Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God produkter efter at der blev genbeestilt, da der desværre var en defekt. Så der kom hurtigt en ny en refundering som min søn er utrolig glad for.😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte finmotorisk hjælpekasse med bl.a. hjælpesaks til min tumling og et dimsekit til min teenager. Modtog de lækreste sager i flotte stofposer til opbevaring og folder med brugsanvisning. Lig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt produkter hos KidsMoving til alle tre børn. Det har, især, for vores mellemste været fantastisk med nogle dimse redskaber til skoledagen, som giver ham mere ro til at koncentrere sig. Vi h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft rigtig gode oplevelser med Kidsmoving, vi følger dem på Instagram, og har stor glæde ved at se ejer Katrine i deres story, som giver god inspiration, og hvor hun viser de forskellige h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Materiais Educacionais

Escrito pela empresa

KidsMoving arbejder på at skabe de bedste rammer for alle børn i skolen og derhjemme, således at trivsel og læring optimeres. Vi sælger Hjælpekasser til børn med motorisk uro, Hjælpekasser til børn med finmotoriske udfordringer, Læseplader til børn med læseudfordringer, guides, Læringsplakater og meget mere. Altsammen noget der hjælper mange børn, og som vi mener bør være standard i ethvert klasselokale i dette land. Vi sælger både til forældre og til skoler, børnehaver og Sfo'er. Vi er ekstremt passionerede i at give alle børn i Danmark en genvej til succes i læring.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dimsekit & læseplade

Efter en skolehjemsamtale, hvor der var både var ris, ros og undring at spore, kom vi frem til at min datter manglede noget der kunne holde fokus i timerne. Jeg søgte nettet tyndt og blev faktisk positivt overrasket. Købte et dimsekit med forskellige redskaber. Det er min oplevelse at min datter finder ro ved de 2 dimseting hun har liggende i penalhuset. Det er så små ting, som hverken larmer eller forstyrrer undervisningen, så nu kan hun sidde stille på stolen samt holde fokus både ved tavleundervisning og makkerpar opgaver.
Til min søn købte jeg en læseplade, som skal hjælpe ham med at holde fokus ved læsningen - den kræver lidt mere øvelse og tilvænning. Næste gang vil jeg købe bideredskaber til blyanter, da min søn åbenbart tygger i blyanterne og min yngste starter i skole til foråret og han også kan have gavn af bideredskaber.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, service, levering samt fantastiske produkter.
Jeg er ærgelig over hvor lidt kendskab skoler og lærere har til motorisk uro i kroppen hos især børn.

24 de novembro de 2025

Kære Julie

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed, god kvalitet, pris og hurtig levering

28 de outubro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastiske…

Hurtig levering og fantastiske produkter til både store og små med urolige tendenser. 💪🏻👍🏻

28 de outubro de 2025

Fantastisk udvalg🎉

Jeg havde bestilt to dimse terninger hos jer og mine elever var vilde med dem og det er jeg faktisk også😊.
Kan varmt anbefales til alle som ønsker noget at dimser med. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her👍

17 de outubro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ikke modtaget noget så det er lidt…

Har ikke modtaget noget så det er lidt svært at være tilfreds med jer

28 de setembro de 2025

Kære Claus

Vi er kede af at du aldrig har modtaget din pakke.

Vi har undersøgt sagen og kan se at pakken blev sendt afsted fra vores lager samme dag, som du bestilte den.

Fejlen ligger hos PostNord.
Vi skal nok følge op på sagen, og vi skal nok sørge for, du får får din pakke.

En anden gang vil vi sætte stor pris på, at du sender en mail til os direkte.
Du hører fra os på mail.

Rigtig god dag.

Bedste hilsner
KidsMoving.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais