Jeg købte en firkantet stressbold, den holdte en time og der gik hul på den og der kom flydende lim ud af den. Kvaliteten er tydeligvis ikke de penge værd.
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde bestilt to stressbolde hvoraf den ene blev modtaget med en revne ved lukningen, der gjorde at den lækkede. Heldigvis skulle jeg blot oplyse dem om det på mail og jeg fik hurtigt svar ti... Ver mais
Købte en firkantet stressbold og en tangle, som begge er virkelig dårlig kvalitet. Stressbolden er klistret i overfladen, virker blødere end den så ud til at være på deres video og den lugter meg... Ver mais
Jeg købte finmotorisk hjælpekasse med bl.a. hjælpesaks til min tumling og et dimsekit til min teenager. Modtog de lækreste sager i flotte stofposer til opbevaring og folder med brugsanvisning. Lig... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
KidsMoving arbejder på at skabe de bedste rammer for alle børn i skolen og derhjemme, således at trivsel og læring optimeres. Vi sælger Hjælpekasser til børn med motorisk uro, Hjælpekasser til børn med finmotoriske udfordringer, Læseplader til børn med læseudfordringer, guides, Læringsplakater og meget mere. Altsammen noget der hjælper mange børn, og som vi mener bør være standard i ethvert klasselokale i dette land. Vi sælger både til forældre og til skoler, børnehaver og Sfo'er. Vi er ekstremt passionerede i at give alle børn i Danmark en genvej til succes i læring.
Informações de contato
Store Kongensgade 110A, 3tv, 1264, København K, Dinamarca
- +4561621642
- info@kidsmoving.dk
- kidsmoving.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestilte en til at hjælpe med at læse
Desværre kan min datter ikke enes med at bruge den lige nu håber hun kan når hun vender sig til den 😌
Købte læseplade til min datter
Købte læseplade til min datter. Det fungerer :-)
Og stressbolden var et hit for alle ungerne ;-)

Hurtig lervering
Vi er meget begejstrede for deres produkter
Vi er meget begejstrede for deres sansefirkanter, som vi slet ikke kan lade ligge.
Hurtig levering og fantastiske…
Hurtig levering og fantastiske produkter til både store og små med urolige tendenser. 💪🏻👍🏻

Fantastisk udvalg🎉
Jeg havde bestilt to dimse terninger hos jer og mine elever var vilde med dem og det er jeg faktisk også😊.
Kan varmt anbefales til alle som ønsker noget at dimser med. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her👍

Resposta da Kidsmoving
Virkelig fine ting og hurtig levering.
Virkelig fine ting og hurtig levering.
Hurtigt ombytning af defekt vare.
Varme anbefalinger herfra.
Hurtig levering og gode produkter.
Hurtig levering og gode produkter.
Min datter elsker sine fidgetting og havde en af dem med til eksamen for mine elever, og en del fik ro med den.
Jeg overvejer at anskaffe endnu flere
Købte en "blandet" pakke og læse linje
Købte en "blandet" pakke og læse linje, meget tilfreds med det hele
Har ikke modtaget noget så det er lidt…
Har ikke modtaget noget så det er lidt svært at være tilfreds med jer

Klar anbefaling herfra
Jeg havde bestilt to bolde, fik noget andet, skrev til dem at der var sket en fejl, og straks derefter fik jeg en mail med beklagelse og en ny ordrebekræftelse.
Vi har købt to stress bolde som skal testes på hospitalet - og de er virkelig behagelige. Føder bedste er at de ikke indeholder noget farligt eller giftigt.
Meget tilfreds og de bløde firkanter og…
Meget tilfreds og de bløde firkanter og 1 bold. Jeg bruger dem til en dreng med uro i 1. Klassen og det er et stort hit.
En fin købsoplevelse fra start til…
En fin købsoplevelse fra start til slut. Fine varer til god pris og meget venlig og hurtig kundeservice 🌟
Jeg overvejede at købe en…
Jeg overvejede at købe en antistress-ring, men opdagede, at den kan fås på Aliexpress til 15 kr sammenlignet med over 120 kr her.
Hurtig levering - Jeg bestilte den finmotoriske pakke. Jeg havde misset at de 50 sider medfølgende øvelsesark var sendt som download. Jeg skrev en lørdag og fik hurtigt svar. Tak for det.
Hurtig levering intet at klage over 🌞
Hurtig levering intet at klage over 🌞
En dreng der er glad for sin firkantede stressbold
Super tilfreds 🌟🌟🌟🌟🌟
Super tilfreds 🌟🌟🌟🌟🌟
Skønne ting jeg har købt. Og hurtig levering.
Reklamation - afventer stadig svar på e-mail ..
Jeg har skrevet på et af kidsmoving Instagram opslag, hvorefter jeg bliver opfordret til, at send dem en e-mail, det gjorde jeg d. 9/7-25, men har intet hørt ???
Jeg modtog min bestilling, åbner pakkerne, men de blive IKKE taget i brug... de lugter forfærdeligt, en udefinerbar lugt, minde mig mest om et bilværksted olie /benzin..
Ikke en lugt som et legetøj skal have.
Afventer svar fra Kidsmoving.dk

Resposta da Kidsmoving
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.