Detalhes da empresa

1. Massoterapeuta
  2. Spa de massagens
  3. Terapeuta reiki

Kiek Op Massage heeft heerlijke Massages, we sluiten aan bij jouw behoeften. Ontspanningsmassage, hotstonemassage, hoofdmassage, saunadeken, stoelmassage. Kiek Op Massage zit op 2 locaties in Breda. Voor bedrijven in/rondom breda kunnen we ook naar uw locatie komen, vraag naar de voorwaarden. Ik, Patricia, heb 12,5 jaar ervaring als masseur. Daarnaast is Kiek Op Massage een onderdeel van Kiek Op Herstel. Wat een unieke combinatie is! www.kiek-op-massage.nl en www.kiek-op-herstel.nl

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 avaliações

Dit is een aanrader

Dit is zeker een aanrader voor iedereen .
Ze luistert goed waar jij pijn heb of dat je het gewoon voor de ontspanning doe , ik ga zeker ontspannend naar huis toe helemaal zen.

19 de setembro de 2025

Hoi Wendy,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn dat je zen naar huis gaat. Fijn weekend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Begint met een luisterend oor!

Begint met een luisterend oor. Dat werkt al ontspannen. Van de hoofdmassage kom ik letterlijk uit mijn hoofd. Verlicht ga ik naar huis. Dank Patricia 💙

21 de agosto de 2025

Resposta da Kiek Op Massage

Hoi Gemma, ontzettend bedankt voor je mooie review! Fijn dat je uit je hoofd kon komen. Succes en wellicht tot een volgende keer! 🤎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne hoofd en schouder massage…

Super fijne hoofd en schouder massage gehad ! Heerlijk ontspannen! Goede masseuse! Voor herhaling vatbaar ! Zeker aanrader !!!

4 de agosto de 2025

Hoi Francien,

Fijn om te horen dat je genoten hebt van de hoofd & gezichtsmassage. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot de volgende keer!

heerlijke massages

Ik heb genoten van een heerlijke ontspannings massage bij Patricia. Heerlijk relaxed ging ik weer naar huis! Een paar dagen later heb ik de hoofdmassage gekregen, deze was helemaal super ontspannend. Beide zijn een aanrader. Ik heb een volgende ontspannings massage al weer gepland!

5 de junho de 2025

Goedemiddag mevrouw Reyrink,

Wat ontzettend fijn om te horen dat beide massages goed bevallen zijn! Tot volgende week en een fijn weekend gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na hevige klachten in mijn onderrug en…

Na hevige klachten in mijn onderrug en al eerder naar een therapeut geweest waar ik geen baat bij had, aaien helpt niet namelijk !
Bij Patricia afspraak gemaakt en aangegeven wat mijn klacht was .
Zij luisterde en ging dieper masseren dus wel gelijk de juiste plaatsen te pakken waar mijn klachten zaten .
Voelde na de massage al een verlichting in mijn onderrug .
Raad haar zeer aan was een goede massage en erg netjes.

26 de maio de 2025

Hoi Anthony,

Wat fijn dat je direct verlichting voelde na de massage! Soms kun je ook niet om de klachten heen haha.
Bedankt voor je mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb vandaag een super goede en fijne…

Ik heb vandaag een super goede en fijne massage gehad !!!!! Echt een aanrader !!!! Zeer ervaren mevrouw die dit doet ! Hele fijne ruimte waar je ligt , helemaal zen nu !!! Blij dat ik de volgende al geboekt heb , kan niet wachten !!!!

2 de junho de 2025

Hoi Nicci,

Fijn om te horen dat je hebt genoten van je massage! Bedankt voor je lieve review en tot de volgende keer.

Fijne ervaring met resultaat

Na een aantal keer te zijn geweest ben ik van mijn klachten af. Mooie en fijne ruimte. Patricia heeft aandacht voor je en luistert. De druk is stevig, waar ik wel van houd. Maar ze geeft ook aan dat je dat kunt aangeven.

Kortom Fijne ervaring die ik zeker kan aanbevelen.

30 de maio de 2025

Hoi Jowy,

Dank je wel voor je mooie review maar
Vooral fijn dat je van je klachten af bent!

Patricia

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.