Veja o que dizem as avaliações
Leuk om Jehtro weer gesproken te hebben + indrukwekkende rondleiding. Doet mij deugd dat PreMed op een vertrouwd adres terecht gekomen is. Gr Frank
Super! Laatst heb ik een knie brace besteld, maat netjes opgemeten zoals aangegeven stond, brace in de goede maat besteld. Hij bleek ondanks het meten toch te klein te zijn, kan gebeuren. Afgelope... Ver mais
Detalhes da empresa
- Fornecedor de equipamentos de fisioterapia
- Primeiros-socorros
- Fornecedor de Artigos Hospitalares
- Fornecedor de equipamentos para mobilidade
- Centro de bem-estar
Premed Healthcare is opgericht in 1999 als leverancier van hoogwaardige medische apparatuur, preventiemiddelen, fitnessproducten en praktijkinrichting. Vanaf begin 2023 zijn de activiteiten overgegaan naar een nieuwe eigenaar. Premed gaat verder onder de vleugels van Bodybow Healthcare, dat al sinds 1991 leverancier in de fysiotherapiemarkt is. Alle activiteiten vinden plaats vanuit Vianen waar het magazijn, kantoor en showroom is. Belangrijke waarden voor Premed zijn de kwaliteit, veiligheid en functionaliteit van de producten. Wij streven ernaar om onze klanten uitstekende ondersteuning te bieden en zijn altijd bereikbaar via telefoon, e-mail en sociale media. Klanttevredenheid staat bij ons voorop! Neem gerust een kijkje op onze website op https://premed.nl/ en ontdek wat Premed voor jou kan betekenen. We horen graag jouw mening!
Informações de contato
Sportlaan 14 , 4131NN, Vianen, Holanda
- 030-2294399
- info@premed.nl
- premed.nl
Simpel bestelsite
Simpel bestelsite, snelle levering en de prijs is goed
Vervangend product als service
Had lendekussen besteld ivm mijn acute rugklachten, maar bleek men achteraf niet op voorraad te hebben. Vanwege het ongemak kreeg ik direct een vervangend kussen aangeboden die duurder was, maar voor de prijs mocht die ik al had betaald. Men stuurde dit de volgende dag al op en ben er erg blij mee. Dat is nog eens service!
Bedankt
Ik geef Premed 4 sterren. Het zouden er 5 kunnen zijn. Maar omdat de levering net iets te lang heeft geduurd tov andere geef ik ze 4 sterren. Wel een mail gestuurd en ook direct antwoordt gekregen met excuses super top. Omdat 1 prod net niet leverbaar was en besteld moest worden. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en service.
Mvg Willem- Richard
Leuk om Jehtro weer gesproken te hebben…
Leuk om Jehtro weer gesproken te hebben + indrukwekkende rondleiding.
Doet mij deugd dat PreMed op een vertrouwd adres terecht gekomen is.
Gr Frank
Alles was aanwezig !
Alles was aanwezig !
Goed verpakt .
En ik ben blij met dit adres .
Het is m'n eerste bestelling bij jullie .

Zeer tevreden
Eenvoudig via website artikelen te bestellen tegen concurrerende prijzen. Levering was op tijd. Op email werd snel gereageerd en over de oplossing was ik uitermate tevreden. Volgende keer plaats ik daar opnieuw een bestelling. Vijf sterren meer dan waard.
24 uur tussen bestelling en levering
Product op voorraad en binnen 24 uur geleverd en goed verpakt!
snel geholpen en snel contact met de…
snel geholpen en snel contact met de klantenservice
Ik heb nog niets ontvangen
Perfecte service
Bestelling gedaan en, omdat ik toch in de buurt woon, zelf opgehaald de volgende dag.
Prima in orde. Werd uitermate vriendelijk geholpen en Ja, het stond al klaar.
Uitmuntend dus!
5* review
Ik geef een 5* review omdat ze duidelijk en snel zijn met informeren over je levering.
producten die ik besteld heb zijn snel en goed binnen gekomen aldus top
1 ster is zelfs teveel.
1 ster is zelfs teveel.
Nog nooit zo een onvriendelijke klantenservice meegemaakt.
Zijn enorm bot en willen op geen enkele manier medewerking verlenen.

Niet meer bestellen bij PreMed
Hele vervelende ervaring met PreMed en hun klantenservice. Olie besteld (te gebruiken voor een examen), 7 werkdagen levertijd (toen ik bestelde). Na 7 werkdagen een mail gestuurd met de vraag wanneer mijn bestelling verstuurd werd. Geen reactie, bij 8 werkdagen gebeld want mijn examen is over een aantal dagen. Mevrouw van de klantenservice geeft aan dat ze het nog niet hebben verstuurd want het moet uit het buitenland komen, ze heeft geen idee hoe lang dit nog gaat duren, op mijn vraag wat die 7 werkdagen levertijd betekenen gaf mevrouw dit antwoord: nou; heel de wereld weet inmiddels wel dat er langere levertijden zijn. Naast dat ik dit heel onprettig vind om zo aangesproken te worden haar de tip te geven dit alsnog te vermelden wanneer klanten iets bestellen. Want dit is wel waarom ik koos voor PreMed, nu heb ik voor niks 8 werkdagen zitten wachten en geen olie voor mijn examen. Bedankt PreMed en vooral; bedankt klantenservice!

Goede en snelle service!
Goede en snelle service!
Ik had een fase protector gekocht voor een teamgenoot die zijn neus gebroken had (rugby). De face protector bleek defect te zijn. Contact opgenomen en binnen een dag een nieuw exemplaar toegestuurd gekregen.
Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf, met de juiste ontsmettings-en beschermingsartikelen
i v m Corona . Persoonlijke benadering indien nodig
Geannuleerd
Levertijd: 2 a 3 werkdagen. Zowel op de website als in de bestellingsmail werd dit beloofd. Mooi, want ik zat er op te wachten. Na een week toch even gebeld, Er zat wat vertraging in ivm Corona, maar de bestelling zou wss vandaag toch de deur uitgaan. Kan gebeuren, nog maar even wachten dan. Twee weken later weer gebeld, want ook de bestelstatus veranderde maar niet. Nu ineens hadden leveranciers problemen met grondstoffen, nog even geduld. Nog enkele dagen later toch maar weer gebeld, want ik heb mijn bestelling echt nodig, dus toch geannuleerd (na bijna 4 weken!) en via een andere website binnen 24 uur mijn product toch in huis. Niet heel transparant omtrent actuele levertijden dus. Pluspunt is wel dat het annuleren van de order door de overigens vriendelijke mevrouw aan de telefoon snel was geregeld.
Alle producten op voorraad en de winkel…
Alle producten op voorraad en de winkel belooft snelle levering. 2 dagen na de bestelling is er nog geen pakket aangeboden bij PostNL. Telefonisch contact lukt pas om 9:30 (terwijl het bandje om 9:20 nog aangeeft dat ze bereikbaar zijn vanaf 9:00 maar gesloten zijn).
Een nog slaperige vrouw staat mij te woord die aangeeft dat het verzonden is...maar toch niet. Dan moet er een zoekopdracht uitgezet worden bij het warenhuis. Er kan niet toegezegd worden of ik daar vandaag nog iets over hoor. Verzoek om een review link wordt beantwoord dat de zoekopdracht eerst afgerond moet worden.
Annuleren kan niet omdat het pakket het warenhuis al heeft verlaten (hoezo de zoekopdracht dan?).
Al met al een zeer slechte service voor een leverancier van medische producten dat snelle levering belooft. Ik raad alle toekomstige klanten aan om een bestelling elders te plaatsen waar wel tijdig geleverd wordt en welke wel servicegericht zal zijn.
Super!
Super!
Laatst heb ik een knie brace besteld, maat netjes opgemeten zoals aangegeven stond, brace in de goede maat besteld. Hij bleek ondanks het meten toch te klein te zijn, kan gebeuren. Afgelopen woensdag pakketje geretourneerd, via de Track & Trace code zag ik dat het pakket donderdag was afgeleverd. Een dag later al het geld terug op mijn rekening zodat ik meteen een nieuwe kon bestellen. TOP SERVICE! Ik ga voortaan mijn braces hier bestellen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.