Kingpolis Avaliações 269

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles is goed geregeld door King polis. Vanaf bellen na de ongeluk t/m aflevering van de nieuwe fiets is door verschillende bedrijven in opdracht van King polis perfect geregeld. Mijn nieuwe fiets... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verzekering afgesloten bij de fietsenwinkel " De Drait " in Drachten. Zij fungeren ook als tussenpersoon en hebben het gehele verzekeringsverhaal uithanden genomen. Jullie hebben hier kortstondig p... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedrijf is telefonisch slecht bereikbaar. Het indienen van een diefstal kost veel moeite met formulieren en als het via NFP gaat dan houdt NFP ook nog marge in waardoor er weinig marge overblijft voor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima verzekering. Afhandeling gestolen fiets binnen een week! Minpuntje: oude fietsenwinkel was geen Gazelle dealer meer (winkel overgenomen), maar ik wilde wel een Gazelle fiets terug. Moest daar z... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Seguradora de Bicicletas
  2. Loja de Bicicleta
  3. Corretora de seguros
  4. Companhia de seguros
  5. Ciclismo de estrada

Zeven keer op rij de best geteste fietsverzekering! Welkom bij Kingpolis! Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Niet alleen voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets maar ook voor uw racefiets of mountainbike! Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen. In de Test van de Consumentenbond voor de beste fietsverzekering voor E-bikes en de gewone fiets kwam de doorlopende verzekering van Kingpolis in 2023 wederom met een 8,5 als beste uit deze jaarlijkse test. Dat is zeven keer op rij, en daar zijn we trots op!

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

269 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Gestolen fiets

Na de schok van de gestolen fiets was het relatief eenvoudig om (met de politie-aangifte erbij) de schade bij KingPolis te declareren. De afhandeling ging ook vrij soepel en inmiddels heb ik een nieuwe fiets.

2 de setembro de 2025

Beste Willemien,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

diefstal is goed vergoed

2 de agosto de 2025

Beste Rob,

Diefstal

Naar aanleiding van diefstal van onze accu's
Met een telefoontje en aangiften bij de politie was het met een week geregeld

17 de julho de 2025

Beste meneer/mevrouw van Veen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn fiets was gestolen en het is super…

Mijn fiets was gestolen en het is super snel behandeld door de verzekering!!

Beste Cunera,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen jaar is 2x de accu van mijn…

Afgelopen jaar is 2x de accu van mijn e-bike gestolen. Beide keren netjes en vlot afgehandeld!

Beste Ilse,

2x probleemloos en vlot geholpen

2x probleemloos en vlot geholpen; eerste keer bij schade aan de fiets na val, tweede keer bij diefstal.
Heel blij en opgelucht dat ebike verzekerd was bij Kingpolis.

Ik vind het ook prettig dat het mogelijk is de verzekeringskosten gespreid per maand te betalen. Bij andere verzekeraars soms in een keer volledige bedrag vooruit te betalen. Dankzij Kingpolis kan ik hierdoor toch een verzekering bekostigen. Geeft een veilig gevoel, zeker gezien mijn positieve ervaring met de afwikkeling. Van harte aanbevolen! 🚲

Beste Nancy,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unfortunately I had to use Kingpolis…

Unfortunately I had to use Kingpolis multiple times (3 times because of theft - once for an ebike, 2 others for accessories), and once for an accident. They always came through. Insurance companies usually get a bad rep, but I've only good things to say about them (so far).

21 de outubro de 2025

Beste Bernardo,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 schades zonder gedoe vergoed.aan mijn…

Ik heb nu 2x schade aan mijn elektrische fiets gehad, waarvan de kosten zonder gedoe keurig zijn vergoed. 1x was er iets afgebroken in de accuhouder, wat volgens mij eerder een zwakte was in het ontwerp. 1x was mijn fietstas deels in mijn versnellingsnaaf gekomen na een hobbel in een bocht. Door een te lage inschatting van de kosten door de fietsleverancier en reparateur, vroeg deze mij na de reparatie bij te betalen. De verzekering heeft de hogere kosten echter ook vergoed. Ik ben erg tevreden met de afhandeling.

16 de outubro de 2025

Beste klant,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na de melding was de schade binnen twee…

Na de melding was de schade binnen twee weken afgehandeld en stond het geld op de rekening.

7 de janeiro de 2026

Beste Paul,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polis omnium fietsverzekering gesloten…

Polis omnium fietsverzekering gesloten in september 2024 voor nieuwe ebike cube.Batterijpack werd gestolen op 06/2025 in Catalonië/Spanje, heb volledige terugbetaling ontvangen, zonder veel problemen - enkel voorlegging van proces verbaal van aangifte ter plaatse. Nadien in 08/2025 aanrijding met auto in België - dossier ook snel en vakkundig opgevolgd. Terugbetaling van praktisch alle kosten op voorlegging van bestek en factuur van de hersteller - fietshandelaar waar de ebike werd aangekocht en dus ook hersteld. Kan alleen maar bevestigen dat Kingpolis beide dossiers professioneel heeft opgevolgd en vlot en correct heeft uitbetaald.
Heb dan ook de nieuwe Cube, 09/2025 aangekocht voor mijn echtgenote, verzekerd bij Kingpolis.

16 de agosto de 2025

Beste Johan,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In Zuid-Limburg nogal hard van de eBike…

In Zuid-Limburg nogal hard van de eBike gevallen. Einde fietsvakantie. Gelukkig heeft kingpolis veel werk uit handen genomen. Na de schademelding kon ik de fiets bij mijn fietsvoordeelshop brengen en alle schade is keurig gerepareerd. Ik hoefde verder niets te doen, alles werd geregeld. De accessoires waren niet verzekerd, maar die kon ik bij mijn reisverzekering claimen.

21 de julho de 2025

Beste Arthur,

Na 3 dagen al aangereden op nieuwe fiets

3 dagen na aflevering van nieuwe fiets werdt ik helaas al aangereden. Jammer genoeg was er het nodige beschadigd en is alles gelukkig weer netjes hersteld. Ook de leenfiets was prima geregeld. 22

22 de julho de 2025

Beste Maarten,

Gestolen e bike

Mijn e bike gestolen bij een fietsenstalling,station in amersfoort.
Na 2 twee dagen wilde ik na mijn treinreis de fiets weer ophalen.Helaas mijn fiets stond er niet meer,mooi balen.
Naar mijn fietsenzaak gegaan waar ik hem gekocht had en ook via hen bij jullie verzekerd.Dit is prima afgehandeld en kon een nieuwe fiets uitzoeken.

7 de dezembro de 2025

Beste Ineke,

Goede ervaring met King Polis

Goede ervaring met King Polis Verzekeringen. Zelfs nadat mijn fietsaccu twee keer was gestolen, waren ze behulpzaam, reageerden ze snel en begeleidden ze mij duidelijk door het proces. Alles is soepel en professioneel afgehandeld.

6 de janeiro de 2026

Beste Soner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Comapny covered the damage cost by the…

Comapny covered the damage cost by the battery theft

20 de dezembro de 2025

Beste Danial,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

waardeloze verzekering met onmogelijke…

waardeloze verzekering met onmogelijke eisen voor een claim. Aan de telefoon wel een worst voorhouden en uiteindelijk is er niks mogelijk. Veel tijd kwijt voor niks. 3 jaar premie betaald voor de kat zn viool.

6 de janeiro de 2026

Beste Jim,

bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. We gaan hierover graag met u in gesprek. U mag een e-mail sturen naar review@kingpolis.nl o.v.v. uw polisnummer en/of uw postcode/huisnummer.

Afhandeling schadeclaim

Tijdens vakantie in Nederland met de fiets gevallen. De fiets was dusdanig beschadigd dat verder fietsen niet meer mogelijk was. Pechhulp Kingpolis gebeld en binnen een half uur was een bergingsauto ter plekke en heeft ons naar het hotel terug gebracht. Weer thuis aangekomen is de fiets gerepareerd. De schadeclaim is super snel tot volle tevredenheid door Kingpolis afgehandeld. Klasse!

5 de julho de 2025

Beste Paul H,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben al ruim 10 jaar een…

Wij hebben al ruim 10 jaar een fietsverzekering van Kingpolis. Wij hebben nooit schade of diefstal gehad, maar afgelopen maanden tot 2x toe een accu gestolen. Alles was goed afgesloten, maar in deze gemeente zijn actieve helers en dieven actief. Kingpolis aangeschreven m.b.v. de dealer en de politie en alles is keurig opgelost en vergoed. Ik heb de teamleden ook super bedankt, snel en goed opgelost. Meer dan tevreden ook de schade van de inbraak werd vergoed. Vet Compliment voor deze verzekering.

16 de dezembro de 2025

Beste J Glas,

Top service

Zeer tevreden! Van de zomer gevallen met fiets en deze had wel wat schade opgelopen. Wij vertrokken net de week daarop met vakantie en zouden de fiets meenemen. Onze hersteller kon dit nog in orde brengen en we mochten donderdags de fiets ophalen om vrijdag te kunnen vertrekken. De week daarop volgend stond het bedrag van de verzekering al op de rekening! Top service.

17 de julho de 2025

Beste Rudi,

Afhandeling na diefstal

Een snelle en goed afhandeling nadat mijn fiets was gestolen. De samenwerking met de fietsenwinkel verliep ook prima. Heb mijn nieuwe fiets weer afgesloten bij kingpolis.

27 de novembro de 2025

Beste Hans,

Team Kingpolis

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.