Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Simpelt, hurtig levering og gode valgmuligheder for æstetik. Eneste forbedringsforslag ville være at koordinater viser den præcise adresse man har sat ind i stedet for byen? Eventuelt et kort hvo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kære KISPUS. - Jeg er så glad - har lige modtaget den skønneste, helt unikke plakat i mit helt eget design. Plakaten er virkelig flot, rigtig god kvalitet og så er den bare skarp. Servicen var he... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Synes ikke plakaten lever op til mine forventninger. Jeg havde bestilt en mørkegrøn, som slet ikke er tilsvarende det vidst på hjemmesiden. Det er super ærgerligt. Derudover synes jeg trykket af stj... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de pôsteres e gravuras
  2. Designer Gráfico
  3. Loja de impressões e placas

Escrito pela empresa

Hos www.kispus.dk kan du få fremstillet sin helt egen personlige stjernehimmel plakat, som passer perfekt ind i en moderne boligindretning... På en stjernehimmel plakat får du et helt præcist og unikt billede af hvordan stjernerne udfoldede sig på himlen netop på det tidspunkt, som har en helt speciel betydning i dit liv. Hvad end din stjernehimmel symboliserer kærlighed, bryllup, fødselsdag, baby eller lignende, er det en perfekt måde at skabe en virkelig personlig indretning i dit hjem. Vi kortligger stjernehimlen til dig ud fra dét tid og sted, som netop du vælger. Du kan gøre din plakat ekstra personlig ved at tilføje fx citater og navne. Et hvert øjeblik sætter sit unikke aftryk på stjernehimlen. Og du vil nu kunne forevige dit minde og dine stjerner for evigt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg lavede en kæmpe fejl og fik tastet…

Jeg lavede en kæmpe fejl og fik tastet forkert årstal - hvilket jeg først opdagede da jeg modtog varen. Da jeg skrev til Kispus og forklarede hvad der var sket og om de kunne hjælpe på nogen måde, var de hurtige til at svare og gav mig en rabatkode, så jeg kunne bestille et nyt. Helt fantastisk service, som de ikke havde behøvet, da det jo var min egen skyld.

5/5 uden tvivl :D

28 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En meget flot bøjet plakat

Jeg har nu modtaget 2 plakater fra Kispus.dk. Den første var blevet bøjet under pakning, da det yderste lag pap ikke havde tegn på skade. Kispus.dk sender hurtigt en ny, da vi står og skal bruge den til vores datters barnedåb, men denne gang har plakaten taget skade under transport, da hele pakken er bøjet, og dette kan ses på plakaten. Jeg sender billeder til Kispus.dk, og har i dag efter en uge ikke hørt fra dem. Så min datter må nøjes med en plakat der har buk på, og nej det har ikke rettet sig ud i rammen. Synes det er for ringe at telefonen ikke bliver taget, når man forsøger at ringe flere gange.

19 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flot plakat i lækker kvalitet

Super flot plakat i lækker kvalitet. Anne fra Kispus var utrolig hjælpsom og serviceminded. Hun sørgede for at tilrette plakaten efter vores specifikke ønsker og fik afsendt så vi modtog den lynhurtigt.

26 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Varm anbefaling

Varm anbefaling.
Bestilling, og hurtige svar på mine spørgsmål. Plakaten var fint pakket ind i rør så den ikke tog skade under forsendelsen. Alt var perfekt. Bestiller og køber gerne der igen.

27 de maio de 2025

My first time

My first time, and it won’t be the last time I will order from you. It was a BIG hit, even though I ordered it late it came right on time.. this is a great gift for any occasions, thank you for a great poster and a fast delivery 💪🏻😇🧿🙏🏻

27 de maio de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais