Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Min plakat kom sammenrullet… ved godt den nok skal rette sig ud i rammen, men kvaliteten virker billig, også selvom jeg har betalt næsten 300 kr for et AI genereret billede af mit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde desværre lavet en fejl på bestillingen, og forhørte mig om det kunne nåes at ændres, men desværre var ordren pakket. Mange andre firmaer havde tilbudt jeg bare kunne købe en ny - men her viser p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min største ros til Plakana. Mit produkt laver helt op til mine forventninger, flot tryk og god kvalitet. Fik løben info igennem processen. Lever op til hurtig levering bestilt tirsdag kl. 20 lever... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imponerende service! Gode priser og Print i skarp kvalitet! Rune redede, lige mors dag herhjemme ved at tage telefonen EN SØNDAG og sende mig min bestilling som digital fil, på trods af jeg havd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de pôsteres e gravuras
  2. Loja de Souvenirs
  3. Loja de molduras

Escrito pela empresa

En personlig plakat giver dine vægge noget som andres vægge ikke har. Du kan indrette med din helt egen stil, og det behøver ikke engang være dyrt! Vores priser er blandt Danmarks bedste og leveringstiden meget kort!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super super god kundeservice

Min pakke blev desværre sendt retur til Plakana men skrev en mail og fik hurtig svar og de sendte den til en pakkeboks for at det ikke skulle ske igen. Har fået min pakke. Rune fra Plakana svarede med det samme og ordnede tingene. Super super god kundeservice.

16 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Billede er ikke centreret ordentligt

Billede er ikke centreret ordentligt

30 de novembro de 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, hvis portrættet ikke lever op til dine forventninger.

Vi centrerer ikke altid billedet i midten, da kæledyrene ofte sidder på måder, hvor det ikke giver mening. Hvis billedet er taget i en lidt skæv vinkel, eller kæledyret sidder lidt skævt, er det svært at vælge præcis hvilken del af kæledyret billedet skal centreres ud fra, da top og bund ikke altid sidder ud for hinanden på billedet. Derfor placeres kæledyrene altid så det skaber mest mulig harmoni i billedet.

Det skal også nævnes, at du har bestilt et portræt uden revision. Med revision ville du have haft mulighed for at godkende layoutet, før det blev afsendt.

Vi har desværre ikke modtaget nogen henvendelse fra dig, før du valgte at afgive en 1-stjernet anmeldelse. Vi hjælper altid gerne, og det er ærgerligt, at vi ikke fik muligheden for at løse det for dig først.

Jeg har sendt dig en mail, som jeg håber du vil vende retur på, så vi kan finde en løsning :-)
God aften.

Mvh Rune
Medejer

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice! Havde flere problemer undervejs ved PostNord samt at jeg havde valgt den forkerte størrelse, og de løste alle problemer så professionelt og hurtigt! Tak!!

8 de setembro de 2025

Otroligt bra service

Otroligt bra service, svarade på mail otroligt snabbt, fick bra hjälp med vilka bilder jag skulle använda för tavlorna. Super värt och snabb leverans!

19 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Meget tilfreds

God og hurtigt ekspedition samt gode produkter

3 de setembro de 2025

Resposta de Plakana

Tusind tak for din fine anmeldelse :-)

Flotte personlige plakater

Bestilte to personlige plakater, en med vores barn og med vores hund. De er så flotte! Ovenud tilfreds.
Fin leveringstid, blev bestilt torsdag aften, ankom tirsdag.

5 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Karina,
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at portrætterne blev som ønsket :-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais