Suveræn vejledning og service. Jeg modtog de lækreste og sunde planter for et par dage siden. Klimaplanter får en varm anbefaling herfra! Og så deler jeg virksomhedens mission om flere spiselige haver... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Selve planterne var fine nok. Selve bestilling gav bøvl da jeg ikke havde oplyst hus nr, havde vrugt auto udfyld og her var hus nr åbenbart ikke et hard stop for at gennemføre bestilling. Klimaplan... Ver mais
Købte sidste år en flok planter, heriblandt et par pawpaws, hvor den ene desværre overlevede vinteren trods passende pleje. Heldigvis lever Magnus op til løfterne om gro garanti, så fik uden bøvl byt... Ver mais
Virkelig god oplevelse! Hurtig levering af meget fine planter, leveret på forsvarlig og helt uproblematisk vis. Bestemt ikke min sidste ordre hos klimaplanter.dk
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
klimaplanter.dk er danmarks mest bæredygtige online og fysisk planteskole. Vi producere spiselige buske, træer og stauder uden brug af spagnum, kunstgødning of gift, men med bl.a genbrugsmaterialer og affaldsprodukter for at mindske belastningen på miljøet Har du haft en god eller dårlig oplevelse vil vi sætte pris på en anmeldelse her på trustpilot
Informações de contato
Randers , Dinamarca
- magnus@klimaplanter.dk
- klimaplanter.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lynhurtig levering og sunde planter.
Suveræn vejledning og service
Suveræn vejledning og service. Jeg modtog de lækreste og sunde planter for et par dage siden. Klimaplanter får en varm anbefaling herfra! Og så deler jeg virksomhedens mission om flere spiselige haver i DK ✨🫶
Klimaplanter er bare i top når det…
Klimaplanter er bare i top når det gælder online planteskoler. Høj kvalitet, god service.
Virkelig god oplevelse
Selve planterne var fine nok.
Selve planterne var fine nok.
Klimaplanter var søde at ringe for at få oplysning men ændrede så samtidig post nr til fragtmanden så de kørte forkert. Det hele blev løst men planterne kom først 4 dage senere end planlagt, så alt i alt en bøvlet oplevelse
Fine planter
Hurtig levering
Hurtig levering - flotte og sunde planter. Glæder mig til at se dem vokse til foråret 😊
Bestilte figentræ og passionsfrugttræ
Bestilte figentræ og passionsfrugttræ. Passionsfrugttræet kom flot og med fine grønne friske blade. Figentræet var tørt og træt og selv her et par uger senere med kærlighed og omplantning kommer den sig ikke. Ringe kvalitet….

Resposta da Klimaplanter
Altid flotte sunde planter leveret…
Altid flotte sunde planter leveret direkte hjemme.
Virkelig flotte planter
Virkelig flotte planter.
Nem kommunikation og afhentning.
Spændende udvalg af planter
Spændende udvalg af planter. Hurtig levering. Planterne ser rigtig godt ud. Jeg glæder mig til at få dem i gro.
Gode levedygtige planter
Gode levedygtige planter, som er dyrket med respekt for kloden.
Fine planter og levering som aftalt :-)
Meget god service på mail
Meget god service på mail. Samt hurtig levering, og flotte planter.
Flotte planter og hurtig levering
Flotte planter og hurtig levering. Meget grundige beskrivelser af planter, dyrkning og anvendelse👍😊
Flotte planter og hurtig levering 💚…
Flotte planter og hurtig levering 💚 meget spændende udvalg
Fineste kvalitetsplanter modtaget
Fineste kvalitetsplanter modtaget. Hurtig levering 👌🏻
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.