A empresa respondeu
Anbefales på det varmeste. Klinikk for Alle hjalp meg da jeg virkelig trengte det, i en periode hvor det offentlige tilbudet ikke strakk til. Jeg ble møtt med profesjonalitet, forståelse og ekte om... Ver mais
A empresa respondeu
Hypermobile ledd og mye stillesittende arbeid gjør at jeg ofte har problemer med ledd og muskulatur, men hos Henriette får jeg alltid den hjelpen jeg trenger! Hun er en dyktig og imøtekommende behand... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har fått fantastisk hjelp av kiropraktor Jan Bo Larsen ! Jeg kom der med en veldig dårlig nakke, og var også mye plaget med hodeverk (hver dag). Han så at jeg hadde stor slitasje på flere nakk... Ver mais
A empresa respondeu
Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.
Kaigaten 5, 5015, Bergen, Noruega
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Jeg hadde en veldig god opplevelse. Daniel var en veldig hjelpsom og kunnskapsrik spesialist. Vil definitivt anbefale ham til venner og familie.

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Effektiv behandling med god virkning - rask responstid, fikk time på dagen. God fleksibilitet med tanke på tidspunkt for oppfølgingstimer. Fokus på friskmelding fremfor forlengelse av behandling

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Flink med gode treningsprogrammer / øvelser etter store ryggproblemer.

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Fikk stiv nakke etter fall på grunn av glatt føre. Jeg var på 2 behandlinger hos kiropraktor og fikk ordnet stiv nakke problemet. Jeg fikk time for behandling ganske raskt og.

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Veldig hyggelig og profesjonell kiropraktor. Fikk kjapt diagnostisert problemet og jeg fikk øvelser som jeg skulle gjøre på jobb. Nettsiden er også veldig god med enkelt brukergrensesnitt.
Ser fram til neste time 😊

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Var hos kiropraktor Vilde Aas Løken som fikk orden på hofta mi. Veldig godt fornøyd

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Jeg har over lengre tid vært stiv i hoften og korsryggen. Der jeg ikke klarte å sette med opp i sengen om morgenen, ryggen var helt låst. Etter første behandling hos kiropraktoren på Klinikk for alle merket jeg stor forandring. Jeg gikk lettere og morgenen etter klarte jeg å sette meg opp i sengen. En fantastisk opplevelse☺️. Jeg vil virkelig anbefale klinikk for alle ☺️.

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Anbefales på det varmeste.
Klinikk for Alle hjalp meg da jeg virkelig trengte det, i en periode hvor det offentlige tilbudet ikke strakk til. Jeg ble møtt med profesjonalitet, forståelse og ekte omsorg fra første stund. Behandleren tok seg god tid til å lytte, forklare og tilpasse behandlingen etter mine behov. Jeg følte meg både sett og ivaretatt, og opplevde rask bedring. Det gjorde en stor forskjell å få hjelp akkurat da jeg trengte det mest. Tusen takk for fantastisk oppfølging!

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Fant problemet og løyste det på ein god måte.

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Jeg er strålende fornøyd med fysioterapaut Kaja !

Resposta da Klinikk For Alle - Bergen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.