Veja o que dizem as avaliações
Hade så ont i ryggen när jag kom dit första gången så att jag inte klarade av att ligga ner och sova och hade problem att klara av vardagen. Efter 2 besök hos Kalle var jag helt smärtfri. Väldigt prof... Ver mais
Jag är otroligt nöjd med mitt besök! Jag fick hjälp av Hanna och Magda som båda var väldigt professionella, lyhörda och engagerade. De tog sig tid att verkligen förstå mina besvär och förklarade t... Ver mais
Hej! Jag fick diskbråck i slutet av oktober 2025, och hade så ont och värk så jag kunde knappt gå, och gick med kryckor. Jag kom till Liz Söderman och fick otroligt bra hjälp med både behandling... Ver mais
Detalhes da empresa
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Informações de contato
De tog min smärta på alvar och hjälper…
De tog min smärta på alvar och hjälper mig på bästa sätt!
Jag känner att jag blev hörd
Jag känner att jag blev hörd.
Jag fick tydliga råd och egna övningar att göra.
Kunnig och trevlig Personal
Mycket bra bemötande och samtal
Högsta betyg
Jag menar alltså högsta betyg.
Personalen är både jättetrevlig och effektiv.
Bra bemötande och utförd behandling.
Great help!
Lätt och snabbt att få en tid
Lätt och snabbt att få en tid.
Trevligt och professionellt bemötande.
Perfekt
Naprapaten jag var hos , Thomas illiminsky, var otroligt duktig, professionell och hade en enorm erfarenhet, vilket underlättade då med små konkreta medel som gjorde att jag i stort sätt var smärtfri besvärad på ett besök.
Jag kommer alltid gå dit.
Lyhörda och proffsigt
En mycket positiv upplevelse
En mycket positiv upplevelse: jag mötte professionalism och kompetens. Tack.
Rygg o nacke
Fått superbra hjälp med rygg o nacke, trevligt bemötande. Inget o klaga på.
Mycket trevligt bemötande och snabbt…
Mycket trevligt bemötande och snabbt att få tid
Mycket bra
Gick fort att få en tid. Effektiv och kunnig sjukgymnast som tog emot mig. Bra övningar som hjälpt mig
Enkelt att boka
Enkelt att boka, mycket duktig personal. Rekommenderas varmt till alla.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.