Klinikk For Alle - Bryn Avaliações 179

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Østensjøveien 79, 667 Oslo, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg falt på isen for ca. 5 år siden og røk senene i høyre skulder. Jeg kunne ikke løfte armen. Så kom jeg til Julia Elisabet Andersson som har lagt opp treningsprogram som jeg bruker hjemme. Nå kan je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brukt klinikken mange ganger tidligere og mener at behandlerne er av ypperste kvalitet. Jeg har også brukt behandlere fra kommunen som gir såkalt fri behandling. men beklagelig vis har de ikke vær... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica de Quiropraxia
  2. Clínica de Acupuntura
  3. Praticante de Medicina Alternativa
  4. Fisioterapeuta
  5. Clínica de Fisioterapia

Escrito pela empresa

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt for nøyd med min fysioterapeut…

Godt for nøyd med min fysioterapeut Marius Smee, faglig dyktig og hyggelig

6 de maio de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Så fint å høre. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding:) Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Fikk time hurtig

Fikk time hurtig, dyktig og interessert behandler

3 de abril de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake:)

Faglig og profesjonell

Kort bestillingstid, vennlig og profesjonell behandler, bra oppfølgingssamtaler👍

8 de abril de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Velkommen tilbake:) Ønsker deg en fin dag:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Visiting Oslo and best medical experience

I was in Oslo visiting family and needed treatment before I could return home. Julia was able to take me in quickly, diagnosed quickly and treatment was given, home exercises to do and after a second appointment and continued suggestion of exercises at home, I was able to travel back to Canada free of any symptoms. Excellent treatment and very kind. Excellent experience.

24 de março de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

We're happy to hear that you received excellent care during your visit to Oslo. We appreciate your kind words and are so glad you were able to travel home symptom-free!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt behandling fra min…

Perfekt behandling fra min fysioterapi:)
Flotte lokaler rent og pent.
Proffe:)
Takk Anna

3 de março de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Takk for hyggelig tilbakemelding og for at du tok deg tid. Ønske deg en fin dag videre:)

Jeg er skikkelig fornøyd

rask hjelp, gode tips og oppfølging! Ryggen og nakken har aldri vært bedre

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Så utrolig fint å høre. Det er jo akkurat sånn det skal være. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dyktige behandlere som du kan stole helt på

Det er så mange behandlere som så flinke hos dere. Har prøvd mange typer av behandlinger og steder, men kommer alltid tilbake til dere, for her føler jeg at jeg kan stole helt på dere, uansett behandler eller behandlingsform.

7 de fevereiro de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

10 av 10

Dyktig fysioterapeaut med solid erfaring og kunnskap! Og ikke minst veldig hyggelig!

13 de dezembro de 2025

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Takk for flott tilbakemelding. God jul!

Anna 5*

Anna is a great physio! Recommended

5 de dezembro de 2025

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Thanks for the great feedback. Have a nice christmas

Ærlig.

Ærlig, hjelpsom, konstruktiv, klare tilbakemeldinger.

20 de novembro de 2025

Resposta da Klinikk For Alle - Bryn

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais