A empresa respondeu
Dyktige og erfarne behandlere. Blir tatt på alvor, og får god oppfølging. Fått hjelp til mange ting fastlegen ikke har tatt seg tid til å se på. Lett og god stemning. Behandler er flink på relasjon og... Ver mais
A empresa respondeu
Rusul er den beste fysioterapeuten jeg har hatt. Jeg kontaktet henne pga nakkesmerter og spenningshodepine og ønsket hjelp til å bedre smertene og å forebygge videre. Rusul kombinerte massasje og tre... Ver mais
A empresa respondeu
Luka er en fantastisk flink fysioterapeut. Flinkt til å diagnostisere sammen med meg/ kunde og ikke minst til å behandle. Topp fagkunnskap, gode pedagogiske og kommunikative evner og virkningsfull fys... Ver mais
A empresa respondeu
Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.
Snarøyveien 55, 1364, Fornebu, Noruega
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har hatt ryggplager hele livet og Bekhterev diagnostisert for cirka 10 år siden. Jeg har aldri hatt en kiropraktor som gir så god oppfølging, råd og god stemning som jeg får fra Klinikk for Alle. Dette gjelder flere lokasjoner og behandlere, men spesielt på Fornebu. Det er også ganske enkelt å betale for timen, det skal man ikke kimse av.

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Er blitt bedre og det er en hyggelig atmosfære.

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Nina Urnes er en munter og dyktig behandler, og en veldig god samtalepartner

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Topp service og effektiv behandling - anbefales på det varmeste!

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Liker godt hjelpen jeg får. Ligger veldig fint til for meg. Liker veldig godt behandler flink.

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Jeg ble henvist til legevakt, sykehus og røntgen. Deres anbefaling var helt korrekt avgjørelse, da det viste seg at jeg hadde fått brudd i ryggen.

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Emilie Remman er en ekstremt dyktig og profesjonell kiropraktor. Hun er faglig sterk, forklarer tydelig hva hun gjør og hvorfor, og gir en behandling som faktisk gir effekt. Følte meg trygg, sett og betydelig bedre etterpå. Anbefales på det sterkeste.

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Jeg får alltid kjapp og konsis hjelp av Emilie

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Rask og grundig undersøkelse. Hyggelig behandler og tillitsfull.

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Hadde gått med vond rygg i nesten to uker. En behandling hos Luca og noen øvelser jeg gjorde hver dag så var jeg mye bedre!! En behandling til så var jeg helt bra! Takk for hjelpen!

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Dyktig behandler. Bred kunnskap og angrepsvinkel. God kommunikasjon. Imøtekommende. Behagelig vesen.

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Blir sett og lyttet til og behandling der etter. Gode råd og treningsopplegg ift hjemmetrening.

Resposta da Klinikk For Alle - Fornebu
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.