Klinikk For Alle - Lade Avaliações 232

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Østmarkveien 4, 7040 Trondheim, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gjerne gi min høyeste anbefaling til Lasse Holanger. Jeg hadde ham som fastlege i mange år før han begynte på Klinikk for Alle, og opplevelsen har alltid vært like god. Han er empatisk, tar se... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Osteopat Sabrina har hjulpet meg gjentatte ganger og over lengre tid med plager knyttet til fibromyalgi, smertetilstander og generelt å løsne opp i vondter og dyp anspenthet. Hennes teknikker og behan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ved timebestilling opplyste jeg årsaken til jeg ønsket time hos kiropraktor . Jeg fikk da anbefalt behandler og fikk time dagen etter.. Følte meg godt mottatt hos behandler og etter tre behandlinger... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med behandlingene jeg har fått hos Sabrina (osteopat). Hun har en helt unik forståelse for hvordan muskelaturen og skjelettet henger sammen! Føler jeg endelig har en behandler so... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica de Quiropraxia
  2. Clínica de Acupuntura
  3. Praticante de Medicina Alternativa
  4. Fisioterapeuta
  5. Clínica de Fisioterapia

Escrito pela empresa

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Her får du hjelp

Jeg fikk proff hjelp, ble ny igjen. Fikk råd og svar på mine spørsmål.

12 de maio de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her blir du tatt godt i mot og får den…

Her blir du tatt godt i mot og får den hjelpen du trenger for dine plager.
Så jeg er er velfig fornøyd med at jeg endelig kan få den hjelpen jeg har hatt behov for.

4 de abril de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Så fint å høre. Takk for hyggelig tilbakemelding og for at du tok deg tid. Velkommen tilbake:)

Bra!

Veldig bra, god hjelp og god oppfølging om man trenger.

15 de abril de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Veldig ryddig og kompetent

Veldig ryddig og kompetent. Faglig betryggende og nøktern.

1 de abril de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grundig vurdering av kompetente…

Grundig sjekk /vurdering av kompetente fagfolk. God behandling med effekt. Dessverre koster det mye.

9 de abril de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Tusen takk for tilbakemelding og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag videre:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hjelp med behandlingen og øvelser

God hjelp med behandlingen og øvelser. Praktisk nettside for bestilling av timer.

27 de março de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Takk for fin omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Fleksibel på tid

Fleksibel på tid, og svarer godt og ærlige på spm.
Fikk god hjelp på mine utfordringer

27 de março de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Så fint å høre at du hadde en god opplevelse. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Topp

Fin plass, med bra mennesker 👍🏼

17 de março de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It's almost 2 years that I am going…

It's almost 2 years that I am going every now and then to Osteopathy sessions with Sabrina, and I am very happy with the positive outcome of the treatments.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Klinikk For Alle - Lade

Thanks for the great feedback :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais