Super og lynhurtig service. Det er gode varer af kvalitet man køber der... fik sendt en genopladelig lampe derfra. Modtog få dage senere....det næste må næsten være madklubben jrg skal prøve. Et sted... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hurtig ekspedition og venlig personale. Når jeg bestiller lysestager som jeg skal bruge til venindegaver, kunne det være rart at I kunne ligge 2 gocart fra Volmer i kassen - så når jeg pakker de... Ver mais
Generelt er det en overskuelig måde at lære at lave god mad på. 😜 Udover at være yderst pædagogisk, har Jesper en utrolig varme i sin udstråling og dybde i sine budskaber. Kan tilføje at marmorlysen... Ver mais
Opskrifterne fra Jesper Vollmer er inspirerende både til hverdag og til gæstemad. Jeg elsker at lave mad og har rykket mig takket være mit medlemskab af Klub Vollmer. Jespers opskrifter og videoer g... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Klub Vollmer er for dig, der gerne vil blive bedre til at lave hverdagsmad med masser af smag. Få inspiration til nye retter og bliv dus med et væld af opskrifter. Alle kan være med, når Jesper Vollmer guider igennem retten fra A-Z, og du kan følge med i opskriftvideoen undervejs. I Klub Vollmer Shop finder du en række af de produkter, som Jesper bruger i køkkenet. Produkterne er til dig, der sætter pris på gennemført design og gode redskaber til madlavningen. En del af produkterne har han selv designet og udviklet fra bunden i samarbejde med Rosendahl.
Informações de contato
Dinamarca
- hej@klubvollmer.dk
- klubvollmer.dk
Dejlig webshop med god service
Dejlig webshop med god service. Hurtig levering og svar på stillede spørgsmål. Jeg er ked af, at shoppen lukker, men fuld forståelse for det er et fuldtidsjob at køre den. Jeg har selv prøvet :-) God vind fremover og godt nytår.
Vh fra en glad modtager af den ugentlige hilsen fra klubben
Spændende og udfordrende syn på
Spændende og udfordrende syn på, hvor mange forskellige retter, der findes.
Dejligt at få nye input.
Læs og lær og vis og efterlign.
Tak.
D h Else
Som synshandicappet er det stor hjælp…
Som synshandicappet er det stor hjælp at se videofilmene, Et stort plus er også at kunne søge på en råvare jeg gerne vil have brugt. F.eks. Jordskokker, her fik jeg en lækker jordskokkesuppe.
Så stor tak til dine fine opskrifter.
Med glædelig Julehilsen
Laila
Jeg er lige nu i gang med mit 2 abonnement
Jeg er lige nu i gang med mit 2. medlemskab, som slutter med udgangen af december måned. Opskrifterne bærer præg af, at det åbenbart er svært at blive ved med at finde på noget, efter de mange år klubben har eksisteret.
Men 5000 medlemmer a 65 kr pr måned giver stadig en fin årsløn.
I de 3 måneder, som jeg gav forsøget denne gang, er der ikke kommet særlig mange opskrifter på noget, som enten er forrygende gæstemad, dejlig hverdagsmad, eller bare gode fif, som en gammel og glad amatørkok som mig, finder revolutionerende. Retfærdighedsvis - fik jeg gode kokketrick under mit første medlemskab - så tak for det!
Derfor siger jeg tak for denne gang, hvor jeg har nydt det skønne makkerskab mellem Jesper og Columbus, og ikke mindst den charmerende Carla. God vind fremover, og glædelig jul til jer begge.
Hurtig levering af bog
Hurtig levering af bog.
Masse af fantastiske opskrifter.
Er så glad for mit medlemsskab
Er så glad for mit medlemsskab , det eneste jeg mangler er fif når man skal lave til flere mennesker 😉
Gode opskrifter med god vejledning alt…
Gode opskrifter med god vejledning alt bliver beskrevet på video på en god måde
Det nyder vi meget
Jeg er super glad for klub Volmer 🤩
Jeg er super glad for klub Volmer 🤩. Det er fantastiske opskrifter som jeg kan finde ud af at lave, fordi der altid er en video med trinvis guidning som i øvrigt også er rigtig hyggelige 🤗. Det er mad som kommer til at smage fantastisk 🤩.
Bedste hilsner Henriette
en super hyggelig klub
en super hyggelig klub - med mange og mangfoldige retter.
Jeg har handlet en del i shop Vollmer
Jeg har handlet en del i shop Vollmer. Et par stykker gik itu efter et par års brug. Jeg gjorde opmærksom på det, og de blev øjeblikkeligt erstattet - uden dikkedarer. Flot service
Jeg bliver dygtigere i køkkenet
Jeg bliver dygtigere i køkkenet, hvilke jeg er rigtig glad for
Familien nyder ligeledes godt af alt den gode mad
TAK for mad Jesper Vollmer ⭐️⭐️⭐️
Uovertruffen service
Havde fået købt et ur, der tydeligvis var en mandagsmodel. Blev behandlet fantastisk ved reklamation og har nu en ny vare, der fungerer.
Sød og imødekommende betjening.
Altid super lækre opskrifter
Altid super lækre opskrifter, og rigtig skønne ting i shoppen 😁
et ingJeg er så fuld tilfreds med varerne jeg…
Jeg er så fuld tilfreds med varerne jeg har købt, samt den meget hurtige levering
Fik den vare jeg bestilte
Super madklub med prof video i…
Super madklub med prof video i afslappet ånd. Nem at gå til.
Det er bare en fed klub
Det er bare en fed klub. Opskrifterne bliver vist på en måde så alle kan være med og så gør det jo selvfølgelig ikke noget at Jesper er super god til at lære fra sig på, helt nede på jorden. Du for stor 5 af mig 😂😂😂
Spændende oplevelser
En ubrudt række af spændende opskrifter, hvor ingredienserne er tilgængelige for stort set alle uanset bopæl i storbyen eller på landet.
Videoer af frembringelse af diverse retter, ingrediensliste og fremgangsmåde med efterfølgende brugerkommentarer fungerer fint og Vollmer har en rolig og behagelig måde at træde frem på sammen med sin fotograf, Columbus Leth. Tilsammen skaber de et univers, som man kun kan glæde sig over at måtte være med i - og det i timevis på daglig basis.
Shoppen fungerer fint. Hurtig og venlig betjening, varer af en virkelig god kvalitet, funktionelle og æstetiske på samme tid.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.