Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Troede Jensens Bøfhus var lukket men det lever åbenbart videre i Århus under restaurant “kød”… Vi fik 2 forskellige ribeye der var bestilt som rare-medium. 1 bøf var total gennemstegt og blev s... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig service og ventetid. Vi ventende lang tid på vores drikke vare, og da vi fik vores mad, var min kæreste bøf hel kold, oversagen sagde de at den skulle være hel rød, men det ville vi s... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2 kander vand 150 kr.

Rigtig dejlig mad og fin betjening. Men da vi fik regningen betalte vi 150 kr. for 2 små kander postevand selv om vi alle 5 havde bestilt andre drikkevarer (vin, øl og sodavand). Vi var kun 2 som drak af vandet (min kone og jeg) og kanden som blev fyldt op var kun halv tom. Vi betalt åbentbart 30 kr. pr. kuvert for vandet også for de tre som ikke drak noget vand.

19 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drikkevare kom først efter måltidet…

Drikkevare kom først efter måltidet kom. Kød var brændt og det andet kød var nærmest råt. Kødet smagte underligt og da vi spurgte hvordan kødet var tilberedt, fik vi at vide det først var kogt og derefter i ovnen. De har meget at lære omkring tilberedning af kød og hvad medium og well done betyder. Priserne er også latterlige. 0 stjerner herfra!

28 de abril de 2024

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. Vi blev mødt af en absolut flabet tjener med blond hår og hestehale, som bare ikke var hjælpsom overhovedet under hele aftenen! Oplevelsen blev bedre, da vi blev serviceret af de andre tjenere, meget mere behageligt og serviceminded.
Det var sidste gang vi tager derind.

2 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hos restaurant KöD er kunden ikke i fokus (tværtimod)

Vi har desværre den tvivlsomme fornøjelse af at skulle dele vores skuffelse over vores seneste oplevelse på Restaurant Köd. Hvis vi kunne give denne restaurant nul stjerner, ville det være tilfældet.

Vi har igennem de sidste +10 år holdt vores årlige julefrokost på restaurant KöD og har ALTID været ganske tilfredse - både på deres gamle og nye adresse i Århus. Og vi har altid både rost dem, samt anbefalet restauranten til familie, venner og bekendte.

Men i år var servicen på Köd helt i bund - og det er at sige det mildt. Det var som om, at personalet bestræbte sig på at sætte en ny rekord i uforskammethed og ligegyldighed.

Vi blev ignoreret ved indgangen, som om vi var til gene, og det var selvom der ikke var mange gæster i restauranten (klokken var kun 18.30).

Da det endelig blev vores tur informerede vi personalet at vi desværre havde fået afbud fra 2 personer pga. sygdom og at vores oprindelig booking på 8 personer derfor kun blev til 6 personer.

Og i stedet for at blive mødt af en forstående og imødekommende dialog, blev vi prompte informeret om at vi altså kom til at betale for alle 8 personer - så var linjen ligesom lagt. Og derfra var det kun som om at servicen gik ned ad bakke.

Nu til selve maden. Mens navnet "Köd" antyder, at kødretterne skulle være stjernen på menuen, blev vi præsenteret for fade, der var både fantasiløse og smagsløse.

Og da vi spurgte ind til om det var muligt at bytte en portvinssauce ud med en pebersauce, så var absolut ikke muligt. Det var ikke en del af "pakken" og der var ikke mulighed for at være fleksible - også selvom begge saucer fremgik af det almindelig menukort.

Det samme gav sig gældende for et andet tilbehør som var pomfritterne. Igen blev der spurgt ind til om det var muligt at få chili fries i stedet, men heller ikke denne forespørgsel faldt i god jord og blev også et "nej, det kan ikke lade sig gøre".

Vores forsøg på at påpege vores utilfredshed blev mødt med skuldertræk og ligegyldighed fra tjenerne, der virkede mere optaget af at snakke med hinanden end at tage sig af deres gæster.

Det er naturligvis ærgerligt at vi efter et årti som tilfredse gæster på restauranten, må konstatere at det nu handler mere om at tjene penge på MEGET firkantede koncepter, fremfor at give kunderne en tilfredsstillende oplevelse, hvor der også er plads til at tilpasse sig.

Alt i alt var vores besøg på Restaurant Köd en super træls oplevelse, og jeg kan kun råde andre til at undgå dette sted. Der er mange andre restauranter i Århus, der tilbyder langt bedre mad og service til priser, der ikke efterlader en bitter smag i munden.

20 de janeiro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Okay sted

Okay sted. Vi var to afsted. En fik burger. Den anden en tre retters menu.
Vi havde begge bestilt kødet til at være medium. Bøfferne til burgerne var mere end Well done! Og bøffen til den tre retters var tæt på rå!
Derudover skulle de søde kartofler have haft noget mere tid i frituren.
Ellers var det okay 😊

14 de outubro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Prisen er helt hen i vejret

Prisen er helt hen i vejret, kontra hvad du får serveret, har spist i Dubai kød samme af type til billigere penge og bedre kvalitet, og bedre madoplevelse, tjeneren kom ikke 1 enste gang for spørger vores selvskab om vi var tilfredse eller der manglede noget.

Til forret får du serveret brød der var hård som sten, underlig koncept at man ikke får sin sideordre gratis når man køber et stykke kød til 650kr.

Ikke et besøg værd, bedre steder at spise i Århus.

19 de agosto de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

4 stjerner for mad 0 stjerner for service

De 4 stjerner er for maden.
Servicen var desværre ikke til stede…

Vi var to par ude og spise sammen.
Maden var suveræn. Servicen var mangelfuld.

Tjeneren var super sød de første 10 minutter, og derefter forsvandt hendes opmærksom på bordet.

Der blev ikke spurgt til om nogle ville have et glas vin mere under hovedretten (jeg sad med tomt glas i 15 minutter, og tjeneren var slet ikke nede under hovedretten)

Da vi var færdige med desserten, blev der ej heller spurgt til, om vi ønskede kaffe. Og vi valgte derfor at gå.
Og da tjeneren åbenbart havde mere travlt med at dække op på de tomme borde, i stedet for at have fokus på sine gæster. Så endte oplevelsen med at blive lidt tam…

Godt råd fra en tjener igennem 10 år:
Lær jeres personale, at have fokus på gæsterne.
Få dem til at gå ned til bordet og spørge om maden smagte, hvis de gør det. Så er der også større chance for mersalg.

Jeres tjenere kan gøre det bedre, men tror de mangler ordentlig oplæring.

16 de fevereiro de 2023

Kold mad

Vi ankommer 4 piger på denne restaurant i Århus, da vi flere gange har været på denne i Kbh. Da vi bestiller maden og får den, er bøffen kold. 5 min efter får vi den samme bøf på en ny tallerken, ikke hvad man kalder kvalitet på mad. Kartoflerne og rødvinssaucen var alt for saltet😞 lidt en ærgelig oplevelse da det er første gang vi prøver den i Århus.
Servicen er der heller ikke, de kommer ikke og spørger efter maden og vi får heller ikke vores drikkevarer før vi beder om dem.

26 de dezembro de 2022

God oplevelse

God modtagelse. Venlig og smilende betjening. Maden er lækker og den valgte vin var en nydelse. Har oplevet Köd i både Aarhus og Kbh, og Aarhus vinder med flere længder på alle områder

15 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service og mad i top klasse

Virkelig en lækker oplevelse i aften i Århus, maden var lækker, det kom hurtigt og i et godt flow, og vores tjener en ung kvinde var bare fantastisk🤗 sød, kvikke kommentarer, jeg håber hun for en masse ros, og en High five 👍

13 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god mad som altid

Virkelig god mad som altid. Der er så mange fantastiske smage i alle retter, og deres vin menu er super godt udvalgt. Vi var nød til at spørge tjener hvilke vine der var serveret til maden, så vi selv kan finde dem. Stor ros til tjenerne, de gør deres arbejde super professionelt 🙏

2 de julho de 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk god mad/drikke & super hyggeligt at fejre min fødselsdag hos jer. Sødt & meget kompetent personale der vidste hvad de serverede og derfor kunne komme med gode anbefalinger. Vi kommer gerne en anden gang vi er i Århus.

22 de abril de 2022

Har aldrig oplevet værre

Har aldrig oplevet værre, jeg var på KöD den anden dag, hvor jeg kom op og toppes med en tjener da jeg seriøst spurgte ham om jeg vi kunne lave min ribeye om til en veganer-udgave.
Rigtig dårlig tur :(

15 de março de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais