Troede Jensens Bøfhus var lukket men det lever åbenbart videre i Århus under restaurant “kød”… Vi fik 2 forskellige ribeye der var bestilt som rare-medium. 1 bøf var total gennemstegt og blev s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Virkelig dårlig service og ventetid. Vi ventende lang tid på vores drikke vare, og da vi fik vores mad, var min kæreste bøf hel kold, oversagen sagde de at den skulle være hel rød, men det ville vi s... Ver mais
Prisen er helt hen i vejret, kontra hvad du får serveret, har spist i Dubai kød samme af type til billigere penge og bedre kvalitet, og bedre madoplevelse, tjeneren kom ikke 1 enste gang for spørg... Ver mais
Drikkevare kom først efter måltidet kom. Kød var brændt og det andet kød var nærmest råt. Kødet smagte underligt og da vi spurgte hvordan kødet var tilberedt, fik vi at vide det først var kogt og dere... Ver mais
Fin mad og service
Fin mad og service, men synes der var lidt langt imellem at I kom ned til vores bord og vi måtte desværre rejse os et par gange, for at få Jeres opmærksomhed.
På det jævne.
Kvaliteten af kødet svarer ikke til prisen.
Tatar er en rå hakkedreng med fedt og sener, ikke skrabet men hakket oksekød. Havde man sørget for, at pudse fedt og sener fra, havde det trods alt været en fin forret. Som det var, gav den kun bange anelser.
New York Strip er ikke det møre rene kød, der er forventeligt, dels i forhold til prisen, dels i forhold til anprisningerne. Udskæringen er med en alt for tyk fedtkant, og ikke ordentligt afpudset, så man støder på sener også der.
Som tilbehør kan man vælge mellem pommes frites af varierende slags - de gjorde ikke meget væsen af sig, og fik savn efter regulære kogte kartofler til at melde sig.
Den valgte sovs, Signatur sovs, averteres sødligt balanceret, men smager mere som en sur-sød-sovs, med tryk på sur - ikke en - i øvrigt lunken - sovs, der passer til oksekød.
Maden er ellers pænt anrettet, bøffen fint stegt som bestilt, og personalet er venligt nok, men ikke særligt tilstedeværende eller opmærksomt. Selskabet blev fx. ikke en eneste gang spurgt til, om alt var tilfredsstillende.
Man havde ved ankomst dog påfaldende travlt med, at minde selskabet om, at vi "kun" havde bordet i halvanden time, og blev i den forbindelse ikke vist til rette ved et bord, men fik med et peg i en generel retning at vide, at vi skulle sætte os "ved det hjørnebord dér" - hvilket resulterede i, at vi fik sat os ved et "forkert" bord, så vi måtte op igen. Der var i øvrigt ingen forskel på bordene, kun den, at sidevæggen var ved den modsatte bordende.
Kan etablissementet anbefales - nej, desværre.
Lækkert mad og god service
Lækkert mad og god service, maden var helt i top. Vi ventede lidt mere en normalen på vores bøffer, men tjeneren kvitterede med gratis dessert til os.
Jeg kigger forbi igen inden længe
Bøffen blev serveret lunken
Bøffen blev serveret lunken, den 400 kr. dyre Ribeye fra USA var også fyldt med sener og var ikke stegt som anvist. Det holder ikke til prisen, desværre.
Sindssyg god mad
Sindssyg god mad - intet der at komme efter!
Dog synes servicen at halte lidt, da tjeneren glemt noget af vores bestilling samt virkede lidt fjern.
Det bedste mad jeg har smagt
Det bedste mad jeg har smagt, jeg elsker Köd, wow, tak tak for god mad d. 13/6-21!
Lækker lækker mad og god smilende…
Lækker lækker mad og god smilende service
Har spist her 3 gange med min kæreste hvor vi alle gange er blevet placeret ved e et højbord i starten af restauranten hvor man bestemt ikke sidder godt - derudover er der 30-50 cm til nabobordet
Har også spist der engang med hele familien på 6 hvor vi sad ved et "normalt" bord længere nede i restauranten hvilket er langt mere hyggeligt og en helt anden stemning
Kommer bestemt igen
Skøn mad men virkelig ringe pomfritter
Skøn mad men virkelig ringe pomfritter.
Vi hSr været her en del gange og kødet er fantastisk. Specielt deres tatar Kan anbefales.
Men deres pomfritter er som sten. Ærgeligt man skal bruge tid gang på gang på at få dem byttet
Høje forveninger- desværre ikke opfyldt
Vi havde høje forventninger til stedet, og var blevet anbefalet stedet. Desværre fik vi slet ikke den oplevelse vi havde håbet på.
Vi havde selvfølgelig bestilt bord, med ønske om en vinduesplads. Da vi ankom fortæller værten at de ikke kunne opfylde ønsket om en vinduesplads, hvilket selvfølglig var OK. Vi bliver vist vores plads, som nærmest virker som et baglokale, der lige har fået sat borde og stole ind i. Vi spørger hurtigt efter en bedre plads i restauranten, dette var desværre ikke muligt, pga over bookning. Vi sad 4 par ved to persons borde, i dette lille rum. Vi manglede rigtig meget at opleve stemningen og selve oplevelsen i restauranten. Dårlig stil. Maden og vinen var fint. Men desværre ikke et sted vi besøger igen.
Tre retters menu
Vi prøvede en tre retters menu.
Jeg må sige af 3 rette, var der problemer med alle 3:
1) Tatar var på ingen måde tilsmagt
2) bøffen var bestilt medium/rear. og jeg fik den nærmest gennem stegt i den ene ende og total rå i den anden. Bøffen var fyldt med sener og uspiselige/ sejt fedt.
3) Cream brulé. Er en standard dessert. Desværre var den skilt og der var så meget sukker på toppen at det ikke kunne karamelliserer.
Vi ankom som et par hos kød der ønskede…
Vi ankom som et par hos kød der ønskede en god og hyggelig date. Jeg fik en bøf der var næsten sort, smagte en enkelt bid som jeg måtte spytte ud fordi det var helt brændt. Sendte bøffen tilbage for at få en ny. Næste bøf var lavet på samme måde, og jeg måtte endnu en gang sende den tilbage. Det endte så med at de måtte stege bøffen på panden for at kunne “love” mig at bøffen var som den skulle være. Tredje bøf var fin men var dog medium rare i stedet for medium. Dertil endte det dog også med at min kærestes bøf var helt kold samt tilbehøret. Hvordan kan man kalde sig kød hvis man ikke kan stege en bøf?
Første og sidste besøg på restaurant Köd
Vi var to personer, som havde glædet os meget til at skulle ud og spise. Da vores førstevalg ikke havde åbent, faldt valget på restaurant Köd. Det startede også godt ud med en tjener, som var super venlig. Der var tænkt over snacks til den af os, som var glutenallergiker. Desværre kom der ikke brød til den af os, som kunne tåle gluten.
Vi blev placeret ved et bord, hvor der kravlede myrere op af væggen, på gulvet og på den person, som sad i sofaen. Vinglasset var beskidt - særligt på kanten.
Vores chateubriand havde en sene (se billede), hvilket jeg ikke mener denne udskæring bør have. Kødet virkede tørstegt og smagte brændt på kanten. Tilbehøret (fritter, majs og svampe) smagte udemærket, men var ikke det mest spændende. Der manglede tilsmagning. Bearnaisen var fin, pebersaucen en skuffelse.
Som tidligere kok er det ikke et sted, jeg vil anbefale. Der findes mange andre (langt billigere) spisesteder i Aarhus, som både er hyggeligere og mere interessante rent madmæssigt.
Lækker “Cöte de KöD” og SUPER personale!
Min kone og jeg var dags dato kl. 17 forbi Köd for første gang - efter anbefalinger fra venner.
Og jeg vil blot særligt rose personalet - der bare matchede over hele linien.
Vi bliver budt velkommen lige så snart, vi træder ind.
Ingen forvirring over hvor vi skal sidde - af en eller anden årsag, så oplever vi sommetider dette. Nu kom vi så også som nogle af de første, men alligevel.
Der var lynhurtigt en tjener ved bordet og hun virkede utrolig naturlig, ægte og sig selv - lige sådan som vi vil have det.
Hurtigt var der et menukort og der blev med perfekt timede mellemrum spurgt ind til, om vi var klar til at bestille og samtalen med tjeneren var meget behagelig.
Der kom kort efter bestillingen brød og noget smørbart på bordet. Brødet smagte super godt og var dejlig lunt. Lidt saltet til den gode side, men det er flueelskeri og ellers intet at komme efter.
Og uden at vente længe kom maden: “Cöte de KöD”, søde pommes, mac and cheese, bearnaise og signatur sauce.
Kødet super mørt, perfekt medium/rare og saucerne og pommes lige i øjet. Mac and cheese en skuffelse, kold og kedeligt, desværre.
Akustikken er rigtig god, belysningen tilpas, men der var koldt at sidde tæt ved vinduerne, synes min kone især.
Da vi skulle afregne, var det med et smil på læben hos bartenderen og tjeneren, ingen lang ventetid og ingen forvirring omkring beløbet eller hvad vi havde bestilt.
Kort fortalt:
+ Super personale
+ Super lækker “Cöte de KöD”.
+ Saucerne er lige i skabet.
+ God sweet pommes.
- Smagsløs og kold Mac and cheese
- Lidt koldt at sidde tæt ved vinduerne.
Kan det anbefales: Uden tvivl, JA (vi kommer igen).
Forventningerne var høje!
Forventningerne var høje da vi sammen med 2 af vores børn skulle på KÖD.
Og det var da også helt ok - men det var som om, at betjeningen havde for travlt - vi sad længe og ventede mellem retterne.
Pommes frites var lidt slatne, bearnaisen var fed - men kødet var lækkert. Forret og dessert var også lækre.
Vi betalte 2000 kr. for 4 mennesker - hvilket vel er ok. Men flere sagde de hellere ville på Jensens.
Dårlig oplevelse
Vi spiste 5 mand, og maden var god. Dyrt - men kvaliteten også fint, så ingen problemer heri.
Men ved nabobordet sidder der 5 mænd da vi ankommer og er meget støjende og forstyrrende. Sidder og råber og skriger, synger højlydt og i det hele taget ufatteligt dominerende. Alle ved borde omkring sad og vendte sig om rystede på hovedet. Tjenerne foretog sig INTET for at dæmpe dem.
Da de havde delt en hel flaske snaps, rødvin minimum 2 kander øl og der er gået ca 2 timer med denne adfærd kommer der en tjener ned og beder dem dæmpe sig.
Da er vi blevet så trætte af at høre på det og beder om regningen. Pris 3.500,00 for god mad - men elendig oplevelse, hvor personalet burde have grebet ind noget før.
Det er simpelhen ikke i orden!
Super godt kød.
Super godt kød og passende mængder tilbehør. Hurtigt servering.
Ville gerne give 5 stjerner, men der var problemer med deres bookingsystem, så derfor 4 store stjerner.
Havde booket via TripAdvisor
Havde booket via TripAdvisor, og fået en bekræftelse. En par timer før, får jeg en annullering. Jeg måtte selv ringe til Köd for at finde ud af hvorfor.
Deres begrundelse, vores booking system fungere ikke med TripAdvisor. Tragisk at man så lader kunder booke, og få en bekræftelse.
Altid en god bøf.
Skøn mad og god betjening!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.