Koffievoordeel.nl Avaliações 50.377

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met een koffie abbo was iets mis gegaan maar een belletje direct geregeld zonder compromissen . Top service.Goede Prijzen. Dienstbaarheid uitmuntend !!! Ga zo door

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs voor het eerst besteld bij Koffievoordeel.nl en dat is uitstekend bevallen. Het bestelproces op de website is overzichtelijk en gemakkelijk, waardoor ik snel had gevonden wat ik zocht. Daar... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De koffie zelf, de verzending en bezorging is uitstekend! Echter, als ik had besteld, werd ik gebombardeerd met reclame. Als ik daar allemaal gehoor aan zou moeten geven, dan zou ik iedere w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering Ben nu de Segafredo intermezzo Aan het drinken. Heerlijk zacht en toch lekker pittig. Ben benieuwd naar de andere smaken.

Detalhes da empresa

1. Venda de Café
  2. Serviço de encomenda de comida online

Wij zijn de online koffiespecialist voor iedereen die houdt van kwaliteit en gemak. Met een ruim assortiment topmerken en verrassende blends zorgen wij ervoor dat jij altijd geniet van jouw perfecte kop koffie, gewoon bij jou thuis. Ontdek jouw favoriet, profiteer van scherpe prijzen en ervaar service waar je op kunt vertrouwen.

Koffievoordeel, de beste koffie voor de laagste prijs

100% Proefgarantie, snelle bezorging en de beste service
Koffievoordeel is dé online koffiewinkel van Nederland. Bij ons vind je altijd de beste merken koffie voor de laagste prijs. Knalaanbiedingen om blij van te worden: schitterende koffiepakketten bonen, capsules of filterkoffie, proefpakketten met diverse thema’s, giftboxen en koffies met verschillende smaken, extra in prijs verlaagd.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

50 mil avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Totale winkelervaring slecht.

Helaas was mijn totale winkelervaring negatief.
Via google vond in de site. Na wat surfen een pakket bij elkaar geklikt en naar afrekenen. Dat kon gelukkig als “gast” ondank dat account al wordt gepromoot.
Maar dan beginnen de truukjes. Terwijl je je gegevens invult op linkerdeel van het scherm staat er rechts ook info, waaronder een vinkje bij “ik wil de nieuwsbrief ontvangen” (Ja die heb ik dus gemist ☹). Hij is ook snel weg omdat de pagina link wordt ingevuld en snel naar beneden scrolled om op afrekenen te drukken en het vinkje dus buiten beeld is.
Nog voordat ik werkelijk betaald heb met mijn pas komt er een mail binnen (3 mei 12.53) met “dankje voor de inschrijving voor de nieuwsbrief”. In die mail staat geen uitschrijf mogelijkheid. 2 Minuten later komt de Bevestiging binnen van de bestelling, met bijlage “de algemene voorwaarden”. Natuurlijk, niemand leest de voorwaarden en klikt door, maar om niet eens de suggestie te wekken dat je ze voor betalen kan lezen erg vreemd!!!
In de tussentijd heb ik gereplyed dat ik geen nieuwbrief wil ontvangen en niet gecharmeerd ben van deze actie.
Op 4 mei krijg ik verzendbevestiging en op 8 mei de mail (met uitschrijfmogelijkheid) om ze persoonlijk te beoordelen en de link naar trustpilot.
Als dozenschuiver moet je je toch op andere manieren onderscheiden dan alleen de prijs. In deze huidige tijd waar alles wordt gehacked en maar op straat komt te liggen is deze manier van werken met Algemene Voorwaarden, Nieuwbrief ,niet reageren op mail erg slecht.
De koffie zal goed zijn, daar hebben ze geen invloed op en de levering was ook oke, dank je wel PostNL maar hier ga ik niet meer bestellen en hopen dat uitschrijven via de link nu lukt. Gelukkig geen account aangemaakt (ook niet waar want alle gegeven daarvoor hebben ze, ik kan er alleen niet bij)

3 de maio de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestellen en thuis bezorgd krijgen

Bestellen en thuis bezorgd krijgen, het is puur gemak

17 de novembro de 2025
logotipo da Koffievoordeel.nl

Resposta da Koffievoordeel.nl

Beste J van de Vreede,

Hartelijk dank voor jouw 5 sterren!
Wij wensen je veel mooie koffiemomenten toe en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Suzanne ll Webcare team Koffievoordeel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.