Koffievoordeel.nl Avaliações

50.969
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestel al een aantal jaren koffie, altijd leuke aanbiedingen'maar vooral heerlijke nespresso die ik zowel als lungo, espresso en cappuccino gebruik. Ruim van te voren te bestellen of gelijk de volg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hartelijk dank voor het leveren van de heerlijke koffiebonen en de kortingscode waarvan ik gebruik kon maken! Een mooi begin om daarmee mijn dag te starten. Graag tot de volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik geef koffievoordeel zeker 5 sterren. Ik wil geen andere koffiebonen meer , echt super lekker . Misschien niet de goedkoopste maar vaak super leuke aanbieding. Soms met leuke attentie erbij . Bij 50... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Venda de Café
  2. Serviço de encomenda de comida online

Wij zijn de online koffiespecialist voor iedereen die houdt van kwaliteit en gemak. Met een ruim assortiment topmerken en verrassende blends zorgen wij ervoor dat jij altijd geniet van jouw perfecte kop koffie, gewoon bij jou thuis. Ontdek jouw favoriet, profiteer van scherpe prijzen en ervaar service waar je op kunt vertrouwen.

Koffievoordeel, de beste koffie voor de laagste prijs

100% Proefgarantie, snelle bezorging en de beste service
Koffievoordeel is dé online koffiewinkel van Nederland. Bij ons vind je altijd de beste merken koffie voor de laagste prijs. Knalaanbiedingen om blij van te worden: schitterende koffiepakketten bonen, capsules of filterkoffie, proefpakketten met diverse thema’s, giftboxen en koffies met verschillende smaken, extra in prijs verlaagd.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

51 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(50.969)

3.233 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Niks mis mee, zo zouden er meer moeten en kunnen zijn.

Je word altijd correct behandeld. Ze denken mee, en beantwoorden de vragen snel. Enigste - puntje is het gedoe omtrent de koffie keuze, als men een abonnement heeft( wat mij goed bevalt) dan kun je alleen de aantallen veranderen in dit abonnement maar niet een ander soort koffie toevoegen/ wisselen. Dus zou ik andere koffie willen proberen dan moet ik een nieuw abonnement nemen en dan kan het pas. Had 2 abonnementen ( twee verschillende merken koffie) en wou andere koffie uitproberen dus een derde abonnement, hebber eentje opgezegd zodat het er twee blijven, ook is het jammer dat er met twee abonnementen ook twee keer een rekening komt en het in twee keer verstuurd word wat voor mij niks uitmaakt maar voor het bedrijf wel want dat betekent voor het bedrijf , twee keer betalen voor verzending terwijl het in 1 keer had gekund. Meer administratief e handelingen enz. Hoop dat dit verandert want dan zou de koffie misschien voordeliger kunnen worden.

11 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jaren zeer tevreden klant

Al jaren bestel ik mijn illy koffie pads bij koffie voordeel. Nl
Tot grote tevredenheid. Snelle levering, goede service mocht er een x iets fout gaan. En leuk soms een verrassing erbij.

10 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Terugbetaling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling 22juni geannuleerd en ik kreeg 25juni daarvan een bevestiging en dat ik terugbetaald zou worden, nu is het 15juli en ik heb nog niks ontvangen ook word op mijn mails niet gereageerd, en kan ik jullie telefonisch niet bereiken. Voor nu is het dus 1ster

22 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring.

Zeer teleurstellende ervaring.

Ik heb een retourzending gedaan en ontving van de klantenservice de bevestiging dat mijn retour was verwerkt en dat het aankoopbedrag binnen 5 tot 7 werkdagen zou worden teruggestort. Die termijn is inmiddels ruimschoots verstreken, maar ik heb nog steeds geen geld ontvangen.

Het is frustrerend dat een bedrijf wel toezeggingen doet, maar deze vervolgens niet nakomt. Als klant verwacht je dat een afgesproken terugbetaling gewoon op tijd wordt uitgevoerd. Ik heb opnieuw contact moeten opnemen om mijn eigen geld terug te krijgen.

Op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen.

15 de julho de 2026
logotipo da Koffievoordeel.nl

Resposta da Koffievoordeel.nl

Beste Vincent,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat je de terugbetaling nog niet hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik zie dat er helaas een vertraging is ontstaan in de terugbetaling. Aangezien ons IBAN is veranderd, is dit helaas langs elkaar gelopen. Slordig van onze kant, mijn excuses voor dit ongemak! Ik zie dat het probleem inmiddels is opgelost en het geld gisteren is gecrediteerd, ik vermoed dat het probleem snel is opgelost.

Nogmaals mijn excuses voor dit ongemak!

Ik wens je alsnog veel koffieplezier en hoop je nog lang van dienst te mogen zijn.

Ronald || Webcareteam Koffievoordeel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.