Virkelig hurtig behandling af min ordre. Fin kommunikation gennem forløbet. Leveret til aftalt tid og sted. Varen var ny, så naturligvis i god stand og prisen var rigtig skarp. Meget tilfreds
Veja o que dizem as avaliações
Jeg er utrolig tilfreds med mit køb. Jeg fik en super god og professionel vejledning hele vejen igennem, hvilket gjorde det nemt at vælge den helt rigtige stol. Servicen var venlig, kompetent og imøde... Ver mais
Super gode at snakke med, lækre vare til en gode priser og fedt koncept. Sprit nye, renoveret og brugte giver en god følelse at ikke kun bidrage til køb og smid ud kulturen. Næste gang der skal... Ver mais
Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed! De er meget servicemindet, svarer hurtigt på spørg- mål og overholder alle aftaler. Det har været en god oplevelse, at handle med Kontorplus. dk. Venlig... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kontorplus.dk er en online butik specialiseret i salg af kvalitetsbrugte kontorstole. Virksomheden fokuserer på at levere bedre brugte kontorstole af høj kvalitet, der kombinerer komfort, funktionalitet og holdbarhed. Med et dedikeret fokus på genbrug og bæredygtighed tilbyder Kontorplus.dk et miljøvenligt alternativ til traditionelle kontormøbler. Sortimentet omfatter et udvalg af nøje udvalgte kontorstole, der er blevet omhyggeligt renoveret for at sikre, at de opfylder høje standarder for både æstetik og ydeevne. Virksomheden stræber efter at imødekomme behovene hos en bred vifte af kunder, herunder virksomheder, hjemmekontorer og enkeltpersoner, der ønsker kvalitetskontorstole til konkurrencedygtige priser. Med fokus på bæredygtighed og genbrug bidrager Kontorplus.dk til at reducere miljøpåvirkningen af kontormøbler ved at give brugte stole nyt liv. Kundeservice og tilfredshed er centrale værdier for virksomheden, der stræber efter at skabe en bekvem og pålidelig online shoppingoplevelse for alle, der søger budgetvenlige og miljøvenlige kontorstole.
Informações de contato
Håndværkerbyen 24, 2670, Greve, Dinamarca
- 50 99 34 34
- kontakt@kontorplus.dk
- kontorplus.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En meget dejlig renoveret kontorstol…
En meget dejlig renoveret kontorstol til en helt rimelig pris
Leveret til tiden og løbende opdatering…
Leveret til tiden og løbende opdatering frem til leveringen. Brugte stole i god stand.
Perfekt oplevelse!
Jeg har længe ledt efter en ny brugt kontorstol til mit enmandsfirma og faldt tilfældigt over den her side gennem google. Godt udvalg, gode billeder, priser tæt på hvad man ser på DBA, men med moms jeg kan trække fra og gratis forsendelse. Jeg tjekkede herinde for at se om det nu også kunne passe, og det kunne det altså! Bestilt Onsdag aften, leveret Fredag formiddag. -Jeg sidder nu og skriver fra min nye, komfortable, bæredygtige stol, med et stort smil i hele femøren! Hurra!

Fantastisk kunderservice
Jeg havde for noget tid siden købt en brugt Håg kontorstol hos Kontorplus, med høj gaslift efter eget valg, men sad ikke helt ordentligt.
Efter aftale kiggede jeg forbi firmaet, og Peter skiftede gasliften til en mindre.
Jeg ville gerne betale "et eller andet", men Peter insisterede på at det var en del af kundeservicen.
Så tak! for rigtig god kundeservice, og god stil!
Hurtig og god service og stol inperfekt…
Hurtig og god service og stol inperfekt stand, købt som udstillingsmodel 👌🏻
MEGET tilfreds :-)
Super fedt, at kunne købe lækre kontorprodukter til en god pris. Elsker det "grønne" cirkulære koncept. Også at I pakker forsendelsen i brugt emballage. Det er med til at understrege hele idéen.
Kunne I måske også have kontorborde på menuen? Bare en idé :-)

Hurtig og god rådgivning
Jeg skulle købe en brugt kontorstol af mærket Håg, og fik god rådgivning over telefonen. Stolen landede to dage senere på adressen i tre dele som var nemt at samle, og jeg anbefaler andre at bruge kontorplus.dk, hvis de går efter brugte kontormøbler.

Resposta da Kontorplus.dk
God service, hurtig levering, godt produkt, ser ud og fungerer som nyt. Kan man forlange mere. Jeg gør ikke :o)
Hurtig levering og super service
Easy and fast ordering
Easy and fast ordering, customer service reached out with followup questions
Go hurtig billig handel
Venlig betjening, brugt produkt flottere end forventet.
Ingen overraskelser, venlig betjening ved telefonisk kontakt og levering forløb helt som håbet. Jeg købte et brugt produkt (upcycled) og det var i endnu bedre stand end jeg havde håbet.
Brugt stol i meget flot stand og hurtig levering
Brugt stol i meget flot stand - bedre end forventet og hurtig levering. Tak!
Great and friendly service,.
Great and friendly service,.. Fast delivery and fair prices,.. All in all a great experience. Br. Thomas Ravn
Brugt kontorstol, så god som ny.
Brugt kontorstol, så god som ny, kunne ikke se at den overhovedet havde været brugt.
Har bestilt flere gange
Har bestilt flere gange. Super nemt at bestille, hurtig ordrebehandling og hurtig levering.
Vare ok. Hurtig levering
Jeg købte renoveret sæde og ryg til min…
Jeg købte renoveret sæde og ryg til min kontorstol.
Hold da op en service. Jeg har da aldrig fået så god en oplevelse.
Svar på e-mail og sms. Ingen problemer overhovedet.
Kan på det varmeste anbefale Kontorplus. Peter er så flink. Tak Peter.
Vi købte lidt brugte stole. De ser ud som nye, og service var hurtig, venlig og ukompliceret.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.