Eftersom denna butik bara hade ett omdöme här och som dessutom var ett bottenbetyg så vill jag balansera upp med min erfarenhet. Jag finner deras utbud fantastiskt både vad gäller sortiment och pri... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det jag beställde kom till sist. Dock beställde jag i slutet av januari och fick leveransen i mitten på mars, så det gick verkligen inte fort. Efter många misslyckade försök att nå kundtjänsten v... Ver mais
Produkter som framstod som tillgängliga (antal) fanns inte i själva verket utan restades med leverans 10 dgr senare. Ingen möjlighet för icke-registrerad kund att göra tillägg till restnoteringens l... Ver mais
Lätt att beställa och väldigt snabb leverans. Kommer definitivt att handla här igen nästa gång jag behöver nya kablar
Detalhes da empresa
Allt du behöver när det är något som ska kopplas. Snabba leveranser och bra priser!
Informações de contato
Jönköping, Suécia
- 036 333 60 66
- kundtjanst@kopplat.se
- kopplat.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Oseriöst bolag
Oseriöst bolag! Ingen status eller leverans på två veckor. Försöker du ringa deras kundtjänst hänvisar de till mejl som de ändå inte kommer svara på efter 4 upprepade försök. Blir nog att kontakta banken för få tillbaka pengarna!
Order 53942
UNDVIK!
Köpte en kabel, fick aldrig någon spårningslänk, har försökt kontakta dom flera gånger men fått ingen svar. Jag kommer att kontakta min bank för att få pengarna tillbaka.

inga krångel
Perfekt och snabb leverans!
Synnerligen hjälpsamma och snabba att…
Synnerligen hjälpsamma och snabba att leverera!
Fantastiskt bra service
Grymt bra service!
Snabbt, smidigt och bra personal!
Kommer definitivt handla här igen!
Ingen återkoppling
Samma dag som jag fick sakerna 30/9 2025 kontakta jag kopplat.se om att sladdarna inte alls fungerade till det som det skulle va till. Mailade då dom att jag ville skicka tillbaka det och att det bara va 1 sladd av 4 som va provad. Men inget svar och detta är över 1 vecka sedan.

Tröttaste firman någonsin
Ingen möjlighet för icke-registrerad kund att göra tillägg till restnoteringens leverans.

Resposta da Kopplat.se
Produkten funkade inte som utlovat
Produkten funkade inte som utlovat, kopplat kunde ta den i retur men på min bekostnad.

Resposta da Kopplat.se
Lätt att beställa och väldigt snabb…
Lätt att beställa och väldigt snabb leverans.
Kommer definitivt att handla här igen nästa gång jag behöver nya kablar

Stort sortiment, långsam leverans
Stort sortiment, bra att ni finns! Drar av en stjärna för leveranstiden som var längre än man skulle önskat

Resposta da Kopplat.se
Fick rätt produkter och kort leverans…
Fick rätt produkter och kort leverans tid. Kommer beställa fler produkter när det behövs fyllas på. Mycket nöjd.

Resposta da Kopplat.se
Det tog väldigt lång tid att få hem det…
Det tog väldigt lång tid att få hem det man har köpt,men bra pris

Resposta da Kopplat.se
En produkt som var perfekt i både…
En produkt som var perfekt i både kvalitet och ändamål.

Resposta da Kopplat.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.