Kopplat.se Avaliações 38

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eftersom denna butik bara hade ett omdöme här och som dessutom var ett bottenbetyg så vill jag balansera upp med min erfarenhet. Jag finner deras utbud fantastiskt både vad gäller sortiment och pri... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det jag beställde kom till sist. Dock beställde jag i slutet av januari och fick leveransen i mitten på mars, så det gick verkligen inte fort. Efter många misslyckade försök att nå kundtjänsten v... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Produkter som framstod som tillgängliga (antal) fanns inte i själva verket utan restades med leverans 10 dgr senare. Ingen möjlighet för icke-registrerad kund att göra tillägg till restnoteringens l... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt att beställa och väldigt snabb leverans. Kommer definitivt att handla här igen nästa gång jag behöver nya kablar

Detalhes da empresa

1. Loja de Informática
  2. Loja de computadores e acessórios
  3. Loja de Eletrônicos

Allt du behöver när det är något som ska kopplas. Snabba leveranser och bra priser!

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

38 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle skicka en produkt i retur

Skulle skicka en produkt i retur, men fick ingen återkoppling. Ringde också och fick rådet att maila vilket jag gjort, men ingenting har hänt.

11 de junho de 2025

Resposta da Kopplat.se

Jag ber om ursäkt att returinstruktionerna inte kom direkt, men du fick ett mail 4 dagar efter din begäran. Inte snabbast precis, men inte heller så väldigt lång tid kan man tycka.

Snabb, billigt och lätt

Lätt att hitta på sidan, bra priser, snabb leverans och fick rätt saker i brevlådan, inget att klaga på

5 de junho de 2025

Resposta da Kopplat.se

Vi jobbar ständigt med att försöka skapa en lättnavigerad butik. Tack för ditt fina omdöme!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra priser och bra leverans till…

Bra priser och bra leverans till postlådan.

9 de junho de 2025

Resposta da Kopplat.se

Vi är kanske inte alltid billigast, men vi gör vad vi kan för att kunna hålla bra priser på våra produkter. Tack för ditt fina omdöme!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt svar på en fråga på mail

Snabbt svar på en fråga på mail.

( men lång leveranstid på beställningen, beror kanske på PostNord?)

2 de junho de 2025

Hej.
Kul att du är nöjd med vår kundtjänst.
När det gäller Postnords långa leveranstider kan jag bara hålla med dig, det verkar ta längre och längre tid att få ett brev eller ett varubrev levererat!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har inte fått det som jag har…

Jag har inte fått det som jag har beställt. En HDMI-kabel.

22 de maio de 2025

Hej Cecilia.
Alltid tråkigt när det inte fungerar som det skall, men vi skickade din order från vårt lager i Jönköping den 2025-05-22 som ett brev.
Som vi meddelat dig i mail antar vi att försändelsen kommit bort hos Postnord och vi kommer på måndag att skicka den igen, denna gången till den nya adress som du meddelat oss. Vi håller tummarna och hoppas på att den kommer fram denna gången.

Uppdatering:
Andra försändelsen har kommit fram, och den första har vi fått i retur från Postnord med returorsaken angiven till "Okänd på angiven adress" .....
Känns inte riktigt som att det är vårt fel att det tagit tid att få fram kabeln till kunden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sedan NOVEMBER har detta företaget…

Sedan NOVEMBER har detta företaget vägrat svara på frågor från SVEA samt mig som Kommande DIPLOMAT i SVERIGE!!!

De far med osanning enligt nedan! De har behållit varorna samt kräver pengar för något de har fått tillbaka!!!

VARNING!!!

Handla inte utav detta företaget de är i KONKONKURS snart!!!

De är ANMÄLDA NU till ARN med!!!

Mvh

Jonas S. Jr

18 de março de 2025

Detta är inte sant!
Vi har svarat kunden flera gånger, vi har förklarat hur returer skall hanteras, vi har förklarat hur reklamationer skall hanteras. Kunden däremot har inte svarat oss en enda gång under denna tiden. Det enda han gjort är att bestrida fakturor och påminnelser från Svea Bank.
Han säger i sina bestridanden att vi måste visa extra hänsyn eftersom han har autism, men sjukdom är inget skäl till att få gratisprodukter!
Intressant att titta på kundens övriga omdömen. Bara negativt! Märkligt att en enda människa hela tiden har sådan otur med alla han handlar av, eller är det något han satt i system ...

Tillägg 2025-05-12.
Kunden fortsätter alltså att sprida lögner! Vi tar det steg för steg och delar med oss av vad som hänt.
Kunden lägger en order, och vi levererar. Nästan ett halvår senare, när han redan fått ett antal betalningspåminnelser från Svea, mailar han oss och undrar varför vi inte krediterat fakturan. Vi svarar omedelbart och undrar varför vi skulle ha gjort det. Kunden hävdar då att han returnerat produkten han köpt och hävdar sin rätt att ångra köpet. Vi svarar att vi inte mottagit varken någon returbegäran eller någon retur, och ber kunden att tala om hur och med vilket fraktbolag han skickat returen. Svaret är att han inte vet .... Vi står fast vid att inte kreditera den faktura.
Sedan lägger kunden en ny order, och dessvärre missar vi vem han är och levererar tre identiska produkter. Efter cirka en månad får vi ett mail där kunden hävdar att 1 av de 3 levererade produkterna är trasig och han vill ha en returfraktsedel. Vi ser det som en reklamation och skickar kunden den begärda returfraktsedeln. När vi får paketet från kunden är det 2 av dom levererade produkterna i paketet. Den ena är öppnad, den andra oöppnad. Den oöppnade godtar vi som ett ångrat köp trots att tidsfristen enligt konsumentköplagen passerat. Den öppnade packar vi upp och testar. Av de 5 LED-ljus som finns i förpackningen visar sig alla 5 fungera och vi godtar därför inte reklamationen.
Vi har i flera mail förklarat för kunden varför vi inte godtar reklamationen, och vi har hänvisat till våra försäljningsvillkor vad gäller vem som ansvarar för en returnerad produkt under transporten. Hans svar på detta var upprepade hot om polisanmälan och smutskastning på Trustpilot. Någon vilja att betala och göra rätt för sig har han inte visat, och vi kommer därför nu att driva ärendet vidare till Kronofogden och om så behövs till Tingsrätten. Det är inget vi egentligen vill göra, men vi kan inte heller ta emot hur mycket som helst från någon som helt uppenbart satt i system att klaga och vägra betala.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det jag beställde kom till sist

Efter många misslyckade försök att nå kundtjänsten var jag på väg att kontakta banken för att försöka få tillbaka pengarna. Skickade dock ett tredje mail till dem, och plötsligt fick jag mail om att min order är skickad.

Dock inga svar på mail. Försökte även nå dem via telefon, men möttes bara av en telefonsvarare. "Vi har väldigt många ordrar just nu, men vi svarar på mail".

19 de março de 2024

Terrible service

Ordered product is not working within its claimed parameters.
Customer service is not reacting to mails, therefore it is not possible to send back the package.
Their automatic mail for providing feedback on the product is containing a link which is not working -> you are not able to tell your opinion and warn others.

31 de janeiro de 2024

Håll er borta!

Denna butik rekommenderas ej!
Kvaliten på Produkterna är ytterst dålig.
Jag köpte 4 likadana varor varav 3 var sönder när jag fick dom.
Vid kontakt med butiken är dom ytterst ohjälpsamma och på gränsen till otrevliga, målet för dom verkar vara att göra en reklamation så jobbig att man tillslut inte orkar skick tillbaka varorna.
Dessutom vägrar dom att skicka ut en retursedel, då dom anser att du som köpare ska stå för frakten vid en reklamation.

6 de dezembro de 2023

Bra produkt

Bra produkt, bra pris, blixtsnabb leverans. I brevlådan dagen efter beställning. Rekommenderas starkt!

8 de outubro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kanske hade jag otur eller...

Kanske hade jag otur eller så är det inte mycket att ha. Köpte två usb-sladdar, olika längt men samma kontakter. Tog nog två månader innan jag testade dem och då visade det sig att ingen av dem höll måttet. Kopplade upp ibland men kopplade ur sig ganska omgående, suck. Mina gamla sladdar som även hade ordentligt gamla USB-förlängning på sig fungerar...
Skickade mejl och förklarade, inom ett dygn ringde TREVLIG supporten upp och ville ha in sladdarna för kontroll. Skulle skicka nya sladdar tillsammans med retursedel.
Efter två veckor påminde jag om sladden då inget hänt - tyst.
Nu ytterligare en månad senare så skriver jag detta.
Så vet du som läser att varken sladdar eller support är att lita på tyvärr. Men de får en två pga att supporten var trevlig i alla fall ;-)
Tjingeling

16 de março de 2021

Perfekt, rekommenderas!

Jag finner deras utbud fantastiskt både vad gäller sortiment och priser. De har det mesta och i olika prisklasser, inklusive billigaste. Produkterna är också väl beskrivna, så risken att välja fel är minimal. I mitt fall behövde jag bl.a. en 4-polig kabel med 3.5 mm kontakt. Inga problem.
Bra återkoppling både orderbekräftelse och leveransbesked. Helt enkelt perfekt, inget att klaga på. Rekommenderas!

14 de novembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.