Køreskole i Brønshøj Avaliações 142

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aous har været en fantastisk kørelærer, han har hjulpet en hele vejen igennem kortet, og det har gjort det til en meget nem proces. Jeg fik en all inclusive pakke, hvilket var super da der så ikke var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Køreskolen i Brønshøj, og det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Aous er en helt igennem fantastisk kørelærer. Både teoriunde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har tidligere været elev ved Aous. Intet at sætte på ham. Meget tålmodig, anerkendende og formår at se sine elever. Jeg fik både teori og praktisk prøve meget hurtig. Samtidig havde jeg fortsat s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort tak til Aous, der har været tålmodig, støttende og meget fleksibel hele vejen gennem mit forløb. Med hjælp fra Aous har jeg bestået både teori og den praktiske prøve i første forsøg. Jeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Velkommen til Køreskole i Brønshøj, en enestående køreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kørelærer. Vores mission er at tilbyde skræddersyet køreundervisning, der ikke blot hjælper eleverne med at bestå deres køreprøve, men også udstyrer dem med færdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af Køreskole i Brønshøj har jeg fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der er både støttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffør kombineret med min rolle som certificeret førstehjælpsinstruktør giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kørsel. Dette er en viden, jeg brænder for at dele med mine elever. På Køreskole i Brønshøj tilbyder vi en række tjenester, herunder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort, førstehjælpskursus, og personlige kørelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne føler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der møder dem på vejen. Det, der adskiller Køreskole i Brønshøj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik læringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Fra vores moderne, veludstyrede køretøjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kørsel og ansvarlige kørevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På Køreskole i Brønshøj er vi mere end bare en køreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din spændende rejse mod kørekortet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer der gennem går det hele og virkelig får en til at lære hvordan man kører bil ville helt klart anbefale hvis man er usikker på at kører

21 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aous is an extremely great and talented…

Aous is an extremely great and talented teacher, both in the classroom and practical lessons. Overall very professional, patient and understanding, and always kept a nice atmosphere during lessons. Highly recommend!!

11 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aous er en super god kørelærer

Aous er en super god kørelærer !
God oplevelse hele vejen igennem, man føler sig tryg og i gode hænder og der er altid plads til at spørger igen og igen og igen :)
Kæmpe anbefaling herfra - kørekort er bestået efter 3 måneder!

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kørelærer man kan ønske sig!

Den bedste kørelærer man kan ønske sig!

Jeg kan ikke sige nok gode ting om Aous – han er simpelthen den sødeste, sjoveste og mest tryghedsskabende kørelærer, man kan forestille sig! Hele forløbet har været hyggeligt, lærerigt og fyldt med grin, og jeg har hver eneste gang glædet mig til at skulle ud at køre.
Det har været helt afgørende for mig, at Aous både stod for teoriundervisningen og køretimerne. Det gjorde, at jeg følte mig utrolig tryg og godt klædt på, fordi der var en rød tråd mellem alt, vi lærte i teorien, og det vi lavede i bilen. Han formår at skabe et trygt rum, hvor man tør stille spørgsmål (og jeg stillede mange!), og hvor man samtidig får masser af selvtillid bag rattet.
Op til køreprøven lavede vi generalprøver og øvede præcis de ruter, jeg senere kom ud på – det gav mig så meget ro og sikkerhed på dagen. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det skyldes helt klart den støtte, forberedelse og tro på mig selv, som Aous har givet mig.
Jeg har det faktisk lidt ambivalent med at have bestået, for nu skal jeg ikke længere køre med Aous – det siger vist alt ❤️
Hvis du leder efter en kørelærer, der gør dig tryg, får dig til at grine, lærer dig alt det vigtige og sørger for, at du føler dig helt klar, så skal du vælge Aous. Den varmeste anbefaling herfra – tusind tak for den bedste oplevelse! 🚗💨

11 de novembro de 2025

Verdens bedste køreskole

Verdens bedste køreskole. Forklare og underviser i det hele og er meget flexible ift til tider😊ny lokale og moderne nemme biler at køre i og bestå i til prøverne😊

10 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aous er en fantastisk kørelærer!

Aous er en fantastisk kørelærer!! Han er super opmærksom og vil altid elevers bedste. Han er grundig og går op i sin teknik og det smitter virkelig af. Jeg har været hos andre køreskoler, men den her køreskole er helt klart den bedste jeg har været hos til dato. Kæmpe stor anbefaling herfra!!

3 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aous er en rigtig god kørelærer

Aous er en rigtig god kørelærer, opmærksom på sin elevs styrker og det man har brug for at fokusere mere på. God fleksibilitet i forhold til teorilektionerne, som var et kæmpe plus for mig. Og god stemning i bilen til køretimerne 😊
I det hele taget et rigtig godt forløb, altid med et bredt udvalg af drikkevarer at slukke tørsten med på køreskolen.

7 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aous er en fremragende kørelærer

Aous er en fremragende kørelærer. Han er empatisk, dygtig og fleksibel. Kun ros herfra. Forløbet gik i mit eget tempo, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen. Jeg bestod også i første forsøg!

25 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais