Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NOOIT een waarborg regeling aanvaarden bij deze bank! U bent uw centen kwijt, zero respons, ondanks dossier op orde, zoals velen zijn ook wij gedupeerd! Immo drong ons deze bank op en wij vertrouwd... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bonjour, En voyant les avis, j'ai eu enormément peur sur les délais pour récupérer ma garantie locative. En effet, j'ai réalisé mon dépot via cette plateforme car mon agence immobilière me la reco... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geven mijn huurwaarborg als verhuurder niet vrij. Alle formulieren 2 maal doorgestuurd. 3 mails gekregen als zijnde dat ze over niet voldoende gegevens beschikken. Dit terwijl zij zelf volledige in... Ver mais

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

127 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,6

Todas as avaliações

46 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NOOIT een waarborg regeling aanvaarden…

NOOIT een waarborg regeling aanvaarden bij deze bank!
Immo drong ons deze bank op en wij vertrouwden hierop, wat logisch is!
Wees gewaarschuwd en weiger!

29 de setembro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alle documenten werden tijdig…

Alle documenten werden tijdig doorgestuurd, maar telkens wordt er opnieuw een excuus aangehaald om mijn huurwaarborg niet vrij te geven. De huisbaas heeft meermaals alle nodige documenten en informatie bezorgd, maar toch blijft de terugbetaling onnodig aanslepen. Dit lijkt eindeloos te duren.

Zeer teleurstellende service. Ik geef 1 ster omdat ik helaas geen 0 sterren kan geven.

18 de setembro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afschuwelijke bank..alle 3dagen kan ik…

Afschuwelijke bank..alle 3dagen kan ik opnieuw bellen,elke keer zeggen ze dat mijn bank blijft blokkeren en terug storten,maar kunnen helemaal geen bewijs van de storting of terugstorting ofzo geven.mijn bank ziet helemaal niets van deze storting en er zijn zeker geen blokkeringen actief.
En toch eindigt elk telefoongesprek alle 3dage met de gaan het nu nog eens proberen,3dagen wachten en staat het op u rekening.. is al een dikke maand bezig zo alle 3dagen en heb ik het vndg nog steeds niet..morgen weer maar eens voor hetzelfde bellen..
Via mails reageren doen ze niet,wss om geen bewijs te willen geven van de zever wat ze vertellen om mij zomaar voor de gek te blijven houden..
Slecht bedrijf.nooit mee werken is mijn advies..

1 de setembro de 2026

Terrible expérience

Terrible expérience. Be careful THEY WILL ACCEPT YOUR CONTRACT AND GET THE MONEY FROM YOU WITHOUT DISCLOSING ALL CONDITIONS. I am from Vietnam and at the begining everything went fine when we made a garantie contract. HOWEVER, after i move out, i couldn't get my deposit back because they DIDNT accept my vietnamese passport (??). Also i made a mistake of not signing the documents coherently since i used my phone so they didn't accept that the signature on the libération document was not the same as the one on the korfine contract, EVEN THOUGH it was coherent with the one on my housing contract. Appearently there seem to be only problems when we try to cet our money back, not when we apply the documents and give them the money. It's a DISGUSTING business that would abuse you and find all ways possible to get the money for themself.

26 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer omslachtige en klantonvriendelijke dienstverlening

Onze ervaring met Korfine als verhuurmakelaar is helaas bijzonder teleurstellend. Bij het opstarten van een huurwaarborg moeten alle gegevens van alle partijen volledig door de makelaar worden ingevoerd. Dat is niet alleen omslachtig, maar vooral bijzonder tijdrovend. De makelaar neemt hiermee een aanzienlijk deel van de administratieve verwerking voor zijn rekening, zonder hiervoor enige vergoeding te ontvangen.
En wanneer er achteraf een kleine administratieve correctie nodig is, wordt het nog problematischer.
De makelaar kan die correctie niet zelf uitvoeren en moet hiervoor opnieuw via de klantendienst werken. Voor een eenvoudige wijziging kan dit meerdere weken in beslag zal nemen.
Ook de communicatie naar de betrokken partijen vinden wij bijzonder klantonvriendelijk. Wanneer volgens Korfine een document of ID kaart ontbreekt, wordt hierover meteen gecommuniceerd naar alle betrokken partijen. Dit wekt bij de huurder en verhuurder de indruk dat de makelaar zijn administratieve verplichtingen niet heeft uitgevoerd. Het gevolg is dat de makelaar vervolgens onnodige telefoons en vragen krijgt van klanten die ongerust zijn geworden door een dergelijke melding.
Voor ons is dit een bijzonder ongelukkige manier van communiceren. De makelaar is immers "de klant".
Het lijkt ons dan ook logisch dat eerst intern wordt nagegaan wat de werkelijke status en voorgeschiedenis van een dossier is.
In combinatie met de beperkte bereikbaarheid van de klantendienst, de lange doorlooptijden voor eenvoudige correcties en de aanzienlijke administratieve belasting voor de makelaar, vinden wij de dienstverlening van Korfine vandaag onvoldoende klantgericht en weinig efficiënt.

26 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na bijna 6 maanden wachten hebben we…

Na bijna 6 maanden wachten hebben we eindelijk onze waarborg teruggekregen, en dit pas nadat we de hulp van een advocaat hebben moeten inschakelen.
De communicatie en afhandeling verliepen bijzonder moeizaam. Het is jammer dat een eenvoudige terugbetaling van de waarborg zo lang heeft moeten aanslepen.
Een zeer teleurstellende ervaring.

24 de agosto de 2026

Bende bedriegers

Bende bedriegers, ben reeds sinds 1 juli verhuisd en moet nog mijn huurwaarborg terugkrijgen. CheckNet is een vuile firma van bedrog alles ten voordele van de verhuurders . Van een plekje op tafel maken zij een beschadiging. Maar van een stoel van Ikea waar ik doorgevallen ben vinden zij normaal. Werken samen allemaal met het Immokantoor Dermul uit Oostende. Please ga NOOIT in zee met zulke bedriegers. Wij wachten nog steeds af en gaan dit probleem melden bij het Vredegerecht van Oostende. Dievenbende!!!!

30 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Argent reçu dans les temps prévus

J'ai reçu l'argent sur mon compte 10 jours après avoir fait la demande, en envoyant le formulaire signé par le propriétaire et moi. Quand j'ai vu les commentaires j'ai pris peur mais finalement dans mon cas tout a été parfait

30 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze klanten zijn heel tevreden over de…

Onze klanten zijn heel tevreden over de samenwerking met Korfine. Wat ik hier lees klopt NIET met onze ervaringen.
Het klopt dat de wachttijden vroeger (te) lang waren maar dat is nu niet meer het geval. Het team van Korfine doet super goed hun best om alles correct na te kijken en ook de bedragen terug te betalen aan wie daar volgens het verslag van de plaatsbeschrijving ook recht op heeft. Allicht knelt daar het schoentje en de negativiteit. Huurders zijn boos wanneer ze hun volledige borg niet terugkrijgen op basis van een objectief verslag en dat wordt maar al te vaak uitgewerkt op de eigenaar, vastgoedmakelaar of in vele gevallen op Korfine.
Wij hebben geen enkele ervaring dat Korfine ooit maar 1 borg zou teruggestort hebben aan de verkeerde partij, zonder getekend document.
INTEGENDEEL, indien er maar iets ontbreekt of niet lijkt te kloppen, wordt er extra info opgevraagd door hen ter controle en dubbele check om net geen fouten te maken.
Dat neemt uiteraard tijd in beslag en zorgt voor vertraging. Dossiers die goed zijn opgemaakt, eerlijk ingevuld worden binnen de kortste keren correct opgevolgd door het team van Korfine. Nu kan het zelfs via Itsme wat nog sneller gaat.
Een dikke pluim voor dit team trouwens, want je krijgt heel wat ondankbaarheid, frustratie en bagger over je hoofd. Een review is daar voor sommige mensen een uitstekend middel voor, toch ernstig te nuanceren.
Onze klanten zijn heel tevreden en we blijven heel graag met jullie werken.
10/10 voor jullie als team. Ilse

27 de julho de 2026

Ignored Emails, Unanswered Calls, and My Deposit Still Not Returned

Absolutely unacceptable service.

I am still waiting for Korfine to release my rental deposit (Contract No. 0-14176086-24-001688), even though all the required documents were submitted quite some time ago.

This morning alone, I spent over an hour waiting for someone to answer my call, but no one ever picked up. After 12:00 p.m., I was informed that the department responsible for releasing rental deposits was no longer available. It is unbelievable that customers cannot even reach the department responsible for handling their own money.

I have sent multiple emails and repeatedly tried to contact Korfine during business hours, yet my messages were ignored and I received virtually no meaningful updates regarding my case. My Korfine account even continued to state that documents were missing after they had already been submitted.

After exhausting every reasonable attempt to resolve this matter directly, I had no choice but to file a formal complaint with the Belgian Insurance Ombudsman.

Based on my experience, I cannot recommend Korfine. If you value responsive customer service and timely handling of your money, I would strongly advise you to think twice before using this company.

17 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Libération caution locative pour une personne décédée

Cela fait plus d'un an que j'essaie de récupérer la caution locative de mon père décédé, en vain! Après plusieurs courriers avec les documents demandés ainsi que l'acte de décès de celui-ci, je reçois toujours le même courrier de KORFINE: "nous avons besoin de la signature de la personne sortante"!!! Difficile quand il est décédé. J'ai fait intervenir un avocat, même à lui, ils ne répondent pas!!

22 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechtste waarborg kantoor ooit !

We zijn nu 3 jaar bezig voor de waarborg van mama zaliger vrij te krijgen...
Eerst moesten ze allebei tekenen. Uitlegd dat papa is overleden en de overlijdensakte bezorgd. Vervolgens moesten ze een copy van zijn pas hebben. Nog eens uitgelegd dat hij overleden is. Vervolgens was alles in orde maar geen betaling. Na 1,5 jaar overlijd de mama en begint een papiermolen opnieuw. Na 2 jaar 8 maand lijkt alles in orde te zijn maar niets waar want we zijn ondertussen 3jaar en 2 maand verder maar nog altijd geen waarborg terug ...

30 de maio de 2026

Secure apartment deposit refund

I had a contract with them to secure a apartment deposit for 10 years. They held my money for 10 years, managed it, and made a profit. In the end, when I moved out of my apartment and asked for a refund, problems with the payment began, even though everything had been prepared in accordance with the guidelines. Finally, after quite some time, the money did come through, but it was reduced by... well... a few euros! Without giving any reason for why it was reduced, why there was less, etc., etc. Well, this is not a company worthy of trust or attention.

27 de maio de 2026

Zeeer slecht

Houden bedragen in van je huurwaarborg en en sjoemelen met verzekeringen
Een tip ....zet je huurwaarborg op je eigen bank zijn beter vertrouwbaar of die prutsers hier

29 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jammer dat het wettelijk mogelijk is…

Jammer dat het wettelijk mogelijk is dat dergelijk malafide bedrijf het monopolie heeft mbt huurwaarborgen. Zijn nu al 2 maanden pogingen aan het ondernemen om een huurwaarborg vrij te maken van een overleden familielid en bij Korfine regeert men ofwel naast de kwestie ofwel helemaal niet. Schandelijk dat het FSMA dergelijke praktijken toelaat.

23 de abril de 2026

Esta empresa é sua?