Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Varerne blev hurtigt leveret og vi fik det vi havde bestilt, men havde bl.a. bestilt 3 forskellige latexmasker (en heks, en diktator og en dæmon) og de ligner IKKE dem på billederne!! Næserne er helt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende oplevelse hos Kostumer.dk :) Først en telefonsamtale omkring muligheder for kostumer, da vi var ude i sidste øjeblik - og så levering allerede dagen efter. Vi har en meget glad dreng,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super god service og god kommunikation - Varen jeg købte var desværre ødelagt under transport af GLS men alligevel prompte response af Kostumer.dk at jeg kunne få en ny vare tilsendt eller pen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service, levering dagen efter selvom det stod 6 dages levering. Manglede akut kostume til 2 dage senere og de levede fuld ud op til mine forventninger. Bruger dem hvert år til fastelavn.

Detalhes da empresa

1. Loja de Fantasias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kostumer.dk bringer fest og farver til hele Danmark! Vi er leverandører til de største kostumehøjtider i Danmark – fastelavn, sidste skoledag, karneval i Aalborg og København, oktoberfest, Halloween og jul. Kostumer.dk gør det muligt for alle at holde gennemførte og farverige tema- og kostumefester. Via vores lokal- og fjernlager udbyder vi mere end 10.000 produkter Danmarks billigste priser. Du kan skabe uendelige kombinationer med vores store udvalg af kostumer, tilbehør og accessories, der giver dig mulighed for at skabe et unikt look.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

11 de fevereiro de 2018

Hej John.

Mange tak for din tilbagemelding. Det er skønt at vide ud har været glad for vores gode service.

Jeg takker også for de fem herlige stjerner, du har tildelt os👍.

perfekt service

Hej Stine.

Og tusind tak for en perfekt anmeldelse😉.

Skønt at vide du har været så godt tilfreds. Jeg håber vi ses på webshoppen snart igen. Tak for den funklende stjernehimmel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hjemmeside med stort udvalg

God hjemmeside med stort udvalg! Kan anbefales.

Hej Heidi.

Det er herligt at vide, du er glad for hjemmesiden, - det er jo oftest der festlighederne sættes i gang for alvor.

Tusind tak for din dejlige anbefaling og den høje nominering.

Fremragende service

Fremragende service. Fik min pakke indenfor 24 timer👍🏼 Vildt overrasket. Kan klart anbefales.

Hej Gulden.

Herligt! Det er jo fantastisk at se, det hele er forløbet som vi ønsker det skal, og at det er blevet modtaget så godt👍.

Tusind tak for din positive anmeldelse, skønne anbefaling og smukke fem stjerner.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Efter jeg rykkede for levering

Efter jeg rykkede for levering, gik det hurtigt. Der var et par dage senere end den forventede leveringstid.

Hej med dig.

Ja, det tog beklageligvis lige et par dage mere at få den lille zebra ud af stalden, end først beregnet. Dejligt at vide, at den trods alt kom frem i tide.

Mange tak for din fine tilbagemelding og de skønne fire stjerner.

Super og enkel handel

Super og enkel handel. Varen kom en dag før forventet ankomst. Helt perfekt.

9 de fevereiro de 2018

Hej Bente.

Skønt at høre, at det har været så nemt at handle med os. Dejligt at I har haft gavn af at vi kunne levere en dag før beregnet. Vi gemmer aldrig ordrer længere end højst nødvendigt, - så er ordren klar før, kommer ud før😉.

Mange tak for din dejlige tilbagemelding og flotte topkarakter.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tingene kom dagen efter så hurtig …

Tingene kom dagen efter så hurtig levering. Dog ud af de få ting jeg havde bestilt var en allerede ødelagt og en anden gik i stykker lige så snart min søn tog den på - ringe kvalitet, men prisen er så også derefter.

9 de fevereiro de 2018

Hej Zannie.

Skønt at vide, du har været glad for den lynhurtige levering.

Jeg er rigtig ked af, at et af produkterne var ødelagt ved modtagelsen. Det er absolut ikke meningen. Jeg kan ikke se, at du har haft kontaktet os i kundeservice. Det er altid en god ide, hvis man modtager noget, der ikke er som forventet, så har vi mulighed for at gøre noget ved det, - også selv om det er billige produkter man køber. Jeg synes, at du skal sende en mail til os i kundeservice på info@kostumer.dk og beskrive (evt via billeder), hvad der er sket, og se om vi ikke dér kan gøre noget for at gøre dig glad igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst tilfreds ...bestilte Minnie …

Yderst tilfreds ...bestilte Minnie kostume samt ører til min datter...det kom før tid og passede perfekt og super fint kvalitet når det er et kostume

Hej Stine.

Jamen jublen vil ingen ende tage - det er så skønt at høre, at alt er gået op i en højere enhed, og alle er glade.

Jeg håber vores veje krydses igen på webshoppen næste gang, der står festligheder i kalenderen.

Hurtigt og nemt

Pakken kom tidligere end forventet - super service!

Hej Lone.

Det er skønt at vide, du har været glad for både vores hurtige levering og gode service.

Mange tak for din dejlige tilbagemelding og skønne stjernerække.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kostumer.dk - super service !

Kostumer.dk - super service, kvalitets kostumer og super hurtig levering (som annonceret og lovet)

Hej Mariann.

Super dejlig tilbagemelding, mange tak for det. Lyder som om du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og det er jeg rigtig glad for. Tilfredse kunder er altid et hit for os, så håber at se dig igen på vores webshop, ved næste festlige lejlighed. Tusind tak for de fem fantastiske stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt til at svare og sende

Forespurgte pr mail til str. om lørdagen, fik svar og bestilte søndag, mandag var pakken klar til afhentning ved menu og størrelsen passede.

Hej Jette.

Skønt at vide, at både ekspedition, og levering klappede, vi gør også alt det vi kan, for hverdag at få vores ordre så hurtigt som muligt ud af døren, rart at vide, at det bare fungerede. Tak for din gode tilbagemelding, og de fem flotte stjerner.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Bestilte søndag kl. 12, kunne hente pakken mandag kl. 9.
Kostumet lever fuld ud til forventningen og str. Svare til det de skriver.

Hej Janni.

Hvis alt var tip top, og bare levede op til dine forventninger, er vi super tilfredse. Tusind tak for din fine anmeldelse, og den flotte stjernerække.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, varen levede op til forventningerne. Så positiv oplevelse herfra

Hej Gitte.

Stor tak for din dejlige tilbagemelding. Det glæder mig, at du er glad for vores samhandel, og den hurtige levering. Håber at se dig snart igen, og takker dig for de fem flotte stjerner.

hurtigt levering 🤩

Bestilte fredag aften og fik tøjet søndag morgen, det var hurtigt og nemt 👍🤩

6 de fevereiro de 2018

Hej Diana.

Skønt at vide, at du har været glad for vores hurtige levering. Vi gør hvad vi kan, for at følge vores ordre hurtigt til dørs hverdag, så bestiller du inden kl 15, og vi har ordren her på vores lager, er der levering dagen efter. Tak for din fine tilbagemelding, og den flotte stjernerække.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service og hurtig …

Fantastisk god service og hurtig levering. Helt sikkert ikke sidste gang vi handler der.

5 de fevereiro de 2018

Hej Tinnie.

Tak for din flotte anbefaling af os, det er jeg rigtig glad for. Håber, at se dig snart igen, og takker for fuld hus på stjernerne.

Excellent service!!

5 de fevereiro de 2018

Hej Simon.

Herligt at vide, at vi har ydet en service, der var Excellent, det er jeg rigtig glad for, det er sådan det skal være, at handle hos os. Håber vi ses på webshoppen igen, ved næste festlige lejlighed. Tak for de fem flotte stjerner, og den flotte tilbagemeldning.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varen kom til tiden

Varen kom til tiden, men modtog ingen mail da min ordre var behandlet som lovet.

4 de fevereiro de 2018

Hej Line..

Øv øv, det beklager jeg da meget, det må være smuttet for os, håber vi gør det til tip top næste gang du handler ved os, det vil vi rigtig gerne.Takker dig mange gange for din fine tilbagemelding, og de fire smukke stjerner.

God og hurtig service.

Jeg købte onsdag aften et kostume som stod til at blive leveret tirsdag.. det ankom allerede fredag formiddag :)
Kostumet var rigtig fint og i god kvalitet.

4 de fevereiro de 2018

Hej Maria.

Dejligt, at blive positivt overrasket, med både levering, og selve kostumet, det glæder mig. Håber du har haft god fornøjelse med det, og glæder mig til at se dig ved næste festlige lejlighed på vores webshop. Mange tak for den fine tilbagemelding, og fuld hus på stjernerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De leverede som aftalt og til den …

De leverede som aftalt og til den forventede tid

3 de fevereiro de 2018

Hej Anders.

Så fint, så bliver det næppe bedre. Dejligt , at alt klappede, det er jeg glad for. Tak for din flotte tilbagemelding, og de fem fantastiske stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestiller onsdag kl 13 og torsdag kl …

Bestiller onsdag kl 13 og torsdag kl 13.30 er varen kommet..så kan det vist ikke gøres hurtigere...handler helt klart her igen..

3 de fevereiro de 2018

Hej Casper.

Rigtig flot tilbagemelding fra dig, tusind tak for det, og den høje normering af os, gør mig rigtig glad. Glæder mig til at se dig i webshoppen, ved næste festlige lejlighed.

Kostumer.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais