Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Varerne blev hurtigt leveret og vi fik det vi havde bestilt, men havde bl.a. bestilt 3 forskellige latexmasker (en heks, en diktator og en dæmon) og de ligner IKKE dem på billederne!! Næserne er helt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende oplevelse hos Kostumer.dk :) Først en telefonsamtale omkring muligheder for kostumer, da vi var ude i sidste øjeblik - og så levering allerede dagen efter. Vi har en meget glad dreng,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super god service og god kommunikation - Varen jeg købte var desværre ødelagt under transport af GLS men alligevel prompte response af Kostumer.dk at jeg kunne få en ny vare tilsendt eller pen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service, levering dagen efter selvom det stod 6 dages levering. Manglede akut kostume til 2 dage senere og de levede fuld ud op til mine forventninger. Bruger dem hvert år til fastelavn.

Detalhes da empresa

1. Loja de Fantasias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kostumer.dk bringer fest og farver til hele Danmark! Vi er leverandører til de største kostumehøjtider i Danmark – fastelavn, sidste skoledag, karneval i Aalborg og København, oktoberfest, Halloween og jul. Kostumer.dk gør det muligt for alle at holde gennemførte og farverige tema- og kostumefester. Via vores lokal- og fjernlager udbyder vi mere end 10.000 produkter Danmarks billigste priser. Du kan skabe uendelige kombinationer med vores store udvalg af kostumer, tilbehør og accessories, der giver dig mulighed for at skabe et unikt look.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og kom hurtigt 👌…

Nemt at bestille og kom hurtigt 👌 varen var i god stand.

14 de maio de 2018

Hej Trine.

Herligt du synes godt om både den nemme bestilling, hurtige ekspedition og gode produkter👍. Rigtig god fornøjelse!

Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den funklende stjernehimmel.

Vil bestille der igen

Vil bestille der igen, ingen problemer, vare ok og hurtig levering :0)

13 de maio de 2018

Hej Elisabeth.

Skønt at vide, at du har været så glad for vores fine produkt og hurtige ekspedition og levering😊. Vi gør, hvad vi kan for at ingen kunder skal vente længere end højest nødvendigt på deres herligheder fra os.

Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter. Glæder mig til at hilse på dig på webshoppen ved næste festlige lejlighed.

Super godt

God kvalitet og hurtig levering!

10 de maio de 2018

Hej Michelle.

Tusind tak for din fine tilbagemelding og smukke stjernehimmel😊

Det er superskønt at vide det hele er gået op i en højere enhed. Rigtig god fornøjelse med det fine kostume.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mere eller mindre...

Ok kvalitet men i forhold til prisen er jeg ikke videre imponeret.

6 de maio de 2018

Hej Chris.

Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke har modtaget din pakke endnu. Vi har (som du kan se af trackingen) pakket og afsendt herfra samme dag, som du bestilte, - så jeg er rigtig ked af at vores bestræbelser ikke er blevet fulgt til dørs af PostNord.

Jeg håber du kommer igen med en bedre bedømmelse til os, når du har fået din pakke, og at du giver PostNord bedømmelsen på leveringen😉.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service hurtig levering

Hurtigt svar fra kundeservice
Pakken blev leveret til den forventede tid
Mangler lidt mere beskrivelse af varen på hjemmesiden. Fx. hvilket materiale/stof.

2 de maio de 2018

Hej Pernille.

Tusind tak for alle dine pæne ord og de fire herlige stjerner.

Under produktet på hjemmesiden, kan du under "Faktaboks" se, hvor der står kjolen er lavet af 100% polyester. Ærgerligt at du ikke har set det. Hvis du en anden gang skulle være i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os og spørge, - vi sidder klar ved telefonen det meste af dagen;-)

Seems good

Seems good, just a bit small. I normally buy M and L clothes, and bought L size costume, which seems a bit small.

30 de abril de 2018

Hey Mantas.

Thank you for your nice feedback.

Best regards

Problemfri levering

Ingen problemer med leveringen, og produktet kom som det skulle være. Stoffet var lidt gennemsigtigt, men det klares jo med en top under. ;)

29 de abril de 2018

Hej Sofie.

Det er vel nok skønt at vide - hvis du er glad er jeg sørme også👏. Og ja, en top kan løse fantastisk mange små uhensigtsmæssigheder👍.

Mange tak for dine pæne ord og skønne stjernerække.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin og super hurtig ekspedition

Rigtig fin og super hurtig ekspedition. Jeg havde varen dagen efter om morgenen.

27 de abril de 2018

Hej Liselotte.

Hvor er det skønt at høre, at det hele er forløbet som det skulle😉.

Jeg takker mange gange fordi du tog dig tid til denne fine anmeldelse og de smukke stjerner.

19 de abril de 2018

Hej Laura.

Det glæder mig, at høre du er glad for vores lynhurtige ekspedition. Vi gør hvad vi kan for at få alle ordrer hurtigst muligt afsted😉.

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding og den fantastiske stjernerække.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering :) og kvaliteten…

Super hurtig levering :) og kvaliteten god til prisen .

16 de abril de 2018

Hej Louise.

Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige ekspedition, og at du synes pris og kvalitet stemmer overens😊.

Jeg takker mange gange for dine pæne ord og den funklende stjernehimmel.

Hurtig levering - God kunde service

10 de abril de 2018

Hej Inge.

Mange tak for din søde anmeldelse. Det er dejligt, at vide vi har været til god hjælp. Jeg håber, at vi får fornøjelsen af at handle med dig igen en anden god gang.

Tusind tak for den smukke stjernehimmel😊.

God oplevelse

Fint kostume - passede godt. Hurtig levering

7 de abril de 2018

Hej Tom.

Det er rigtig dejligt at vide, at alt det hele er gået op i en højere enhed. Jeg håber, at du giver den fuld gas i det fantastiske kostume😁.

Mange tak for din fine anmeldelse og fuldt hus på stjernerne.

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering, bestilte kl 10.05 og kl 12.00 fik jeg en mail om at mine vare var på vej 👍👍

24 de março de 2018

Hej Charlotte.

Det er herligt at vide, du har været glad for vores hurtige ekspedition. Vi gør hvad vi kan for at ekspedere hurtigst muligt, så ingen skal vente længere end højst nødvendigt på deres herlige pakke fra os. God fornøjelse med det festlige tilbehør.

Tusind tak for din dejlig positive tilbagemelding og de fantastiske fem stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

top kvalitet og hurtig levering

1 de março de 2018

Hej Lukas.

Tusind tak for din skønne tilbagemelding. Det er herligt at høre, du har været glad for både hurtig ekspedition og dit seje kostume. Jeg håber du havde en sjov dag med det😁.

Jeg takker også for de fem herlige stjerner.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen levering

Vi havde bestilt kostumer hos kostumer.dk.
Desværre havde kostumer.dk bestilt en for lille transport af vores varer hos det fragtfirma, der skulle levere vores kostumer. Derfor kunne pakken ikke leveres, og blev derfor sendt retur til kostumer.dk. Med det resultat, at kostumerne ikke nåede frem til den fest, vi skulle bruge dem til.
Ringer derfor til kundeservice, for at bede om pengene retur. Jeg får ikke en gang en beklagelse eller et undskyld med på vejen.
Generelt en dårlig service og dårlig oplevelse.

20 de fevereiro de 2018

Hej Mette.

Jeg er rigtig ked af, at det gik sådan med dine kostumer. Det var bestemt ikke hensigten - og det kan jeg kun beklage. Jeg ved du har modtaget mail fra os, hvor vi forklarer sagens sammenhæng. Desværre får vi ikke besked fra DAO, hvis noget er for stort til deres håndtering. De returnerer bare pakken til os, og først når kunden mangler sin vare, får vi besked om, at den ikke er leveret til shoppen.

Jeg ved helt bestemt, at det aldrig har været min kollegas mening, ikke at være imødekommende, forstående og undskyldende, da vi normalt altid gør meget ud af at være servicemindede over for vores kunder, så jeg er rigtig ked af, at du ikke har følt det.

Jeg håber, du trods alt har lyst til, at kigge forbi webshoppen en anden gang.

Fantastisk kundeservice,meget…

Fantastisk kundeservice,meget professionelt og hurtig levering, kan klart anbefales 👌👌👌

17 de fevereiro de 2018

Hej Annika.

Sikken en fantastisk tilbagemelding at få😊. Det varmer SÅ meget at høre, alt er klappet og at du har haft en supergod oplevelse ved at handle med os.

Tusind tak for din fantastiske anbefaling og de fem funklende stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og et produkt der…

Hurtig levering og et produkt der levede op til vores forventning

15 de fevereiro de 2018

Hej Ulla.

Hvor er det skønt at vide at alt er klappet som det skulle, og at alle forventninger er blevet indfriet. Jeg vil glæde mig til at hilse på dig på webshoppen igen ved næste festlig lejlighed.

Tusind tak for den fantastiske tilbagemelding og skønne stjerner.

Super hurtig ekspedition

15 de fevereiro de 2018

Hej Charlotte.

Tak for din herlige tilbagemelding og de funkende fem stjerner.

Ja, vi ekspederer alle ordrer hurtigst muligt, - så ingen skal vente længere end højst nødvendigt på sin herlige pakke fra os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt både i levering pris og kjole

12 de fevereiro de 2018

Hej Annelisa.

Herligt - så kan det ikke bliv meget bedre. Tusind tak for din skønne tilbagemelding og den smukke stjernehimmel.

Rigtig god fornøjelse med kjolen😉.

Rigtig god service

11 de fevereiro de 2018

Hej Christina og Freddy.

Det er vel nok dejligt at høre, at I er så glade for at handle med os. Skønt at vide, at vi gentagne gange har kunnet leve op til jeres forventninger.

Jeg glæder mig til at hilsen på jer igen ved næste festlige lejlighed.

Fanny - Kostumer.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais