Krybdyrsiden.dk Avaliações 263

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top professionel rådgivning. Fantastisk at handle med en som har dybdegående kendskab til alle sine produkter. Og med adgang til alle de anerkendte producenter og meget mere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg plejer at købe foderdyr andetsteds, hvor man skal lede efter de bøtter hvori er flest levende. Jeg har nu fået leveret 3 bøtter med fårekyllinger fra krybdyrsiden og 1 død ud af 180 stk. I pakken... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har et par gange købt nogle meget billige (men faktisk ganske udemærkede), elektroniske termometre hos Krybdyrssiden. I den sidste leverance var der et enkelt termometer med en produktionsfejl. Da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handlet her flere gange og er imponeret over den gode stil & kundepleje Fra Tonny´ Super hjemmeside, med masser af udstyr til krybdyr . Ordre: PYREVDFRF placeret 2026-01-08 18:22:20

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, meget hjælpsom i at udvælge udstyr til et projekt jeg arbejder på. Sendte om mandagen og pakken kom om tirsdagen, ikke en finger at sætte på noget.

5 de abril de 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Skrev med butikken torsdag aften, da jeg stod lidt akut og manglede nogle ting, bestilte herefter tingene og kunne allerede i dag lørdag hente dem i nærmeste pakkeshop.. så god service.. og så var de endda så søde at sende lidt træuld med, selvom de ikke forhandler det i butikken. Stor tak herfra.

27 de janeiro de 2024

God oplevelse

Jeg købte: 2 Repashy Super Green & 2 Repashy Morning Wood. Det var nemt og hurtigt (:
Jeg bestilte D. 8 og min pakke kom allerede D. 10
Her handler jeg helt sikkert igen, hvis behovet skulle opstå!

8 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utroligt god service, udvalg og priser!

Tonny er utroligt serviceminded og driver en rigtig god virksomhed til fordel for alle os som har en passion for krybdyrhold og deslige. Jeg kan altid finde et rigtig godt udvalg af kvalitetsprodukter til en god pris på krybdyrsiden og har været kunde i mange år, hvilket jeg forventer at forblive i mange år endnu!
Bedste anbefalinger herfra!

26 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topkvalitet uden slinger i valsen

Krybdyrsiden har simpelthen den bedste kundeservice man kan drømme om. Aldrig har vi oplevet så flink og hjælpsom service, som vi har fået her. Hurtig tilbagemelding, altid super god indpakning, hurtig levering og en rigtig god og overskuelig hjemmeside. Kunne vi have givet 50 stjerner havde krybdyrsiden fået dette! Der er absolut ikke en finger at sætte på noget her ⭐️

22 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mest inkompetente leveringsservice

Mest inkompetente leveringsservice. Da mine lille bitte pakke endelig blev sendt efter 3 dage og jeg i dag skulle modtage den med Brink transport så er resultatet i dag kl 1647 at bilen holder i avedøre selvom deres sidste opdatering sagde levering 1646!!! Endnu mere imponerende er at ca 1530 så var bilen i mørkøv ca 15 fra min adresse ved jyderup, men bil køre så mod københavn i stedet. Jeg ved godt jeg ikke får mine foderdyr i dag og ved også at de er døde når de engang kommer. Det er så ringe fra krybdyrsiden side. Deres ansvar når de handler med levende dyr at deres transportfirma er pålideligt og det er Brink absolut ikke!!! Vil aldrig købe noget på krybdyrsiden igen så længe det er den leveringsmulighed der kun er!!! Vil jeg have alle pengene tilbage ja absolut, men ville hellere have mit foder til mine dyr!!!

10 de novembro de 2023
logotipo da Krybdyrsiden.dk

Resposta da Krybdyrsiden.dk

Det er altid beklageligt, når kunder har en dårlig oplevelse, men heldigvis oplever jeg det sjældent.
Kunden laver en bestilling under bestillingsvarer, på min webshop (levende foderdyr). Det er tydeligt beskrevet på webshoppen, at det er bestillingsvarer, samt hvornår de kan forventes leveret. Efter 3 dage skriver kunden en vred mail, at han vil have hans ordre sendt i dag eller slettes, da han har bestilt under lagervarer. Jeg gør kunden opmærksom på, at dette ikke er tilfældet, at de produkter han har bestilt står under bestillingsvarer. Jeg har dog nogle af de foderdyr, som jeg skulle bruge til mine egne dyr, men som jeg kan sende til ham, da det lød til, at det hastede med foderdyr. Pakken sendes samme dag (torsdag), men når ikke frem fredag, hvorefter jeg får endnu en mail, hvor kunden igen er grov, og giver mig skylden for pakken ikke nåede frem fredag, og jeg skulle have brugt et andet fragt firma. Jeg gør kunden opmærksom på, at forsendelse med levende foderdyr er begrænset, da hverken Postnord, GLS, DAO, BRING osv vil håndtere disse pakker, samt at pakker aldrig uanset firma er fremme dagen efter med 100% garanti. De fleste når dog frem. Jeg fortæller kunden at jeg dog altid giver garanti, og han kan få pengene igen, eller nye foderdyr ugen efter (som han oprindeligt har bestilt til). Kunden er stadig vred og ønsker pengene igen. Jeg har naturligvis overført pengene retur, men forstår ikke de grove mails, og slet ikke denne anmeldelse, som jeg slet ikke mener er fair. For det første er kunden blevet gjort opmærksom på, at han har bestilt under bestillingsvarer (som han nok havde overset) inden han skrev denne anmeldelse. Alligevel klager han over der går 3 dage før afsendelse, Og det er så velvidende, at han har fået besked på, at han selv har overset, at det var bestillingsvarer han har bestilt under. Så det der er tilbage er, at kunden er utilfreds over pakken ikke kom frem dagen efter. Jeg kan godt forstå det er ærgeligt, men det er desværre ikke noget jeg er herre over. Og har endda gjort kunden opmærksom på, at jeg naturligvis altid erstatter, hvis noget går til under forsendelse.
Alt i alt kan jeg ikke se hvad jeg skulle kunne have gjort anderledes. Kunden har konstant været ubehøvlet i hans beskeder/mail, og det er selvom jeg har prøvet at hjælpe ham på alle måder.
Jeg stækker mig langt for mine kunder, også derfor jeg har markedets bedste anmeldelser, men nogle gange må jeg bare indse, at jeg ikke kan hjælpe en person, og de kan få deres penge igen, og så sige det var det.
Det er kun anden gang på 13 år, at en kunde har været grov og umulig at hjælpe, at jeg efter tilbagebetaling har valgt at slette og blokere kunden, så de ikke kan købe ved mig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ville ønske man kunne give flere stjerner

Altid en fornøjelse at handle med Tonny / Krybdyrsiden.

Har for nyligt bestilt nogle småting til levering, men ønskede selv sendt som brev for at spare penge i fragt, da indholdet var af lav pris. Dette fikser tonny straks og sørger for at tilpasse beløbet der trækkes.

Dernæst havde jeg købt en masse ting jeg ville afhente på Rødovre messen. Desværre var den ene lampe defekt, og indenfor 24 timer er der afsendt en ny - trods virksomheden har stået på krybdyrmesse og dermed haft rigelig travlt med at pakke ned / ud osv.

Det er simpelthen service i høj klasse. Tak ! :-)

7 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Generelt gode produkter til en fair…

Generelt gode produkter til en fair pris. Altid hurtig afsendelse og levering.

Eneste minus som jeg oplever er, at det er Postnord der står for leveringen. Jeg havde betalt for levering på hjemmeadressen, men så aldrig skyggen af Postnord. Tilgengæld afleverede de min pakke til en helt anden pakkeshop end jeg havde bedt om.

17 de setembro de 2023

Dag til dag levering

Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men når man to gange har bestil og varen er der allerede dagen efter. Så fortjener det en 5 stjernet anmeldelse. Produkterne jeg har fået er super fine. Så kun godt herfra indtil videre.

3 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid en god oplevelse

Jeg har altid en god oplevelse, foderdyr er de bedste som jeg har bestilt, gekkomad som ikke er nedsat, har en lang holdbarhed i forhold til andre steder jeg har købt. En enkelt fejl på lager status, resulterede i jeg fik en dyre vare næsten magen til den billige udsolgte vare, uden extra betaling, sidste gang jeg bestilte.
Jeg bestilte en søndag denne gang og det er kommet nu idag tirsdag, denne gang uden jeg bestilte insekter.

En virksomhed som faktisk ved hvad den laver.

5 de setembro de 2023

SUPER SERVICE!!!!

SUPER SERVICE!!!!! En omfattende transportskade resulterede i lynhurtig reaktion og der blev sendt noget nyt, som jeg nu ser frem til!!! Jeg kan kun anbefale at handle her 🤩👌

22 de agosto de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais