Monisskildpadder Avaliações 92

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De er irriterende pågående og sender alt muligt til mail og telefon og du kan ikke slippe for det eller slette kontoen hos dem. Jeg har aldrig modtaget nogle varer fra dem fordi de er alt for dyre i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt her flere gange over den sidste uge siden jeg hele tiden kommer i tanke om ting jeg mangler til min skink. Jeg stærkt anbefalder monis. Har fået alle mine varer hurtigt og har oplevet god... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Monis for en altid god service og stor hjælpsomhed. Ordren bliver hurtig ekspederet. Tirsdag ringede jeg og talte me Tommy, som svarede beredvilligt på mine spørgsmål, og ændrede lidt på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut de varmeste anbefalinger! Jeg er første gangs køber hos Monis og jeg er helt henrykt! Jeg køber normalt melorme et andet sted, men helt tilfældigt skulle jeg også bruge kakerlakker og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Informação fornecida por fontes externas variadas

Monisskildpadder.dk er en internetshop med et lager af flere forskellige produkter her i blandt et stort udbud af foder til krybdyr og tilbehør. Vores virksomhed er startet med det for øje at sælge gode og gennemtestede kvalitetsprodukter til det skandinaviske marked. Vi har bla. agentur for tyske Dragon Terraristik som er et mindre tysk firma der producerer en lang række produkter på deres egen fabrik. Dragon Terrarisktik er ligesom monisskildpadder.dk meget beviste om at kvaliteten og holdbarheden på et produkt skal være i top. Da vi importerer produkterne direkte fra fabrikken og producenten kan vi levere Danmarks stærkeste priser på Dragon terraristik produkter hvilket også er årsagen til vi har en prisgaranti på dette mærke. Vores mål er ikke at blive de største i branchen, vores mål er at blive de bedste i branchen og yde den bedste kvalitet og service hvilket er noget vi arbejder løbende med... I det vi ved ting kan gå galt på flere måder er vi også meget obs på at hjælpe vore kunder hvis dette skulle ske. Derfor hvis du har oplevet at få en vare der ikke lever op til dine forventninger vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har bopæl uden for Viborg og man er altid velkommen til at ringe til os og aftale tid hvis man ønsker at komme forbi til en snak om krybdyr, frøer eller udstyr. Med venlig hilsen Monica Nielsen Direktør www.monisskildpadder.dk

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uprofessionel håndtering og useriøs kundeservice

Jeg bestilte en større sending natten til mandag for at overholde deres deadline tirsdag kl. 10. Alligevel stod ordren som "afventer behandling" helt til torsdag, hvilket er uacceptabelt, når man venter på foder til sine krybdyr.
​Her er de største problemer med oplevelsen:
​Telefonisk kundeservice: Deres telefonsystem er direkte pinligt. Man skal lytte til en person, der råber "lålålå" i et minut, før man overhovedet får svar. Det virker useriøst og som spild af kundens tid.
​Dårlig kommunikation: Jeg fik først besked om forsinkelsen, da jeg selv ringede. Det viste sig, at de tilbageholdt ordren pga. vejret (hvilket er fair nok for dyrenes skyld), men de burde have kontaktet mig med det samme i stedet for bare at lade ordren stå.
​Døde dyr ved ankomst: Da pakken endelig kom, var en hel koloni bænkebidere døde.
​Besværlig reklamation: Da jeg forsøgte at kontakte dem på Facebook, blev jeg bedt om at sende en mail i stedet. Det virker utroligt modsigende, at de har en aktiv profil, men nægter at hjælpe deres kunder der, når tingene brænder på.
​Det hele bærer præg af at være et hobbyprojekt, hvor professionalisme er en mangelvare. Jeg ender nu med at skulle køre en reklamationssag på mail vedrørende både de døde bænkebidere og den Eresus walckenaeri, de aldrig fik sendt.
​Alt i alt en meget uprofessionel oplevelse.

​Opdatering af anmeldelse: Sælger nægter levering pga. dårlig anmeldelse
​Jeg vælger hermed at droppe min reklamationssag på de døde bænkebidere. Det er ikke de småpenge værd at skulle diskutere "åbningsteknik af papkasser" med en ejer, der har så lidt styr på basal kundeservice.
​Det, der er vigtigt for andre at vide, er følgende:
​Nægter levering af købte varer: Efter min oprindelige anmeldelse har ejeren, Tommy Nielsen, skriftligt meddelt, at han nægter at levere min Eresus walckenaeri (som er betalt/reserveret), fordi han er fornærmet over min anmeldelse. Han skriver direkte: "Jeg tror det er bedre den får en anden ejer". Man kan ikke annullere en handel, bare fordi man får kritik.
​Uprofessionel kommunikation: I stedet for at løse problemet, bliver jeg mødt med en mail, hvor ejer kalder købeloven for "andet bras" og truer med at "se bort fra min reklamation", hvis ikke jeg makker ret.
​Børnehave-telefonsystem: Han bekræfter selv i sit svar, at han ikke finder det nødvendigt at beklage deres kundeservice, herunder et telefonsystem, hvor man skal lytte til en mand, der råber "lålålå", før man kommer igennem.
​Facebook er kun til pynt: Selvom de har en aktiv Facebook-side, nægter de at hjælpe kunder der, og henviser til mails, som de så bruger dagevis på at svare på (hvis de overhovedet gør det uden rykker).
​Konklusion: Jeg er ligeglad med de døde bænkebidere nu – de penge kan han beholde som et bidrag til et kursus i erhvervsret og kundepleje. Men pas på som kunde: Hvis du tillader dig at kritisere Monis.dk, bliver du mødt med trusler om tilbageholdelse af dine varer og en utrolig arrogant attitude fra ledelsen.
​Det her er ikke en professionel webshop, det er et hobbyprojekt med et meget skrøbeligt ego bag roret.

2 de fevereiro de 2026

Kære Alex.
Tak for din anmeldelse som vi jo grundlæggende har fortalt dig vores holdning til.
Platformen her er for mennesker som dig der har noget at klage deres nød over ikke seriøse kunder.

Men jeg vælger at svare på din henvendelse så alle kan se hvordan du har håndteret sagen og hvordan du tror at du ville kunne true dig til nye vare ved at anmelde her.

Først og fremmest så gør vi opmærksom på at der grundet vejret kan være udfordringer i den her periode, det er der rigtig mange kunder der får at vide og det har du også fået at vide.
Da du så får dine insekter så sender du en besked via facebook med beskeden: Hej, bænkebidere var døde ved ankomst vil i sende nogle nye sammen med min edderkop.

Jeg beder dig om at sende en mail fordi din ordre er koblet op på din mail og derfor er det den måde reklamationer håndteres på.
Vi hjælper gerne med generelle spørgsmål på facebook og svarer rigtig mange beskeder men svaret er altid på en reklamation at vi skal have det på en mail og at vi skal have nogle billeder af indpakning, fremgangsmåde hvordan man har pakket ud samt af de døde dyr.
Jeg ved ikke om du kan gå i en elektronikbutik eller et supermarked og sige hej det jeg fik var ikke i orden så nu skal i bare give mig noget nyt men det er åbenbart den måde du plejer at få det når du laver en dårlig anmeldelse på den her platform.
I stedet for at gå med fremgangsmåden så vælger du i stedet at skrive her inde om vore såkaldte hobbyprojekt som du kalder det.
Ja telefonen er nok lidt underlig for dig med 98% griner faktisk af det og får et smil på læben hvilket er hele ideen med det her.

I forhold til mails så kan der i periode opstå længere svartider hvis vi er ramt af sygdom som vi desværre har været i den her periode men det er jo også kun et hobbyprojekt så det gør nok ikke så meget.

I forhold til reklamationer så behandler vi rigtig mange reklamationer hvert eneste år, nogle gange så er det folk som har bestilt første gang hvor tingene går lidt i ged for dem og her er vi faktisk large.
Men når man som dig vælger at gå den her vej fordi man bliver fornærmet over at skulle sende en mail med sin reklamation så må vi også stå hårdt mod hårdt.

Når man vælger at skrive en anmeldelse som den her og faktisk svine både butikken og dets ejere til så må man også forvente at tingene går en anden vej en man regner med.

Jeg har derfor gjort det at jeg har fjernet din edderkop fra din ordre så du kun har betalt for det du har fået, herefter har jeg inaktiveret din konto så den ikke kan anvendes mere og så håber jeg da virkelig at du finder en anden shop der er mere professionel hvor du kan købe din edderkop, eller nåå nej det kan du ikke for der er ikke andre der har denne type edderkop i danmark og faktisk udbyder at sende den.

Tak for din anmeldelse, du har hermed givet andre muligheden for at læse om din oplevelse og givet mig svar ret også hvorfor de nu kan læse at hvis man gerne vil have en løsning så er løsningen ikke at hænge os ud til offentligt skue her.

Vi er ordentlige mennesker, vi er desværre ikke supermennesker der ikke bliver syge men vi gør hvad vi kan og det sker stort set aldrig at vi afviser en reklamation og reagere som vi gør her, det kommer kun fordi du som kunde har valgt at du mener du kan true dig til det du vil have ved at hænge os ud her og de rockermetoder dem hopper vi ikke på.

Held og lykke med at bestille andre steder fra i fremtiden.

De bedste hilsner
Tommy Nilelsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt udvalg og kyndig vejledning.

Godt udvalg og kyndig vejledning.
Da jeg ville købe en skægagame, så var jeg i tvivl om en masse vedrørende belysning og varme. Tommy vejledte mig grundigt gennem både email-korrespondance og telefonopkald. Og jeg fik dermed de helt rigtige produkter i god kvalitet.
Jeg har købt UVB lysstofrør og armatur, varmelampe, insekter, kalk og vitaminer osv. Alt har jeg været super tilfreds med.
Her handler jeg fremover.

23 de agosto de 2025

Meget tilfreds

Jeg bestilte 3 varer herfra. Min pakke ankom 1 dag efter, med alle varerne i god kvalitet. Kan bestemt anbefales!

7 de julho de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Sikker forsendelse, usikker instar

Jeg bestilte en knæler af arten, Phollocrania Paradoxa, som heldigvis ankom helt som han skulle takket være indpakningen - og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for.

Knælerne var annonceret som værende i L3-L4-stadiet, men jeg modtog helt tydeligt en lidt “ældre” knæler, end hvad de angiver på hjemmesiden.

Da jeg modtog ham var han en L5, men som om det ikke var nok, så smed han øjeblikkeligt sit exoskelet, og er nu en L6 med blot et enkelt hamskifte tilbage før han er fuldvoksen.

Jeg har ikke noget imod at have en ældre knæler, men foretrækker gennemsigtighed i mine handler.

Derfor håber jeg, at butikken i fremtiden vil være mere ærlige omkring deres knæleres stadier ved salg.

15 de abril de 2025

Alt er fantastisk!

Rigtig gode vare og en fantastisk kundeservice!
Jeg vil klart anbefale dem og vil også handle med dem igen!
Har aldrig oplevet noget dårligt og man kan altid regne med dem! :D

6 de janeiro de 2025

Venlig og professionel service

Venlig og professionel service. Du kan altid ringe til butikken og få vejledning til store og små spørgsmål. Gode priser og godt udbud.

3 de janeiro de 2025

Hej Mulle.
Tak for de pæne ord og det er vi glade for at du har fået denne gode oplevelse.
Vi gør vores bedste og for os er det her ikke bare at sælge men at sørge for at det man får også er det rigtige og den rette vejledning.
Vi er nørder og vi elser vores arbejde så af 🧡 tak fordi du deler din oplevelse her.

Fantastisk service

Fantastisk service. Købte 20 stk. Dairy Cow bænkebidere, som sp havde haft det så godt, at de har hygget sig i kassen, så der var et kæmpe kuld 🤩 Smuk asiatisk blomsterknæler også 🤩🤩

23 de maio de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Monisskildpadder Hurtig På Telefonen...

Monisskildpadder leverer en imponerende serviceoplevelse med hurtig telefonisk support og generelt tilfredsstillende produktkvalitet. Deres hjemmeside, selvom den måske virker lidt forældet, fungerer fint, men søgning efter specifikke produkter kan være en smule besværlig, da nøjagtige søgeord er nødvendige.

En mindre positiv oplevelse efter en uheldig oplevelse med et køb af et ZooMed-terrarium, hvor produktet var behæftet med flere fejl og mangler, herunder hakker i glasset, løst topnet, silicone på glasset og en ødelagt lukkemekanisme, var Monisskildpadder lidt på bar bund med at løse situationen. Jeg blev sendt lidt frem og tilbage mellem retailer og fabrikant, ingen tog rigtigt ansvar. Selvom processen tog længere tid end ønsket og mere udfordrende, endte Monis, efter godt et halvt år, med at tilbyde en udskiftning til et Exo Terra-terrarium, som viste sig at være af langt bedre kvalitet og levede op til forventningerne.

Det negative aspekt, som jeg stødte på under mit køb, var den manglende kvalitetssikring af ZooMed-produkterne. Det var frustrerende at opleve sådanne problemer med et produkt i den prisklasse. Derfor vil jeg råde til at vælge Exo Terra for en mere pålidelig og ensartet kvalitetssikring.

Samlet set er min erfaring med Monisskildpadder positiv, men det er vigtigt at være opmærksom på de potentielle udfordringer ved visse produkter og den tid, det kan tage at løse eventuelle problemer. Værd at notere, hvis din ordre er bestillingsvare / restordre kan der hurtigt gå op mod 3 uger før du ser produktet, du kan nemt ændre til et andet produkt de har på lager ved at ringe dem op så snart du får besked om at din vare er på restordre.
(jeg bestilte 2 pærer på restordre d. 5 Februar og afventer stadig opdate d. 23 Marts)

Med deres gode kundesupport og vilje til at imødekomme kundens behov, er Monisskildpadder stadig et godt valg for terrarieentusiaster.

5 de fevereiro de 2024

Money just disappeared

I ordered bird milk, I needed it urgently. Not only the order haven't come through but also the employee which I contacted about this issue still haven't solved this. I still have no product, no refund and nothing done about the issue yet or at least I don't see anything done. I made the order last Thursday. It's unacceptable so I don't recommend this shop.

14 de março de 2024

Helt unik kundeservice

Monis leverer noget så sjældent som god, opmærksom, humoristisk og personlig kundeservice; og har for os været en kæmpe utrættelig hjælp og støtte i at debutere med terrarier - de har svaret på spørgsmål, vejledt og klaret hastebestillinger langt ud over, hvad jeg havde forventet som kunde; det har været og fortsætter forhåbentligt med at være en ægte fornøjelse at handle med Monis:) og ved den ene reklamation, vi har haft, blev der straks og uden debat givet en værdikode til en ny vare med fri fragt og et par trøstende og opmuntrende ord - tak for det.
Så tak til Monis for en fantastisk start på terrarie-verdenen; vi håber meget på at se jeres fysiske butik også en dag ved lejlighed.

14 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan anbefales på det varmeste !!

Kan anbefales på det varmeste !!
Helt fantastisk service og ekspertise.
Havde en orkideknæler, der viste sig ikke at have det så godt. Jeg fik omgående tilsendt en ny kvit og frit og den stortrives.

28 de dezembro de 2023

Kan varmt anbefale Monisskildpadder

Kan varmt anbefale Monisskildpadder. Har handlet der flere gange fysisk i butikken og er altid super tilfreds. Får altid god råd og vejledning og hvis man er ved at købe noget foder eller terrarie, hvor de tænker at der er noget andet der passer bedre til de krybdyr man har, så siger de det og hvad de vil anbefale i stedet for og det er jeg super taknemlig for. Det var også nemt at få et rigtigt godt tilbud, da jeg skulle have lavet et stor køb. Søde og venlige mennesker, hjælpsom og helt nede på jorden og så har de en god humor som kan opleves både på sms og telefonsvar.

20 de dezembro de 2023

FANTASTISK KUNDESERVICE

Jeg køber 3 kg poser med kork til min papegøje. Der står klart at det er blandet (forskellig størrelser og stammer).
Min papegøje gider det dog ikke, og rører ikke, stammerne og de meget små stykker.

Jeg ringer og forklarer det til dem og snakker med en meget sød pige.
Hun siger at jeg skal skrive det i ordren og det gør jeg så
Modtager pakken og her har de pakket 3 kg uden småstykker og stammer. Det er hvad jeg kalder fantastisk kundeservice

Jeg vil ihvertfald anbefale alle mine papegøje venner til at købe hos dem.
Kan kun varmt anbefale dem.

12 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deres ekspedition tage utrolig lang tid…

Deres ekspedition tage utrolig lang tid !
De har generelt lang leveringstid!!

Jeg har handlet der 3 gang nu og det er det samme hver gang!!
Vil fremover finde et andet sted at handle!!

6 de outubro de 2023

Hej Kate.
Tak for din anmeldelse selv om vi ikke anvender trustpilot da vi finder denne platform useriøs og utiltalende.
Jeg kan se i vores log at vi har forsøgt at kontakte dig flere gange og du er samtidig ved bestilling blevet gjort opmærksom på at der var leveringstid på det du har bestilt.
Desværre ønsker du ikke at have en dialog med os via mail eller telefon og derfor har vi ikke andre muligheder end at svare dig her.
Det er selvfølgelig beklageligt at du har fået denne opfattelse af Monis men vi bestræber altid at levere hurtigst muligt og har flere tilfredse kunder.
Vi gør meget ud af at kommunikere med vore kunder omkring leveringer og restordre men desværre kan vi ikke gøre alle tilfredse.
Vi håber derfor at du i fremtiden finder et sted der kan gøre det bedre end os.
De bedste hilsner
Tommy
Monis ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais