Krybdyrsiden.dk Avaliações 264

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kommunikation, hurtig og nem betjening og forsendelse - og ikke mindst fremragende kundeservice! Hvad mere kan man bede om. Kan varmt anbefales! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg plejer at købe foderdyr andetsteds, hvor man skal lede efter de bøtter hvori er flest levende. Jeg har nu fået leveret 3 bøtter med fårekyllinger fra krybdyrsiden og 1 død ud af 180 stk. I pakken... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har et par gange købt nogle meget billige (men faktisk ganske udemærkede), elektroniske termometre hos Krybdyrssiden. I den sidste leverance var der et enkelt termometer med en produktionsfejl. Da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle uvb pærer og varmemåtter virkede som de skulle (testet med solarmeter og "temp-gun"). Særlig notat ved bestilling blev læst af sælger og efterkommet. Hurtig levering. Pakken var godt sikret... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top tunet, hjemmeside.....

Varerne, er jo i næsten bedre stand end hvis jeg selv havde transporteret dem ;-) ....
Hurtig levering i top !
Det eneste jeg kunne savne, var en sporing på varerne ellers Fem, store stjerner herfra og absolut et sted at handle, næste gang der er mangler......

23 de fevereiro de 2021

Ekstremt godt service.

Ekstremt godt service.
Tonny der har siden, hjalp mig en del med både, at finde en termostat og en varmemåtte, der passede bedst til mine dyr, og han gav kun god service.

Kan klart anbefale folk at handle på krybdyrsiden.

31 de janeiro de 2021

God og hurtig shop

God og hurtig shop . handler med jævne mellem rum hos krybdyrsiden dk. og har altid være tilfreds med priser og produkter.

26 de janeiro de 2021

Hurtig levering!

Bestilte termostat og varmepære kl. 15:00 og modtog det hele dagen efter kl. 11:00 - også selvom det i dag er den 23. december. Det er sgu i orden.

23 de dezembro de 2020

Overraskende god service

Overraskende god service!

Jeg er altid lidt skeptisk omkring nye hjemmesider jeg ikke har benyttet før, men denne har overrasket mig positivt!
Hurtige svar på mail og super god service!
Jeg skulle have lavet et gavekort og det gik både hurtigt og var nemt at finde ud af:)

9 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Intet mindre end perfekt.

Jeg vil gerne sige tak, og rose krybdyrsiden.dk mange gange!
Jeg bestilte et terrarie i går, og har allerede fået det i dag.
Da jeg havde bestilt terrariet, kom jeg i tanke om, jeg manglede lidt ting, så jeg lavede endnu en bestilling, og skulle betale 69 kr i fragt, hvilket jeg var indstillet på.
Men lige pludselig får jeg en mail, hvor der står at de sender de ekstra ting med terrariet, uden beregning!
Det er virkelig flot service.
Jeg er meget overrasket over den hurtige ekspedition af mine varer. Under 1 døgn, og så har jeg dem. Kæmpe tak og ros til jer.
Tingene jeg har bestilt er i rigtig god kvalitet, og terrariet var fint pakket og kom i hel stand med PostNord Palle transport.

Virkelig god service man får her.

1 de outubro de 2020

FANTASTISK sted at handle

FANTASTISK sted at handle. Her er der gode varer til acceptable priser.

Ikke mindst er der råd og vejledning at hente, og det er vigtigt når man har med sådan nogle skrøbelige dyr at gøre.

Stor respekt til Krybdyrsiden

Jeg anbefaler alle at kigge forbi hvis man påtænker eller har krybdyr og har brug for vejledning af nogen slags.

6 de julho de 2020

Fin problemfri handel.

Jeg har lige lavet en større ordre fra Krybdyrsiden til flere små projekter der skulle gøres færdig. Jeg ønskede ikke at lave en masse små bestillinger hos mange forskellige, men derimod at alt kunne klares samlet på en gang.
Næsten alle varer var på lager, og det hele blev samlet sendt afsted og leveret på 2 dage.
Helt sikkert et sted jeg handler fremover.

6 de maio de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais