Varen kom flere dage forsinket. Intet svar når jeg skrev at det ikke længere var aktuelt med varen eftersom jeg endte op med at købe det i en fysisk butik. Venter stadig på krav om refusion, flere... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg ved snart ikke hvor man skal begynde. Efter arbejde have placeret ordren tager det dem 2 dage at reagere. Et kort svar på mail efter flere henvendelser på sms og email. Krystallen blev dog... Ver mais
Altid god og venlig service og godt og spændende udvalg. Løbende gode tilbud. Denne gang skal jeg forbi butikken for første gang og hente min bestilling, da jeg er nysgerrig på at se denne. Iøvrigt... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig skøn og atmosfærisk lille butik med en hyggelig & serviceminded ejer 🌸🌞 Krystallerne som jeg købte til en gave, blev modtaget med stor glæde. Iøvrigt var størrelsen og kvaliteten på krystal... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
KRYSTAL er en spirituel butik på Østerbro i København. Vi har et kæmpe udvalg af smukke krystaller, velduftende røgelse og fascinerende tarot- og englekort. Du kan naturligvis også bestille dine varer i vores webshop på www.krystal.dk. Vi sender dine varer samme sag eller vælg Click & Collect og kom ned i butikken og hent dine varer, når det passer dig.
Informações de contato
Østerbrogade 88, 2100, København Ø, Dinamarca
- hej@krystal.dk
- krystal.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var en meget flot solfanger som jeg…
Det var en meget flot solfanger som jeg havde købt hos jer og den har jeg meget glæde af
Venlig hilsen
Bente Skov

En god butik
En rigtig god butik
Har tit købt produkter hos dem
Er godt tilfreds

Resposta da Krystal
Jeg har for første gang handlet i…
Jeg har for første gang handlet i Krystal. Det bliver helt sikkert ikke sidste 😊🫶
Lyn hurtig levering og super, super kunde service. 🌺
Jeg vil hermed give Krystal de varmeste og bedste anbefalinger.

Hurtig levering
Hurtig levering, og virkelig fine produkter. Ganske tilfreds med mit køb :)

Resposta da Krystal
It was a quick deal and a nice product…
It was a quick deal and a nice product was received. The shipping was far too expensive, though.

Super flot armbånd
Super flot armbånd. Helt fantastiske produkter, som holder hvad de lover ifh kvalitet. Hjemmesiden er fyldt med de mest fantastiske og flotte ting

Super god service (Tak
Super god service (Tak, Martin 😍) Hurtig levering ❤️ Topkarakter herfra!

Krystal
Hurtig levering, men den lille gave de lovede sammen med ordren var så lille at den ikke kunne ses. Vil albefale at de skal lade vær med at love noget når det ikke passer. Vil stadig købe hos dem for produkterne er helt i top.

Resposta da Krystal
De har fine ting på hjemmesiden med…
De har fine ting på hjemmesiden med gode beskrivelser.
Varerne jeg bestilte - blev pakket samme dag

Resposta da Krystal
Modtog mine smukke topas armbånd til…
Modtog mine smukke topas armbånd til tiden

Sten
Hej!
Dejlige sten! Shungitpyramiden er perfekt!
Kh Lise
👍🏽🎶🕊️🎶✌🏽

Resposta da Krystal
Jeg har købt et stort Chakra sæt…
Jeg har købt et stort Chakra sæt der inde armbånd manglede i sættet har skrevet to mail til jer .men i har ikke svaret . Ellers de andre gange jeg har købt ved jer har der ikke været noget . Hilsen Anita

Femstjernet oplevelse 🌟🌟🌟🌟🌟
Det var virkelig en femstjernet oplevelse. Bestilte en gave d.20.december og næste dag var pakken klar til afhentning. Den smukkeste saltlampe, som mit barnebarn blev så glad for. Her handler jeg gerne igen.

Resposta da Krystal
Perfekt levering og til tiden
Perfekt levering og til tiden. Nem hjemmeside at handle på. Så jeg er meget tilfreds. Modtageren af gaven var meget glad for den.

Hurtig levering
Hurtig levering, god indpakning, alt intakt og ubeskadiget. Meget smukke sten. Jeg er glad for dem.

Resposta da Krystal
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.