Jestem mega pozytywnie zaskoczony całokształtem serwisu Kuchni Vikinga. Przyglądałem się posiłkom koleżanki przez blisko miesiąc zanim stwierdziłem, że i ja spróbuję. Muszę przyznać, że zaskoczenie... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wszystkie dania z diety low carb Ig są bardzo smaczne 😋- świeże ,chrupiące, smaczne, mięsko rozpływa się w ustach,owsianki są rewelacyjne ,placki na słodko i wytrawne są przepyszne. Z cateringu korz... Ver mais
Bardzo dobre posiłki smaczne tylko trochę już się powtarzają, może coś nowego na lato a potem na jesień może trochę dań sezonowych. Korzystamy już od kilku miesięcy. Szkoda że nie można wykupić samych... Ver mais
Trudno napisac pozytywna opinie, skoro dostawa jest o 00:30, w momencie kiedy wszyscy śpią, a odebrać je moge o 6:00. Wiec jedzenie w temperaturze pokojowej siedzi na klatce schodowej ponad 5h i nie n... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 57% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Najlepsza dieta jaką miałam do tej pory!

Bardzo polecam
Bardzo polecam! Jedzenie świeże, smaczne i świetnie doprawione. Widać dbałość o jakość składników i szczegóły. Obsługa miła i profesjonalna, a zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez problemów. Na pewno wrócę ponownie!

Smacznie
Smacznie, rozmaicie, nigdy się nie zawiodłam :) Wręcz przeciwnie - czasami z utęsknieniem

Miłe zaskoczenie :)
Korzystam już od początku roku i jestem bardzo miło zaskoczona jakością i smakiem jaki oferuje Kuchnia Vikinga. Wybór posiłków na bardzo duży plus, zawsze można znaleźć coś dla siebie, a pasty śniadaniowe i pasztety - poezja! :)

Aplikacja wygodna i czytelna
Aplikacja wygodna i czytelna, w łatwy sposób można modyfikować diety.
Posiłki i ich jakoś na mocny plus.
Dużo się zmieniło na dobre od zeszłego roku.

Jestem zadowolona
Jestem zadowolona. Pyszne desery. Zawsze na czas.

Polecam ! :)
Jestem bardzo zadowolona z cateringu, Polecam :)

Resposta da Kuchnia Vikinga
Powiedziała bym że wszytko jest bardzo…
Powiedziała bym że wszytko jest bardzo smaczne ( bywają wpadki ale wybaczalne )niestety nie lubię tych zup kremów z pomidorów i papryki .Są po prostu nie smaczne . Pozdrawiam

Jestem bardzo zadowolona z cateringu❤️
Jestem bardzo zadowolona z cateringu❤️
Jedzenie pyszne i zawsze na czas! Duże porcje w dobrej cenie (1500 kcal) Dodatkowym atutem jest możliwość wyboru dań pod siebie. Polecam!

Mega dobre jedzenie
Mega dobre jedzenie, duża różnorodność , kurierzy z jedzeniem bardzo pomocni. Polecam każdemu, bezkonkurencyjna firma.

Zawsze wszystko na czas
Zawsze wszystko na czas. Jedzenie nie jest monotonne. Bardzo dobrze przyprawione. Chce się jeść! Idealna opcja dla osób, które chcą jeść zdrowo, ale nie mają czasu.

Resposta da Kuchnia Vikinga
Posiłki bardzo mi smakują ,są…
Posiłki bardzo mi smakują ,są różnorodne ,kolorowe i naprawdę jest w nich smak ,mam porównanie bo korzystałam z innych cateringów ,ale z VIKINGIEM jestem już od prawie roku

Solidna firma
Solidna firma, dostawa zawsze na czas. Jedzenie szczelnie zapakowane.
Bardzo smaczne

Polecam mega dobre zawsze świeże
Polecam mega dobre zawsze świeże

Resposta da Kuchnia Vikinga
Wszystko pieknie zajebiscie ALE…
Wszystko pieknie zajebiscie ALE pakujcie inaczej burgery. To jest dramat jedyny i najwiekszy

Absolutnie fantastyczny produkt
Absolutnie fantastyczny produkt! Codzienne dostawy jedzenia, które przez miesiąc nie było dnia żeby mi nie smakowało!!! Kolejne miesiące przede mną! Jestem bardzo zadowolony

Polecam catering
Jestem zadowolona z cateringu. Posiłki są bardzo smaczne, zróżnicowane, świeże.

Każdemu polecam Vikinga
Każdemu polecam Vikinga. Bardzo smaczne posiłki ,pyszne ciasta i brak monotonii gdyż masz możliwość wyboru posiłku. Do tego co uważam za bardzo wygodne pakowane są w pudełka,które można rozdzielić i bez brudzenia talerzy nie podgrzewać np sałatki.

Super jedzonko polecam i będę polecać
Super jedzonko polecam i będę polecać

Resposta da Kuchnia Vikinga
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.