Laadbudget Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik ben tevreden alles geinstaleerd volgens afspraak . als je iets wil weten kan je altijd bellen . een prima bedrijf.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben al jaren zonnepanelen, maar sinds de thuisbatterij merken we pas echt het verschil. Vooral op momenten dat de stroomprijzen laag of zelfs negatief zijn, zien we dat het systeem slim schakel... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Oprecht een goed bedrijf. Deze mensen smeren je niet aan, maar kijken oprecht naar je situatie en komen niet met gladde verkooppraatjes. Alles goed en duidelijk uitgelegd. Ze hechten waarde aan servic... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de energia solar

Laadbudget is uw partner voor een betaalbare en hoogwaardige thuisbatterij, laadpaal of zonnepanelen. Op basis van uw persoonlijke situatie krijgt u van ons altijd een advies op maat. Onze missie is om voor ieder budget de best passende oplossing te leveren. Als onafhankelijke aanbieder werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers, waardoor we kwalitatieve producten kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Wij zorgen er niet alleen voor dat onze klanten tevreden worden, maar ook tevreden blijven. Daarom streven wij naar een topservice in iedere situatie. Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

32 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede service vriendelijke mensen

Goede service vriendelijke mensen

26 de agosto de 2025

Resposta da Laadbudget

Bedankt voor de positieve feedback.

Wij wensen u veel besparingen toe met de thuisbatterij!

Eerlijk advies

We hadden al zonnepanelen, maar met de Dyness thuisbatterij van Laadbudget en bijbehorende omvormer en EMS halen we nu veel meer uit onze opwek. De installatie ging soepel, de monteurs waren kundig en beleefd. Er werd echt met ons meegedacht. Wat ik vooral waardeerde is dat ze zich niet opdrongen en gewoon eerlijk advies gaven. Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Ook de afterservice was prima, ik werd een week later nog even gebeld of alles goed functioneerde. Kortom, erg goede ervaring.

27 de agosto de 2025

Resposta da Laadbudget

Bedankt voor de positieve feedback.

Wij wensen jullie veel besparingen toe!

Vakkundig, vriendelijk en servicegericht

Ik ben zeer tevreden met de levering en installatie van het Ratio laadpunt. Na een thuisafspraak voor de schouw en gedegen adviesgesprek ontving ik snel een gedetailleerde offerte. De installatie van het laadpunt en de aansluiting in de meterkast zijn vakkundig uitgevoerd. Ik ben erg blij met de koppeling van het laadpunt en de zonnepanelen. Het zijn vriendelijke vakkundige servicegerichte professionals.

5 de maio de 2025

Resposta da Laadbudget

Bedankt voor de positieve review en fijn dat u nu op zonnestroom kan laden.

Wij wensen jullie nog veilige elektrische kilometers toe!

Professionele service

Jasmin heeft me geweldig geholpen bij mijn energie-aanvraag. Hij was vriendelijk, duidelijk en dacht echt met me mee. Dankzij zijn advies heb ik een goede keuze kunnen maken. Topservice!

5 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs heb ik gebruikgemaakt van de…

Onlangs heb ik gebruikgemaakt van de diensten van Laadbudget voor het plaatsen en monteren van een laadpaal, en ik ben ontzettend tevreden over hun vakkundigheid en service. Vanaf het eerste contact merkte ik al dat ik met een professioneel en klantgericht bedrijf te maken had.

Het team van Laadbudget werkte snel, efficiënt en nauwkeurig. De installatie werd uitgevoerd door vakmensen die duidelijk veel ervaring hebben. Ze gaven helder advies over de beste plek voor de laadpaal en zorgden ervoor dat alles volledig naar mijn wensen werd uitgevoerd. Wat ik vooral waardeerde, was hun aandacht voor detail; alle kabels werden netjes weggewerkt en de installatie werd veilig en stabiel afgerond.

Daarnaast was de communicatie top. Ze hielden me goed op de hoogte van de planning en werkten precies volgens afspraak. Geen verrassingen of verborgen kosten, wat erg fijn is.

Kortom, ik kan Laadbudget van harte aanbevelen aan iedereen die een laadpaal wil laten installeren. Het is duidelijk dat zij specialist zijn in hun vak en dat merk je aan het eindresultaat: een perfect geïnstalleerde laadpaal waar ik lang plezier van zal hebben. Topservice!

20 de outubro de 2024

Waar voor je geld

De jongens van laadbudget zijn van niet praten, maar poetsen! Ze zijn goed bereikbaar en denken met je mee. Ik denk wel dat ik waar voor mijn geld heb gekregen, dus topz

6 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende service van begin tot eind

Uitstekende service van begin tot eind! Het bedrijf heeft ons perfect geholpen met de installatie van onze laadpaal, ook al was die van ons super complex gezien het een appartement betrof. De communicatie was helder, het advies op maat en de installatie verliep snel en professioneel. Ze denken echt met je mee en leveren kwaliteit. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner!”

15 de novembro de 2024