Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over Labellab's tebakke og krydderipodie. Først og fremmest er kvaliteten virkelig god. Materialerne føles robuste og holdbare, hvilket giver mig tillid til, at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super High quality products with good prices I am definitely shopping here again 😁
Jeg købte krydderiglas og en masse forskellige labels til min mor i indflyttergave, og det store smil på min mors læber, var priceless. Glassene var super fine og pakket godt ind, samt de mange labels... Ver mais
A empresa respondeu
Så fine og lækre ting på hjemmesiden, som lever op til ens forventninger når de kommer hjem. De sender varerne hurtigt, godt pakket ind og har nogle helt geniale løsninger til organisering på deres hj... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Omfavn hverdagen med Labellab, uanset om du er her for at forvandle dine køkkenskabe eller forkæle en du holder af, har Labellab en løsning til ethvert rum, hylde eller livsstil. Vores samling af etiketter og opbevaringsløsninger er designet til at hjælpe dig med at få styr på livets små nuancer. Hos os finder du kreative, unikke og personlige gaver. Vores formål er at være der i de øjeblikke, der betyder noget, i hjertet af enhver vigtig lejlighed.
Informações de contato
Høje Taastrup Boulevard 82, 2630, Høje Taastrup, Dinamarca
- Sales@labellab.dk
- labellab.dk
Jeg har for første gang bestilt…
Jeg har for første gang bestilt produkter fra labellab. 2 dage efter får jeg leveringen, det gik så stærkt. Servicen og selve produkterne, er der ikke noget at sætte en finger på. Er SÅ glad for dem, de er så fine og er seriøst bare prikken over i’et i køkkenet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. 😍

Fantastisk service!
Mega hurtig levering og svartid! Fantastisk udvalg og gode priser 😄

Resposta da Labellab
Gode produkter til den billigeste pris…
Gode produkter til den billigeste pris jeg kunne finde og tilmed super hurtig levering 👍🏼

Resposta da Labellab
Super lækre produkter og hurtig…
Super lækre produkter og hurtig levering, handler der gerne igen

Resposta da Labellab
Mega flotte og gode produkter!!
God service og hurtig levering!

Nemt hurtigt og effektivt
Nemt hurtigt og effektivt
Super nemt at finde rundt på hjemmesiden.
Jeg fandt hurtigt det jeg ville købe 😊
Labels er i en enkelt design og kvalitet er god og holdbar.
Forsendelse og information omkring var også effektiv jeg modtog pakken ret hurtigt og før end jeg havde regnet med.
Vil godt anbefale andre at købe derfra

Resposta da Labellab
Super lækre produkter i god kvalitet
Super lækre produkter i god kvalitet.
Derudover hurtig levering inden for meget få dage.

Elegant orden i sagerne
Bestilte krydderiglas og labels. Meget smukke produkter! Og så er det dejligt, at få orden i sine sager.

Super fin kvalitet
Super fin kvalitet, god service og kommunikation og hurtig levering

Fik min bestilling hurtigt
Fik min bestilling hurtigt. Kunne nu godt have ønsket en kuvert kunne leveres hjemme uden merpris

Resposta da Labellab
Virkelig god service og fantastiske…
Virkelig god service og fantastiske produkter :)

Lækre labels.
Lækre produkter, flotte labels.
God service.
4 stjerne i stedet for 5, fordi jeg fik en beholder som var lidt ujævn i bunden, så den vippede, men det kunne klares med nogle klisterdutter, jeg havde, under.

Skønne produkter
Rigtig dejlige produkter. Købte en masse krydderiglas med stander. De er både elegante at have stående, men det bliver os nemmere at lave mad nu. Ønsker mig mange flere ting fra shoppen.

Resposta da Labellab
Great products and fast delivery…
Great products and fast delivery service 👏🏼

Resposta da Labellab
Hurtig levering og gode produkter
Fine produkter og dejligt med hurtig levering

Resposta da Labellab
Super fine labels jeg har fået hjem
Super fine labels jeg har fået hjem. De har givet mine krydderiglas en flot finish. Labelsene er super god og klistre sig godt fast, så de ikke flapper som jeg ellers havde frygtet. Dejlig hurtig levering og god service 🙂

Fast delivery
Easy to find around the website, fast delivery and great products.
Will buy from them again

Kun positivt at sige!
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering! Bestilte torsdag aften og modtog lørdag eftermiddag 👍🏼

Resposta da Labellab
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.