la boutique PARIS B.V. Avaliações 132

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een prachtige vintage tassen hebben ze hier!! Werkelijk top kwaliteit vintage voor een redelijke prijs. Echt een snoepwinkel voor dames die van dit soort spullen houden. En wat een fijne, lieve me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn eerste Chanel tas gekocht bij LA BOUTIQUE PARIS, Charlotte en Erwin. Wij zijn vriendelijk en liefdevol ontvangen in hun showroom, goed geïnformeerd om de juiste keuze te maken welke tas b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service! Super behulpzame mensen, ik heb mijn droomtas in top staat kunnen kopen. Ben er ontzettend blij mij. Snelle reactie, snelle verzending, tas komt volledig overeen met de foto’s. Ik raad La... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absoluut de mooiste vintage tassen Na veel oriënteren en lezen van reviews kreeg ik alle vertrouwen in la Boutique Paris en wat ben ik blij met de vintage Chanel tas die er als nieuw uitziet 🩷... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Malas e Bolsas
  2. Loja de artigos usados

la boutique PARIS is an online boutique with pre-loved designer items. The boutique is filled with a unique selection of vintage and pre-owned wardrobe essentials from exclusive brands such as CHANEL, Hermès, and LOUIS VUITTON. From designer earrings, scarves, and key holders to wallets and bags. Discover uniqueness and luxury by shopping for your favorite designer brand. La boutique PARIS’ mission? Helping you find the perfect designer item you are looking for, meanwhile, we maintain a greener approach to fashion. In our treasure hunt for your dream designer item, we are very selective. We will make sure you get an authentic and unique designer piece. Only the real pearls! As we are specialized in authenticity, our items get selected and checked with a high standard, to make sure you can shop confidently at our webshop. Find great, unique pieces with even better prices!

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

132 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mijn favo boutique!

La boutique paris is mijn favoriete boutique geworden! Wat ben ik ontzettend goed geholpen door Charlotte! Super fijne communicatie en top service! Het product wat ze voor me hebben gevonden is gewoon in nieuw staat! Ik ben zo ontiegelijk blij met mijn nieuwe aanwinst! Bedankt la boutique paris!

10 de julho de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Dank voor je mooie review! We zijn heel blij dat je zo blij bent met je mooie item. Veel plezier ermee!

Top ervaring!

Gisteren heb ik mijn eerste Chanel tas gekocht bij La Boutique Paris. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door Erwin en Charlotte. De service en communicatie was meer dan top!
Ik ben heel blij met mijn aankoop en ik kan La Boutique Paris iedereen zeker aanraden! 🥰

15 de junho de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Dank voor je mooie review, lieve Sanne! We vonden het ook heel erg leuk om jullie te ontmoeten. We zien jullie graag nog eens in onze nieuwe showroom! Groetjes van ons!

Prachtige vintage tas

Afgelopen week een mooie vintage tas gekocht. Prettige communicatie met Charlotte via de app, ook kreeg ik foto’s en filmpjes. Dank voor de snelle en goede service. Een aanrader!

8 de junho de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Wat een mooie review, dank je wel Lotte! Heel veel plezier met je mooie tas!

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Zeer vriendelijk en warme ontvangst. Product exact als op de site en fijn dat ik even ter plaatse, na het maken van een afspraak, een andere tas kon proberen zodat ik wist welke maat ik van die tas wilde hebben.

20 de maio de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Hartelijk dank voor deze mooie review, Nicole! Heel veel plezier met je mooie nieuwe tas. Groeten van ons, Erwin & Charlotte

CHANEL TAS

Ik heb vandaag mijn prachtige Chanel tas mogen bemachtigen bij deze zaak. Ik ben er super blij en hij is nog van super goede kwaliteit. Ik raad deze zaak zeer zeker aan!

19 de maio de 2024

Top service!

Via een designer facebook groep kwam ik in contact met Charlotte. Ik stuurde haar een berichtje of ze toevallig de tas had die ik zocht. Dit was zo en ik kreeg gelijk filmpjes door gestuurd. Ik ben de dag erna meteen wezen kijken. Super fijn ontvangen door Charlotte en Erwin. Super fijne service, niks van teveel gevraagd en uiteindelijk ook een hele mooie tas mee naar huis kunnen nemen. Ik kom hier zeker nog een keer terug!!

4 de maio de 2024

Perfecte service

Charlotte en Erwin zijn hele fijne mensen die de mooiste designer items sourcen. Heel prettig en persoonlijk contact, perfecte service, snelle verzending en prachtige producten. Ik kom vaker terug!

31 de março de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Wat een fijne review, Per! Heel erg bedankt!

Geweldige ervaring.

Geweldige ervaring.
Doorgaans koop ik rechtstreeks bij o.a de Chanel shops maar na deze ervaring, ga ik hier zeker vaker een koopje doen.
De Chanel (reis) tas online gekocht en deze is super snel verzonden.
De tas overtrof mijn verwachtingen; geweldig.
Communicatie verliep vlot en prettig.
100% een aanrader voor mooie design items.

29 de março de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Heel erg bedankt voor de mooie review José. Heel veel plezier met je prachtige reistas.

Perfect, perfect, perfect 👌🏼

Ik heb een vintage Louis Vuitton portemonnee gekocht bij dit bedrijf en kan alleen maar positieve dingen benoemen. Het contact verliep vlot en erg aangenaam, het pakketje kwam super snel binnen en het product was echt niets op aan te merken. Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwste aanwinst en ga hier nog zeker vaker shoppen 🤩🤩

24 de março de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Wat een mooie review, Mariam! Heel erg bedankt en veel plezier met je mooie portemonnee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super fijne ervaring bij La…

Een super fijne ervaring bij La Boutique Paris! Ontzettend uitgebreid te woord gestaan, video’s ontvangen van het item voor de aankoop en fijn contact bij vragen. Netjes het item ontvangen, wat voldeed aan de verwachting. Super goede service. Ik raad het aan!

20 de março de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Heel erg bedankt voor de mooie review, Robin! We zijn erg blij dat je er blij mee bent. Veel plezier met je mooie item. Groet, Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedankt voor de goede service en het…

Bedankt voor de goede service en het vinden van mijn eerste Chanel tas ☘️ heel fijn geholpen en superblij met mijn aankoop! Erwin & Charlotte doen het samen zo ontzettend leuk, vol passie & liefde, en dat was te merken. En perfect op elkaar ingespeeld! En dat maakten het kopen mijn tas tot een hele belevenis. Keep up! Groetjes Siham

17 de março de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Dank voor deze mooie review, Siham! Wij vonden het ook erg leuk dat jullie er waren. Heel veel plezier van de mooie tas. Met vriendelijke groet, Erwin en Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega klantvriendelijk & behulpzaam :)

Ik ben echt onwijs goed geholpen door Charlotte en Erwin bij de aankoop van mijn Chanel tas.
Ze hebben kennis van de tassen; supergoede tips voor gebruik en onderhoud en ze zijn mega klantvriendelijk. Snelle en fijne communicatie & een bezoekafspraak is zo gemaakt; echt top! :)

28 de fevereiro de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Heel erg bedankt voor jouw mooie review! We vonden het erg leuk jou te ontmoeten en we wensen je heel veel plezier met je mooie tas!
Met vriendelijke groet, Erwin & Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de goede…

Ik ben zeer tevreden over de goede service die ik kreeg en de prachtige tas die ik heb mogen ontvangen. Bedankt hiervoor!

22 de fevereiro de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Dank voor de mooie review, Anne! Heel veel plezier met jouw mooie tas.
Met vriendelijke groet, Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden. En kan eigenlijk alleen maar pluspunten benoemen. De service was top. Vanaf het moment dat ik Charlotte berichtje, tussendoor en tot na de levering. Super netjes ingepakt. Verder stuurde Charlotte meer dan genoeg foto’s en een uitgebreid filmpje. Verder gaf ze ook tips over hoe je je tas het beste kunt verzorgen en beschermen. Echt een aanrader!

20 de fevereiro de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Ik ben erg blij dat je de tas zo mooi vindt. Heel veel plezier met de prachtige tas. Groetjes, Charlotte

👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍

👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍
Super!!!

15 de janeiro de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Thank you so much for your beautiful review! I’m very happy you love the bag!

Kind regards, Charlotte
la boutique PARIS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn geholpen met mijn aankoop en…

Heel fijn geholpen met mijn aankoop en superlieve personeel, zeker een aanrader!

17 de janeiro de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Dank voor de fijne review! Heel veel plezier met de mooie clutch.

Charlotte
la boutique PARIS

Vriendelijk en betrouwbaar

Ik ben heel erg blij met mijn eerste Chanel tas! Het was super fijn dat ik de tas eerst kon bezichtigen in Ede. Het voelde allemaal heel prettig en vertrouwd dankzij de fijne en vriendelijke service. Ik kan La Boutique Paris van harte aanbevelen!

7 de janeiro de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Hartelijk dank voor deze mooie review Stephanie! We wensen jou heel veel plezier met je prachtige tas. Groet, Erwin en Charlotte

Review Caroline

Het is een proffessioneel bedrijf in een mooi pand. Ze geven uitleg over het product. Producten zien er mooi uit en ben blij met de aankoop!!! Aardig personeel!!

6 de janeiro de 2024

Resposta da la boutique PARIS B.V.

Hartelijk dank voor je mooie review, Caroline. Fijn dat je blij bent met jouw aankoop! Heel veel plezier ermee.

Groet, Charlotte

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.