Fantastiskt ledarskapsutbildning
Upplägget, innehållet plus kursledaren. Rekommenderas starkt.

Resposta da LaForza Leadership Academy
Gör skillnad för dig som gör skillnad. LaForza Leadership Academy består av Sveriges ledande experter inom ledarskap. Med våra kurser blir du en trygg ledare, kan frigöra din personals kreativitet samtidigt som ditt ledarskap blir hållbart för dig som människa.
Pinhättevägen 13F, 24657, Barsebäck, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Upplägget, innehållet plus kursledaren. Rekommenderas starkt.

Resposta da LaForza Leadership Academy
Otroligt bra kursinnehåll med en mycket inspirerande kursledare som med trygghet och värme har lett oss igenom hela ledarskapsprogrammet

Resposta da LaForza Leadership Academy
En intressant och givande ledarskapsutbildning som gett mig ytterligare förståelse och verktyg att använda i mitt arbete.
Engagerad ledare och intressanta inbjudna experter.

Resposta da LaForza Leadership Academy
En professionell,tydligt strukturerad och välplanerad ledarskapskurs.

Resposta da LaForza Leadership Academy
En givande utbildning som man verkligen kan ta med sig i sin vardag

Resposta da LaForza Leadership Academy
Väldigt engagerad kursledare. Många bra och konkreta verktyg att ta till sig. Utvecklande och energigivande!

Resposta da LaForza Leadership Academy
Relevant och ärlig utbildning som gav konkreta verktyg, insikter mm som man kunde ta med sig till verkligheten.

Resposta da LaForza Leadership Academy
Företaget LaForza hade föremågan att stärka de ledarskapsegenskaper som jag besitter. Samtidigt blev jag också medveten om möjligheter till vidarutveckling i mitt ledarskap som egentligen aldrig slutar. Med god känsla, sinnlighet och tacksamhet avslutade jag utbildningen för denna gången.

Resposta da LaForza Leadership Academy
En helhetsupplevelse vad gäller ledarskapet! En utbildning med annorlunda infallsvinkel som ger många fina verktyg att arbeta vidare med.

Resposta da LaForza Leadership Academy
En fantastisk upplevelse tillsammans med spännande människor och kunniga och inspirerande coacher. Fick med mig kunskaper som jag direkt kunde använda i mitt jobb som ledare. Vill du ladda ny energi i ditt team och få positiva saker och ting att hända på jobbet och privat så är det här kursen för dig

Resposta da LaForza Leadership Academy
Leadership Bootcamp bjöd på både kloka insikter och värme. Coachande ledarskap, goda mötesvanor och svåra samtal serverades med oväntade inslag av kultur många praktiska övningar. Gruppen delade generöst med sig av egna erfarenheter och det hållbara ledarskapet stod i fokus. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer.