Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Ver mais
Ok sida men helt orimliga priser. För min lägenhet i Sthlm kostar det det SJU GÅNGER så mkt att annonsera som på konkurrentens sida. Man märker ju det eftersom annonser försvinner hela tiden för att f... Ver mais
Helt ok sida. Det tar dock ovanligt lång tid att ens hitta ett byte. Mitt intryck är att de flesta på denna sidan egentligen inte är ute efter att byta sin lägenhet men mest fiskar. Det är skoj att se... Ver mais
Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Ver mais
Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Vi var ute efter att byta till större lägenhet.Och så hittade vi, lägenhetsbyte.se
Provar en månad o ser om vi hittar nått.
Efter nån vecka fick vi napp ,så det gick fort
att få till ett byte.kommer att rekommendera andra som vill byta.
Peter &,Ebon

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Tryggt att få alla dokument kvalitetskontrollerade innan de går vidare till hyresvärden. Fantastiskt att ni även jobbar i julhelgen.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Vid inlämnandet av mitt önskade byte upptäckte ni snabbt att jag missat
Lägga till ett intyg. Blev lättad att jag inte behövde göra om allt. Sedan glad när ni informerade att bådas ansökan var godkända och inskickat till värdarna. Kändes väldigt proffsigt.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
När alla papper/dokument var hämtade var de skönt att lämna över och det gick smidigt.Mvh Pia

Resposta da Lägenhetsbyte.se
För dyrt då de flesta bara är där och ser sig omkring. Vilket leder till att få byten blir av. Så det blir en stor kostnad i längden, men samtidigt är det den ända seriösa plattformen att vara på när man vill flytta.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Det är lätt att hitta bytesalyernativ. Bra med chaten mellan oss spekulanter.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Rörig sida när man bestämt sig, och folk som inte kan bestämma sig och är i flera byten bör få en notering om detta och att det kan bli tillfälligt paus några dagar

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Jag är mycket nöjd. Lyckades få en lägenhet
som var precis det jag villig ha.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Tycker appen är allmänt krånglig och icke-användarvänlig. Och pga det är den alldeles för dyr. För en ett sånt dyrt medlemskap ska man få en riktigt bra app som är tydlig och enkel att använda.
Sedan är det också helt sjukt att man aldrig får ett enda direktbyte som förslag. Känns som att det är satt i system att man aldrig ska få ett lägenhetsbyte så man stannar på appen. Varit flera tillfällen när man hittar någon i ett triangelbyte som är ens perfekta lägenhet och passar alla ens kriterier, för båda parterna. Hur kan man inte ens fått upp den lägenheten som förslag? Ingen jag pratat med får upp ett enda direktbyte.
I övrigt är det ju bra att det finns en sånhär app såklart, men användarvänligheten kan bli myyycket bättre

Resposta da Lägenhetsbyte.se
OERHÖRT dyrt. 349:- i månaden för att ha uppe en annons om att byta lägenhet med ytterst få funktioner och en site som hela tiden buggar. Nästan ingen byter utan ”samlar på sig” byten utan intresse (Inget har varit intressant men märker av hur andra beter sig)
Inte värt alla pengarna.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Något som är väldigt konstigt jag betalade för 1 månad 149:- och hade abonnemanget till början av januari. Och nu kan jag inte titta på några lägenheter.

Ingen rörelse
Inga matchningar
Ingen som svarar på meddelanden

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Lägenhetsbyte gjorde vårt byte smidigt. Vi hade varit helt nöjda om det hade varit lite billigare.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Har dragit av pengarna från mitt konto och dagen efter så är mitt konto inte längre aktivt??!! Samtidigt som jag har pågående dialog med flera intressenter.
Mejlade TVÅ gånger. Inget svar!
VÄNLIGEN SVARA OCH ÅTERSTÄLL MIN ABONNEMANG!!!!
Uppdatering den 5/12. Företaget skriver:” På det här kontot med denna mailadress finns ingen betalning.” Jag skickat kvitto (skärmdump från mitt bankkonto) och då blev det tyst. Svarar i telefon att de är på utbildning… Kommer anmäla företaget för bedrägeri!
Uppdatering. Då ni hellre svarar här än på mejl, ser jag?.. Du ljuger angående ”ingen betalning”!!! I har dragit 149 kr från mitt konto och jag skickade skärmdumpen som ett bevis och då blev det tyst från er!
Uppdatering. Ni har dragit av 149kr från mitt bankkonto den 1/12-2025. Jag mejlade skärmdumpen flera gånger nu! Här är ett kvitto:
Kvitto - Köp
Valuta SEK
Valutakurs 1,00
Arkivreferens 2102229686

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Väldigt dyrt att ha annons. Annars inga synpunkter. Borde finnas regler för hur man kommunicerar och att man kommunicerar och inte struntar i att svara.