Mycket smart upplägg. Slapp helt att hantera pengar. Utmärkt service - snabbaste återkoppling jag någonsin fått från personal! Samt ett mycket bra urval av produkter. Vi är extremt nöjda!
Veja o que dizem as avaliações
Det var väldigt enkelt att komma igång med försäljningen av produkterna. Det fanns en bra blandning av produkter att välja på vilket gjorde att det var otroligt lättsålt. Lagshoppen har en otroligt... Ver mais
Vi är supernöjda överlag, väldigt enkelt och smidigt med packlistorna och bra/snabb kommunikation med kundtjänst. Vi kommer definitivt köra igen & rekommenderar till alla lag. Inte mycket jobb man... Ver mais
Detalhes da empresa
På lagshoppen.se får lag, klasser och idrottsföreningar möjligheten att enkelt tjäna pengar för att finansiera cuper, resor eller andra aktiviteter. Utöver att det finns flera sortiment av produkter att välja mellan används lagshoppen.se för att på enklast möjliga sätt administrera, motivera, sälja och följa försäljningen. Det är antagligen det som gör att de flesta lagen och klasserna återkommer till lagshoppen.se när det är dags för nästa försäljning.
Informações de contato
Brobacken 2C, 44330, Lerum, Suécia
- 0760-222188
- support@lagshoppen.se
- lagshoppen.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Enkelt och lättsålt
Enkelt och lättsålt. Bra stöttning ubder hela försäljningsprocessen.
Jag tyckte de va ett bra bemötande från…
Jag tyckte de va ett bra bemötande från företaget och de va snabba på att lösa problem!
Enkelt och bra
Enkelt och bra, allt fungerade klockrent ! Vi är nöjda med Lagshoppen !
Mvh
Skvadern SA24B
Ett bra och lättsålt sortiment
Ett bra och lättsålt sortiment.
Bästa är också att man inte behöver ta hand om pengarna, kunden betalar direkt till dem
Rekommenderas
Jättebra
Det var verkligen jättekul att sälja dessa produkter. Mycket olika varianter och det gick så smidigt med försäljningen!
Rekommenderar starkt!
Smidig beställnings och betalningsprocess. Smart och enkel hemsida. Tydliga instruktioner för oss som packade varor. Väldigt nöjd och kommer använda er igen.
Toppen!
Hej! Vi är väldigt nöjda med försäljningen! Smidigt att själv slippa ta betalt av alla kunder och pengarna kom in till klasskassan snabbt efter avslutad försäljning. Proffsigt och trevligt bemötande när vi hade frågor och funderingar. Fina varor, grillkolen rekommenderas! Leveransen gick snabbare än de beräknade 2 veckor. Kommer att sälja med er igen! Hälsningar/ Klassförälder 6A
Lätt och smidigt att sälja
Lätt och smidigt att sälja, tydliga packlistor när man ska packa efter försäljning innan utlämning till alla säljare.
Smidig försäljning
Snabb hjälp vid frågor, bra utbud av produkter, smidigt att kunderna betalar direkt samt tydlig information om hur vi skulle packa till varje säljare.
Supersmidigt
Supersmidigt att administrera och dela upp försäljningen till alla som sålt. Pengarna på kontot dagen efter försäljningsdatumet hade passerat. Kommer återkomma och starta fler försäljningar hos lagshoppen!
Toppenbra
Konceptet som Lagshoppen.se är så bra, kunden betalar vid beställningen och ingen behöver jaga för att få in pengarna. Superbra kommunikation och lätt att hantera när varorna kommer. Lättsålda produkter, snabb betalning till klasskassan när försäljningsperioden var klar. Rekommenderas ⭐️
Väldigt bra service
Väldigt bra service och enkelt att sälja. Smidig leverans samt bra produkter.
Mycket bra hjälp och väldigt…
Mycket bra hjälp och väldigt tillmötesgående personal.
Superbt att inte behöva hålla på med pengar!
Leveransen var gratis och packlistorna mycket bra så att det gick smidigt att packa till de olika säljarna. Det bästa var att man inte behöver hålla på med betalningar då allt betalas till lagshoppen.
Hela processen med beställning
Hela processen med beställning, frakt och utbetalning av pengar var supersmidig
Lättsålda produkter
Lagshoppen har en otroligt bra kundservice och har varit väldigt snabba med att svara på frågor/hjälpa till! Vi kommer definitivt att välja att sälja Lagshoppen igen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.