Veja o que dizem as avaliações
De inleder samtalet med "Ringer angående ditt telefonabonnemang" utan att ange vilket företag dom ringer ifrån. Först efter jag frågat så nämns Lajka. Är även med i NIX och de ringde ändå. Skärp... Ver mais
Super trevlig försäljare som hjälpte mig med både abonnemang för hemmet och för mobilen av 3, han underlättade och förklarade allt för mig så det gick att lösa utan problem. Det gick hur smidigt som h... Ver mais
Informações de contato
Karlavagnstorget 2B, 417 50, Göteborg, Suécia
- 031 375 60 00
- kontakt@lajka.nu
- lajka.nu
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Efter att jag lämnat in en…
Efter att jag lämnat in en ångerblankett pga att jag inte fått information om en kostnad på 99:-/mån för något jag inte behöver så hjälpte Molly mig lösa det snabbt och smidigt och med ett jätte-trevligt bemötande.
Fick fel info i början men blivit…
Fick fel info i början men blivit vänligt bemött och allt har korrigerats rätt!
Är med i NIX och de ringde ändå...
Är även med i NIX och de ringde ändå. Skärp er!
EDIT (svar till ert svar):
Ja, skyll ni på NIX, eller så respekterar ni NIX - ganska enkelt eller hur? Ganska enkelt att undvika 1-star reviews.
Jag har skickat mail till er och begärt ut all information som ni har om mig (enligt GDPR). Hoppas ni är lika snabba på att svara på det som ni var på att svara här.

Väldigt bra service!
Super trevlig försäljare som hjälpte…
Super trevlig försäljare som hjälpte mig med både abonnemang för hemmet och för mobilen av 3, han underlättade och förklarade allt för mig så det gick att lösa utan problem. Det gick hur smidigt som helst!!

Resposta da Lajka
Bra genomgång vid av säljaren. Hade en fråga dagen efter, fick snabb återkoppling.
Bra genomgång vid av säljaren

Värdelöst
Värdelöst. Ringer upp flertalet gånger, så fort jag svarar läggs samtalet på

Mycket nöjd
Fick jättebra hjälp av Molly med mitt abonemang, har även fått bra hjälp av tidigare medarbetare, mycket nöjd

Riktigt bra service
Efter en kontakt med Lajka så löste dom mer än jag bad om och det var tacksamt. Väldigt trevlig personal och bra bemötande och dom tog tag i mitt problem direkt efter kontakt. Rekommenderas helt klart

Resposta da Lajka
Blev bra bemött vid mitt sista…
Blev bra bemött vid mitt sista telefonsamtal

Resposta da Lajka
Extremt jobbiga försäljare som maler på…
Extremt jobbiga försäljare som maler på fastän man visar ointresse, har gett scam-vibbar. Jag har dessutom NIX, trots det ringer de upp även fast jag inte har någon koppling till de/ gett de mitt medgivande. Blockar varenda nummer som ringt, de har ringt flera gånger nu inom loppet av en månad. Anmäler de hos NIXnamnden.se nu. Telefonbolaget TRE samarbetar de med f.ö, vilka jag också fått otrevliga säljsamtal ifrån förr. Så TRE borde verkligen ifrågasätta om det är total avsmak de vill associeras med.

Trevliga säljare
Trevliga säljare, bra bemötande. Finns inga problem enligt säljaren Eddie. Fick ett bra pris. Var lätt att komna fram till kundtjänst.

Resposta da Lajka
Lajka hjälpte mig sänka mina…
Lajka hjälpte mig sänka mina månadskostnader avsevärt! Trevligt bemötande och tydliga förklaringar som vägledde mig i mitt ärende. Kan varmt rekommendera Lajka!

Resposta da Lajka
Trevlig och bra återkoppling från…
Trevlig och bra återkoppling från kundtjänst. Fick hjälp direkt att lösa ett frågetecken. Väldigt bra bemötande.

Resposta da Lajka
Trevlig personal som alltid kan hjälpa👌✅

Supertrevlig kundservice
Supertrevlig kundservice, otroligt bra bemött och fick jättebra hjälp.

Resposta da Lajka
Uppringd av en otrevlig säljare som…
Uppringd av en otrevlig säljare som ville att jag skulle stanna i samtalet trots än att jag sa att jag inte var intresserad och bad honom ta bort mig från deras register. Han påstod att jag var kund vilket inte är sant utan kändes som ett sätt att hålla mig kvar. Jag har aldrig signat upp för detta och har nixat nummer. Säger jag nej tack är det det som gäller.

Resposta da Lajka
Mycket säljsamtal men bra kundtjänst
Fått mycket säljsamtal från detta bolag trots att mitt nummer är NIXat. Det löste sig genom 1 samtal till kundtjänst och Matteo löste det direkt, mycket trevligt bemötande.

Resposta da Lajka
Förlängde mitt teleabonnemang via…
Förlängde mitt teleabonnemang via Lajka. Bra pris och smidig kontakt. Är nöjd med tjänsten.

Resposta da Lajka
Blir uppringd för att få ett toppen…
Blir uppringd för att få ett toppen erbjudande, tackade såklart JA. Ringer gamla operatören. Dom erbjuder billigare, ringer tillbaka för att ångra flyttan. Då får jag prata med Alex ☺️ super trevlig kille som ger ännu ett erbjudande för 4 använda till ett pangpris. Kunde inte motstå, så valde ändå att byta till tre 😀 tycker att servicen, samtalet, allt i helhet var dunder!!! Tack verkligen för bra bemötande och trevligt samtal. 😀😀😀

Resposta da Lajka
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.