I stedet for at svare på det jeg skriver i min besked, får jeg bare en kølig påmindelse om regler. Det irriterer mig, da jeg kender reglerne og i øvrigt ikke forsøger, at omgå/undgå at følge dem. Jeg... Ver mais

A empresa respondeu
Jeg er blevet mødt med en sjælden indlevelse, forståelse og en kæmpe håndsrækning for at komme videre med mit liv i folkeskolen. En helt speciel og kæmpe tak til Kasper Møller Andersen!
A empresa respondeu
Siden jeg blev færdiguddannet lærer for et år siden, har Morten været en uvurderlig støtte i mine ledighedsperioder. Han står altid klar til at lytte, vejlede og hjælpe mig videre. Morten har en hel... Ver mais
A empresa respondeu
Lærernes a-kasse giver mig en rigtig god og respektfuld behandling. Jeg bliver altid mødt med venlighed og hjælpsomhed når jeg henvender mig til dem. Senest en supergod og opbyggende samtale med en... Ver mais
Escrito pela empresa
TRYGHED I HELE ARBEJDSLIVET
Lærernes a-kasse er din faglige støtte, dit sikkerhedsnet, din sparringspartner og din tryghed hele dit arbejdsliv. Vi står bag dig, så du kan stå stærkt.
Hos os får du ikke bare ret til dagpenge. Du får rådgivning, der forstår din faglighed, karrieresparring med blik for din virkelighed, og støtte når arbejdslivet skifter retning. Vi kender din branche og dine muligheder - fordi vi er a-kassen for dig, der underviser.
Læs mere om vores medlemsfordele her
Vi er en fagligt afgrænset a-kasse for lærere og undervisere
Derfor er vi dem, der kender branchen bedst. Det betyder, at vi har indgående kendskab til dit arbejdsmarked og dine vilkår. Det giver dig bedre rådgivning, målrettede tilbud og et medlemskab, der giver mening - både i og uden for job.
Læs mere om medlemskab i Lærernes a-kasse her
Vi er Danmarks 5. billigste a-kasse
Det koster 503 kr. om måneden at være fuldtidssikret. Brug vores besparelsesberegner og se hvor meget du kan spare ved at vælge Lærernes a-kasse.
Gå til besparelsesberegneren her
Økonomisk sikkerhed hele dit arbejdsliv
Vi sikrer dig dagpenge, hvis du går hen og bliver ledig. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra at melde dig ledig til den sidste jobsamtale. Hvis du har brug for et ekstra sikkerhedsnet, tilbyder vi også lønsikring op til 20.000 kr. om måneden oveni dine dagpenge.
Læs mere om vores lønsikring her
Få inspiration og sparring også når du er i job
Vi er her for dig uanset, hvor du er. Få hjælp, sparring og inspiration uanset om du er ledig eller i arbejde. Bliv inspireret af vores jobsøgningsstrategier, artikler og over 120 arrangementer og kurser om året.
Læs mere om vores inspiration og viden her
Studiemedlemskab til 0 kr.
Det er gratis at være studiemedlem. Meld dig ind et år i forvejen, og sikret din ret til dagpenge fra første dag efter sidste eksamen.
Læs mere om studiemedlemsskab her
Den korteste vej til rådgivning
Vores telefoner er åbne alle hverdage, og du får hurtigt fat i en rådgiver, der forstår din situation. I gennemsnit er der kun 1 minut 45 sekunders ventetid. Ring til os på 70 10 00 18 og få svar på dine spørgsmål.
Hestemøllestræde 5, 1208, København, Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg oplevede en professionel vejledning og feedback på ansøgninger og cv til første møde med Lærernes A-kasse. Min konsulent, Tania Fiil Skamriis, var kompetent, imødekommende og skabte et trygt rum. Hun var behagelig og konstruktiv i sin tilgang, og jeg følte mig i den grad mødt. Efter mødet sendte jeg et udkast til en ny ansøgning med de rettelser jeg var blevet vejledt til, og der er hurtig respons fra Tania.
Vejledning og opbakning fra Tania har været guld værd i ansøgningsprocessen. Hvis man kommer i en situation, hvor man skal tale med Lærernes a-kasse, er man i trygge hænder, og med Tania som jobkonsulent, har man en yderst kompetent støtte.

Resposta da Lærernes a-kasse
Er ekstremt utilfreds og overvejer at skifte a-kasse
Jeg fik idag en “høring” fordi i mener at jeg har fået for meget i dagpenge. Dette sker på trods af at jeg har ringet ind utallige gange, sendt lønsedler, ansættelseskontrakter og en af jeres konsulenter har skrevet en note om at jeg er lønnet skævt.
Ringede ind og blev viderestillet til en yderst ubehagelig medarbejder hvis tone jeg ikke brød mig om.
Det irriterer mig, at selvom jeg giver jer besked (fordi jeg er velvidende om problemet med skæve lønninger) så går der alligevel koks i systemet.
Hvis ikke det bliver bedre overvejer jeg kraftigt at finde anden a-kasse!

Resposta da Lærernes a-kasse
Virkelig usikkert. Har fået stoppet mine penge, da jeg to gange på en måned var syg. Der blev ikke vist forståelse, og min konsulent var ubehøvlet og ligeglad med at jeg nu ikke har råd til mad til mine børn denne måned.

Resposta da Lærernes a-kasse
Søde at snakke med i telefonen, og vil gerne hjælpe.
Årsagen til 3 stjerner er at de ikke har en e-mail addresse (nederst på hjemmesiden eller under "kontakt"), men kun har et telefonnummer, som man kan ringe til...
J
Så synes jeg også, at deres hjemmeside er lidt uoverskuelig, og at det er omstændigt når de sender beskeder, fordi så får man bare mail om, at der er kommet besked, og så må man ind på hjemmesiden og logge på for at finde beskeden.
Ellers en fin a kasse.

Resposta da Lærernes a-kasse
Når jeg ringer, kommer jeg hurtigt igennem. Det er også altid søde og rare medarbejder, der står klar til at hjælpe en og give råd. Derudover skulle jeg have feedback på både cv og en ansøgning. Feedbacken kom inden for 24 timer, og der blev både fremhævet de gode elementer og de elementer, som kunne gøres lidt bedre. Det var en stor hjælp. Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Lærernes a-kasse
Skuffet og har betalt abonnement i halvt år, som jeg ikke skulle bruge. Trode vi havde aftalt med ASE i sommeren 2022, at min kone skulle meldes ud. Det skete så ikke, og da opkrævningen for efteråret 2022 kom, var vi uheldigvis indlagt på hospitalet men vores mindste barn på 2 år og overså fakturaen i BS. Vi fik derfor først meldt konen rigtig ud efter nytår, hvor vi havde fat i dem igen. De ville ikke kompensere for det halve år, hvor vi havde betalt "for meget".
Ingen anbefaling herfra.

Resposta da Lærernes a-kasse
Christina Ejby hun er en fremragende god og dygtig A-kasse konsulent. Hun er struktureret og hat hjulpet mig videre i job. Jeg kan kun anbefale lærernes A-kasse. Christina Ejby har ydet den bedste rådgivning og karriere coaching til mig. Hun er professionel dygtig og gør stor forskel for mennesker. Jeg er meget glad for at holde møde med hende.

Resposta da Lærernes a-kasse
Jeg har betalt til A-kassen i 35 år uden at få en eneste krone tilbage. Jeg læste ikke medlemsblade og tænkte ikke ydeligere over medlemskabet, da jeg gik ud fra at A-kassen varetog mine interesser og henvendte sig til mig, når/hvis jeg skulle foretage mig nogen.
Da deadline for at søge efterlønsbevis kom, fik jeg ikke besked om det på mail eller i eBox. A-kassen skrev flere breve til mig på deres interne hjemmeside, som man aktivt skal logge sig ind på, og som jeg ikke anede eksisterede.
Det har jeg mistet mange penge på - efter 35 års medlemskab og trofaste indbetalinger.
Jeg har klaget i systemet, men møder kun en mur af afvisning. Dem som jeg solidarisk har betalt til et helt arbejdsliv, og som jeg troede var på min side er nu blevet min modpart.
Dette er skandaløst og meget skuffende.

Resposta da Lærernes a-kasse
Jeg er rigtig træt af denne A-kasse.
Den vejledning jeg modtager, er altid forskellig, alt efter hvilken medarbejder jeg taler med.
Jeg er utrolig utilfreds med dette, da det i sidste ende kun går ud over mig, når de vejleder forkert!
Jeg har oplevet dette problem, hver gang jeg har haft brug for vejledning. Mit sidste problem med denne A-kasse har været, at de presser på med, at jeg skal melde mig ledig, selvom jeg ikke er færdiguddannet og dagpengeberettiget, før jeg har fået min sidste karakter. Der er ingen forståelse for, at det forvirre mig og ikke er noget jeg har lyst til at gøre.
Jeg overvejer meget at skifte A-kasse.

Resposta da Lærernes a-kasse
Den konsulent der nævnes i sidste opslag har jeg også haft men jeg har ike haft samme oplevelse. Hun får to stjerner fordi hun er sød men hun var forvirret og rodet da jeg snakkede med hende. Hun har vejledt mig forkert og oplysninger jeg fik af hende var ikke rigtige hvilket ikke var godt da jeg ikke fik det rigtige at vide om lov. Det er godt at høre at andre været tilfreds men det var jeg ikke. Jeg er ikke medlem af laka mere.

Resposta da Lærernes a-kasse
Jeg har haft Christina Ejby, som a-kasse konsulent og hun gør sit arbejde super flot. Jeg er især meget glad for den varme velkomst jeg har fået af Christina og hun yder professionelt god karriererådgivning. Hun er empatisk og har vejledt mig rigtig godt. Jeg kan anbefale Christina Ejby i Århus som den bedste a-kasse Job- og karrierekonsulent. Jeg er meget glad for at have fået god sparring af Christina. Hun er super god.

Resposta da Lærernes a-kasse
LAKA er udelukkede en a-kasse for læreruddannede i helt traditionelle lærerjob. Er du leder, så skynd dig over i en anden a-kasse! Det kan de slet slet ikke håndtere.
I min korte karriere som jobsøgende var jeg til tre samtaler med a-kassen og mødte tre forskellige “rådgivere”.
En træt, en arrogant og en kompetent.
Hverken tilbud eller samtaler have nogen relevans eller substans.
Jeg meldte mig ud, samme dag jeg fik nyt job.

Resposta da Lærernes a-kasse
Forældet a- kasse på alle tænklige måder med masser af fejl og bureaukrati.
Er gået fra Kafka til Krifa og fra dag et er jeg mødt med en hel anden positiv tilgang. Ja, det kan godt betale sig at skifte a-kasse.

Resposta da Lærernes a-kasse
Det er med blandede følelser, at jeg skriver denne anmeldelse, men jeg må sige, at jeg efter flere års tilfredshed har oplevet så ringe vejledning, at det grænser til svigt.
Jeg blev færdiguddannet lærer i 2014 og var medlem af LAKA frem til start 2021, hvor jeg skrev til LAKA, at jeg overvejede udmeldelse af økonomiske årsager, da jeg var påbegyndt en kandidatuddannelse i efteråret 2020 og ikke længere havde en lønindtægt. Jeg blev her vejledt til at huske at melde mig ind senest et år inden afsluttet kandidatuddannelse for at undgå karens, hvorefter jeg ville kunne få dimittendsats. Af personlige årsager får jeg ikke meldt mig ind “rettidigt”, men da det kun er dimittendsats er skaden ikke så stor, da jeg bliver færdig med kandidatuddannelsen sommeren 2022 - troede jeg(!). For her finder jeg ud af, at havde jeg ikke meldt mig ud, havde jeg stadig kunnet modtage dagpenge på fuld sats - og havde jeg fået dén oplysning, havde jeg naturligvis beholdt mit medlemskab, da den økonomiske gevinst havde været markant større ved at kunne få den fulde sats ved endt uddannelse. Den mangelfulde vejledning koster mig altså pt over 5500kr. hver eneste måned. Da jeg kontakter LAKA efter at have fundet ud af dette, får jeg end ikke så meget som en undskyldning. I andre sektorer - fx bankverdenen havde en bank været erstatningsansvarlig, havde rådgiveren givet så mangelfuld/dårlig rådgivning, så en undskyldning havde da som minimum været på sin plads - og erstatning ligeså.
Jeg håber inderligt, at LAKA vil bruge dette skriv til at uddanne deres rådgivere og dermed give andre en bedre rådgivning, end jeg selv fik.

Resposta da Lærernes a-kasse
Blev vejledt forkert således at jeg mistede en dags dagpenge. Det var penge man godt kunne have brugt når budgettet er stramt. Men LAKA mente, at det var mit eget problem og kunne ikke ændres. Jeg oplever ikke, at der er samme udfordringer når pengene skal ud af min konto.

Resposta da Lærernes a-kasse
Jeg er nyuddannet lærer, og ringer derfor til jer for at få hjælp og vejledning i forhold til dagpenge. Første gang jeg ringer bliver jeg mødt af en kvinde, der har meget travlt med at komme videre, og jeg får derfor ikke svar på det jeg har brug for at vide. Dagen efter ringer jeg igen og bliver mødt af en meget nedladende kvinde, der snakker ned til mig. Jeg forklarer at jeg er helt ny i det her, og derfor ikke ved noget om det, og hun fortsætter bare med at snakke grimt til mig, så det faktisk ender med at jeg må slutte opkaldet, fordi jeg begynder at græde. Virkelig dårlig service. Vil ikke anbefale denne a-kasse. Vælg en der gerne vil hjælpe deres kunder.

Resposta da Lærernes a-kasse
Nyttigt og godt kursus omkring jobsøgning.

Resposta da Lærernes a-kasse
Jeg er blevet mødt med stor lydhørhed over for særlige behov og klare aftaler om, hvilke rammer jobsøgning skal ske inden for. Jeg har fået god vejledning og føler mig i trygge hænder.

Kære alle lærere
Hold jer laaaang væk fra LAKA
Det ren hovedpine , og der intet hjælp at få. De er på ingen måde proff. Indenfor deres område. På ingen måde hjælpsomme men kun ude på at skabe problemer.
Jeg er på udkig efter en ny A kasse som er villig til at hjælpe og forstå situationer, fremfor at skabe problemer.
De har medarbejder der ikke har styr på noget som helst, og fordi se ikke har styr på reglerne går det udover de nye mddlmer som er nye i området. Og derfor trækker de for dagpenge.
Zehra

Resposta da Lærernes a-kasse
Til alle nye lærerstuderende og til mine lærer kollegaer. Hold jer væk fra LAKA. Der findes mange andre gode alternativer til a-kassen. At de hedder lærernes a-kasse betyder intet. Man kan stadig få den faglige og juridiske hjælp man har brug for hos andre a-kasser. Da jeg er dansk med anden etnisk baggrund blev jeg bedt af en konsulent at jeg skulle søge på skoler med mange 2 sprogede elever. Tænk at man finde på at sige sådan noget, det var så uprofessionelt og krænkende. Det var godt nok 2 måneders elendig konsultation og vejledning fra a-kassen.

Resposta da Lærernes a-kasse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.