Banner for Lærernes a-kasse

Lærernes a-kasse Avaliações 718

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I stedet for at svare på det jeg skriver i min besked, får jeg bare en kølig påmindelse om regler. Det irriterer mig, da jeg kender reglerne og i øvrigt ikke forsøger, at omgå/undgå at følge dem. Jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er blevet mødt med en sjælden indlevelse, forståelse og en kæmpe håndsrækning for at komme videre med mit liv i folkeskolen. En helt speciel og kæmpe tak til Kasper Møller Andersen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Siden jeg blev færdiguddannet lærer for et år siden, har Morten været en uvurderlig støtte i mine ledighedsperioder. Han står altid klar til at lytte, vejlede og hjælpe mig videre. Morten har en hel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lærernes a-kasse giver mig en rigtig god og respektfuld behandling. Jeg bliver altid mødt med venlighed og hjælpsomhed når jeg henvender mig til dem. Senest en supergod og opbyggende samtale med en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Seguro Renda Familiar
  2. Serviço de Busca de Empregos
  3. Escritório da Seguridade Social

Sobre Lærernes a-kasse

Escrito pela empresa

TRYGHED I HELE ARBEJDSLIVET
Lærernes a-kasse er din faglige støtte, dit sikkerhedsnet, din sparringspartner og din tryghed hele dit arbejdsliv. Vi står bag dig, så du kan stå stærkt.

Hos os får du ikke bare ret til dagpenge. Du får rådgivning, der forstår din faglighed, karrieresparring med blik for din virkelighed, og støtte når arbejdslivet skifter retning. Vi kender din branche og dine muligheder - fordi vi er a-kassen for dig, der underviser.
Læs mere om vores medlemsfordele her

Vi er en fagligt afgrænset a-kasse for lærere og undervisere
Derfor er vi dem, der kender branchen bedst. Det betyder, at vi har indgående kendskab til dit arbejdsmarked og dine vilkår. Det giver dig bedre rådgivning, målrettede tilbud og et medlemskab, der giver mening - både i og uden for job.
Læs mere om medlemskab i Lærernes a-kasse her

Vi er Danmarks 5. billigste a-kasse
Det koster 503 kr. om måneden at være fuldtidssikret. Brug vores besparelsesberegner og se hvor meget du kan spare ved at vælge Lærernes a-kasse.
Gå til besparelsesberegneren her

Økonomisk sikkerhed hele dit arbejdsliv
Vi sikrer dig dagpenge, hvis du går hen og bliver ledig. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra at melde dig ledig til den sidste jobsamtale. Hvis du har brug for et ekstra sikkerhedsnet, tilbyder vi også lønsikring op til 20.000 kr. om måneden oveni dine dagpenge.
Læs mere om vores lønsikring her

Få inspiration og sparring også når du er i job
Vi er her for dig uanset, hvor du er. Få hjælp, sparring og inspiration uanset om du er ledig eller i arbejde. Bliv inspireret af vores jobsøgningsstrategier, artikler og over 120 arrangementer og kurser om året.
Læs mere om vores inspiration og viden her

Studiemedlemskab til 0 kr.
Det er gratis at være studiemedlem. Meld dig ind et år i forvejen, og sikret din ret til dagpenge fra første dag efter sidste eksamen.
Læs mere om studiemedlemsskab her

Den korteste vej til rådgivning
Vores telefoner er åbne alle hverdage, og du får hurtigt fat i en rådgiver, der forstår din situation. I gennemsnit er der kun 1 minut 45 sekunders ventetid. Ring til os på 70 10 00 18 og få svar på dine spørgsmål.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har altid været glad for lærernes…

Har altid været glad for lærernes a-kasse

11 de abril de 2022

Hej Jonna

Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber at du bliver ved med at være glad for os som din a-kasse, og sidder altid klar hvis du har brug for os.

Fin betjening

Fin betjening - får svar på det man spørger on

29 de novembro de 2021

Hej Bente

Tusind tak for din anmeldelse. En fin betjening og svar på spørgsmål er et rigtig godt udgangspunkt, så det er vi glade for at du er tilfreds med. Hvis du får lyst til at tjekke ud hvad vi ellers kan tilbyde, så er du meget velkommen til at tjekke vores andre tilbud ud på www.laka.dk/tilbud.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg modtager altid hurtig og relevant…

Jeg modtager altid hurtig og relevant respons på henvendelser

18 de novembro de 2021

Hej Hugo,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at din oplevelse med Lærernes a-kasse er god, og at du altid får den nødvendige og relevante vejledning når du henvender dig.

Super a-kasse

16 de novembro de 2021

Super medlemmer!
Tak for din anmeldelse, Khalid. Og rigtig god dag :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid fået venlig og kompetent…

Jeg har altid fået venlig og kompetent hjælp når jeg har kontaktet lærerens a-kasse.
😊 Kirsten

16 de novembro de 2021

Hej Kirsten,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du altid har haft en god oplevelse, når du har kontaktet lærernes a-kasse. Kompetente og venlige medarbejdere er vigtigt for os, så er glad for at du også bemærker det. :-)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

God og dårlig

Go service og lave omkostninger - 4*
En investeringsstrategi der kunne gå for en del år siden - 1*
Rådgivning vedr. skat og formuepleje - 1*
Fleksibilitet - 1*

Hej Henrik,
Tak for din feedback. Altid dejligt når vi får nogle konkrete ting at vide i anmeldelsen. Det gør det lettere at evaluere de områder, som du beskriver. Hvis du har lyst til at uddybe din feedback, er du altid velkommen til at kontakte os - og ellers kontakt os, hvis der opstår et behov.

God dag.

Flinke mennesker

Flinke mennesker, får altid hjælp og svar på spørgsmål.

Hej BP,
Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre om dine oplevelser hos Lærernes a-kasse, og at de har været positive. Tøv aldrig med at kontakte vores konsulenter, hvis der opstår et behov - vi sidder altid klar til at hjælpe.

Emil, Lærermes a-kasse

Jeg er overordnet tilfreds

jeg har fået hjælp til de ting jeg har haft brug for

Hej Kristian,
Mere kan man vel ikke forlange, kan man? ;-). Vi er altid glade for at kunne hjælpe så tøv aldrig med at kontakte os, hvis der er det mindste behov. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at tage imod alle former for henvendelser.

God dag - og mange tak for din anmeldelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super god vejledning med efterfølgende…

Super god vejledning med efterfølgende opfølgningen.

Hej Karen,
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har fået rigtigt god vejledning hos Lærernes a-kasse. Vores konsulenter sidder altid klar med kompetent vejledning og rådgivning - så dejligt at det også er din oplevelse! :-)

Venlig og udmærket

Hej Bente,
Mange tak for din anmeldelse. At være en udmærket a-kasse er vel godkendt ;) Vi er glade for, at du synes at vi er venlige, og at du har haft gode oplevelser med Lærernes a-kasse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god hjælp og service

Jeg er gået på efterløn og har haft brug for at få lidt hjælp til at få sat det hele i sving. Jeg er blevet hjulpet så godt igennem via LAKA. Rare, servicemindede og hjælpsomme medarbejdere, der altid lynhurtigt svarer tilbage på mails/telefonopkald.

11 de novembro de 2021

Hej Anni

Tusind tak for din anmeldelse. Ved overgangen til efterløn kan det opstå en masse spørgsmål og situationer hvor man har behov for svar og hjælp. Da efterlønnen er noget man har gået og indbetalt til i mange år, ser vi det som en meget vigtig del af vore arbejde, at I føler jer sikkert og hurtigt hjulpet igennem processen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Administration af efterlønsberegning og tildeling

Lærernes a-kasse har ydet en yderst tilfredsstillende indsats i forbindelse med beregning og udbetaling af efterlønsmidlerne til mig. Der har været tider med vikarjob, og der har været tider uden. Der har været klare og entydige spørgsmål, og et mønster i fremgangsmåden, så man kunne genkende proceduren fra måned til måned.

10 de novembro de 2021

Hej Manfred,
Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vores medarbejdere bestræber sig altid på at yde en tilfredstillende rådgivning og vejledning. Vi er derfor glade for, at det også er din oplevelse, når du har været i kontakt med Lærernes a-kasse.

Bedste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun mødt imødekommenhed og…

Jeg har kun mødt imødekommenhed og rimelige spørgsmål til det som min henvendelse har handlet om, altid.

9 de novembro de 2021

Kære Marianne,
Tak for din anmeldelse. Som a-kasse, bestræber vi os altid på at være imødekommende overfor vores medlemmer uanset, hvilke spørgsmål henvendelserne drejer sig om.

Kære Kirsten,
Vi sætter en dyd i at være hjælpsomme og venlige - selvfølgelig samtidigt med at yde en god og kvalificeret rådgivning. Så tak for din anmeldelse.

Bedste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har altid fået al den hjælp

Har altid fået al den hjælp, jeg har haft brug for. Alt er, som det skal være.

9 de novembro de 2021

Hej Steen,
Tak for din anmeldelse. At alt er som det skal være, sætter vi stor pris på. Vi bestræber os altid på at blive bedre og yde en endnu bedre hjælp, så dejligt at høre, at vi er på rette vej ;-).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I er altid venlige og giver klar og…

I er altid venlige og giver klar og forståelig tilbage melding både når jeg ringer og når jeg har skrevet. Jeres hjemmeside er overskuelig og nem at betjene.

Hej Suchata,
Tak for din feedback og de pæne ord. Vi er glade for, at alt fungerer både fra hjemmeside til venligt og kompetent rådgivning.

Rigtig god A-kasse

Rigtig god A-kasse, der har styr på tingene

Hej Rie,
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at vi har styr på tingene, og at vores rådgivning og hjælp er god.

God rådgivning

God rådgivning, hurtig besked, god hjemmeside

Hej Preben,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at få feedback på vores nye hjemmeside, og at alt bare spiller. Selvfølgelig er vi også glade for, at vores medarbejdere yder en god og kompetent vejledning :-).

Emil, Lærernes a-kasse

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais