Na een mailtje voor informatie rond de BTW nummer en mijn zakelijk profiel kreeg ik gelijk antwoord. Er werd meteen alles gedaan om mijn vraag te beantwoorden en het account correct aan te maken. Nada... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
We hebben een Proefpakket besteld, snel ontvangen en ook mooie lens reinigingskit erbij. We gaan zeker materiaal bestellen voor onze lasermachines.
Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en wederom is het weer Perfect verzonden, de volgende dag al in huis, (onze landelijke vervoerder kan nog geen brief bezorgen) mede dank zij DPD keu... Ver mais
Super service. Ik had een paar platen besteld, prima kwaliteit en mooi vlak. Helaas ontbrak een plaat in de bestelling, dat kan gebeuren. Meteen opgelost en binnen 1 dag heeft Lasersheets de ontbre... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Lasersheets
De beste plaatmaterialen voor je lasersnijder!
Lasersheets verkoopt plaatmaterialen voor lasermachines aan scholen, fablabs, lasersnijbedrijven én particulieren.
Platen hout, kunststof, schuim, papier en karton.
- ✓ getest op CO2 én diodelasers
- ✓ direct op maat voor je laser
- ✓ verzending v.a. €4,50
- ✓ binnen 3 werkdagen in huis
Daarnaast hebben we tutorials en lasertips voor je op onze blog
Bij ons vindt je laserGrade Berken Multiplex, (dun) MDF, Eiken, Bamboe en andere dunne houten platen. Maar ook veel soorten Acrylaat, lasersnijbare Spiegels, technische kunststoffen, (golf)karton en papier en hardschuim wat je kunt lasersnijden en lasergraveren.
Gegarandeerd perfect te laseren en direct op maat voor je machine!
Wij laseren al 12 jaar élke dag en hebben een groot assortiment met de allerbeste materialen voor je verzameld. Zo ben je verzekerd dat jouw lasermachines perfect snijden en prachtige projecten opleveren!
Vragen? Chat gerust! elke werkdag van 9:00-17:00Je vindt ons ook op:
Informações de contato
Wisselwachter 1, 3035KJ, Rotterdam, Holanda
- +31 85 065 6247
- info@lasersheets.nl
- lasersheets.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooi materiaal/snel geleverd.
Kreeg goede adviezen
Super snelle levering
De supersnelle levering is wat jullie zeer sterk maakt, ok zeer tevreden over de berkenmultiplex.
Ik zal nog bestellen bij lasersheets.nl
Duidelijke website, top product
Duidelijke website, het gekleurde mdf van 5mm is perfect te verwerken en is precies wat ik er van verwacht had. Zeer snelle en accurate levering, goed verpakt. Jammer dat veel kleuren niet op voorraad waren.
Goede en snelle oplossing.
Toen bleek dat een besteld artikel niet leverbaar was werd er snel een oplossing geboden. Direct na bevestigen dat de oplossing goed was is het allemaal snel verstuurd.
Snelle correcte levering
een foute levering werd heel snel…
een foute levering werd heel snel rechtgezet, juiste bestelling dag erna al ontvangen !
Snelle service goed product
Goed en snel too
Keurig ingepakt en verzonden
Keurig ingepakt en verzonden. Je ziet helaas wel eens wat anders.
I've only ordered 1 item do faf from…
I've only ordered 1 item do faf from lasersheets but I have to say going with this company has been a great choice not only do they sell great products do get you going on your laser journey they help you with educational tips and tricks im super impressed and highly recommend lasersheets
Het was allemaal weer keurig verzorgd
Het was allemaal weer keurig verzorgd: goed ingepakt, duidelijke productomschrijving en een snelle levering
Dik tevreden als altijd
Snel, klopt en goede producten. Ook website is duidelijk over producten en het gebruik ervan.
Alles was zoals afgesproken .