Na een mailtje voor informatie rond de BTW nummer en mijn zakelijk profiel kreeg ik gelijk antwoord. Er werd meteen alles gedaan om mijn vraag te beantwoorden en het account correct aan te maken. Nada... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
We hebben een Proefpakket besteld, snel ontvangen en ook mooie lens reinigingskit erbij. We gaan zeker materiaal bestellen voor onze lasermachines.
Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en wederom is het weer Perfect verzonden, de volgende dag al in huis, (onze landelijke vervoerder kan nog geen brief bezorgen) mede dank zij DPD keu... Ver mais
Super service. Ik had een paar platen besteld, prima kwaliteit en mooi vlak. Helaas ontbrak een plaat in de bestelling, dat kan gebeuren. Meteen opgelost en binnen 1 dag heeft Lasersheets de ontbre... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Lasersheets
De beste plaatmaterialen voor je lasersnijder!
Lasersheets verkoopt plaatmaterialen voor lasermachines aan scholen, fablabs, lasersnijbedrijven én particulieren.
Platen hout, kunststof, schuim, papier en karton.
- ✓ getest op CO2 én diodelasers
- ✓ direct op maat voor je laser
- ✓ verzending v.a. €4,50
- ✓ binnen 3 werkdagen in huis
Daarnaast hebben we tutorials en lasertips voor je op onze blog
Bij ons vindt je laserGrade Berken Multiplex, (dun) MDF, Eiken, Bamboe en andere dunne houten platen. Maar ook veel soorten Acrylaat, lasersnijbare Spiegels, technische kunststoffen, (golf)karton en papier en hardschuim wat je kunt lasersnijden en lasergraveren.
Gegarandeerd perfect te laseren en direct op maat voor je machine!
Wij laseren al 12 jaar élke dag en hebben een groot assortiment met de allerbeste materialen voor je verzameld. Zo ben je verzekerd dat jouw lasermachines perfect snijden en prachtige projecten opleveren!
Vragen? Chat gerust! elke werkdag van 9:00-17:00Je vindt ons ook op:
Informações de contato
Wisselwachter 1, 3035KJ, Rotterdam, Holanda
- +31 85 065 6247
- info@lasersheets.nl
- lasersheets.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Holz ist komplett gebogen und nahezu nicht nutzbar
Heute habe ich meine Bestellung erhalten:
4 mm Holz zum Lasern, zu einem stattlichen Preis.
Soweit so gut – nach dem Auspacken habe ich jedoch sofort die starke Verformung des Holzes bemerkt. Es hat sich komplett verzogen.
Bei einem 60 x 60 cm Brett steht die Kante beim Ablegen auf den Boden über 5 cm (!) nach oben.
Mit solch einem Material lassen sich keine hochwertigen Produkte herstellen. Schade.

Resposta da Lasersheets
I never received my order
I never received my order, and the response I got was “it’s out of our control”… disappointed is an understatement. I ordered items shipped from China to Sweden on the same day, with an estimated wait of 7 to 30 days, and I already have them in my hands. Meanwhile, you still haven’t dispatched my order, and the only response you give is “it’s out of our control.” I will update this review once I receive the order I paid for, with the shipping I paid for. So far, I do not recommend them at all.

Resposta da Lasersheets
Kon snel vinden wat ik moest hebben en…
Kon snel vinden wat ik moest hebben en binnen een dag geleverd top
Supersnel en heel netjes geprijsd!
Goed geholpen
Website is duidelijk, bestellen ging gemakkelijke en was snel bezorgd. Helaas had ik een verkeerde aantal platen gekregen. Maar dat werd direct opgelost. Dag of twee later had ik alles.
Schlechte Lieferzeit, Kontakt nur mit Chatbot
Lieferzeit ist viel zu lang! Auf Nachfragen bekommt man kein zufriedenstellend Antwort. Man wird nur vertröstet.

Resposta da Lasersheets
Goed verpakt en snel geleverd
Geld terug en bestelling vlug afgeleverd
Geld terug en bestelling vlug afgeleverd
Snel en heel binnen
Het bestelde was snel en gaaf binnen gekomen. Helemaal top. Vind de tips via email ook wel erg handig.
3 mm plaat
Eerder triplexplaat gekocht van 3 mm dik.
Ik heb aangegeven dat het laseren wat moeizaam ging t.o.v. vergelijkbare plaat uit de bouwmarkt.
Ik wilde daarom een dunnere plaat uitproberen en heb gevraagd om een sample, samples worden niet verstrekt. In het algemeen begrijp ik dat, maar uitzonderingen zouden moeten kunnen.
Kwaliteit vd graveersheets matig…
Kwaliteit van de graveersheets valt tegen. Beschadigingen in het oppervlak bij levering, en beschermfolie zit los. Oppervlak is zeer matig van Kwaliteit ik heb het dan over de koperkleur, messingkleur, en aluminium kleur.
Houten plaatjes berken en linde
Materiaal dat ik gekocht heb, is in orde. Alsook vlugge levering. 1 minpuntje, sommige berken plaatjes zijn ietsje meer dan 40 cm en deze krijg ik dan niet in mijn lasermachine.
Goede sheets en snelle en goed levering.
Goede sheets en snelle en goed levering.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Vriendelijk en behulpzame klantendienst.
Prachtige kwaliteit hout voor mijn…
Prachtige kwaliteit hout voor mijn lasergraveermachine l!