Service i verdensklasse
Jeg havde en virkelig god oplevelse med LaserSupply – og især Finn fortjener stor ros for servicen.
Jeg bestilte nogle materialer mandag, men allerede tirsdag morgen kontaktede Finn mig og fortalte, at der desværre var sket en fejl i lagersystemet, så varen alligevel ikke var på lager. Han forsøgte med det samme at finde alternative materialer, men da de ikke kunne bruges til mit projekt, gik han i stedet i gang med at finde en anden løsning.
Finn fik hastebestilt materialerne hjem med planen om at sende dem videre samme dag. Desværre blev leveringen forsinket hos hans leverandør og ankom først dagen efter.
Her kunne historien egentlig være sluttet – men Finn valgte i stedet personligt at køre over 100 km for at levere materialerne til mig, fordi han vidste, at jeg stod og skulle bruge dem.
Fejl kan ske, men det er måden, de bliver håndteret på, der virkelig viser niveauet af en virksomhed.Takket være Finn nåede jeg det hele til tiden.
Det er sjældent, man oplever den form for personlig service og vilje til at finde en løsning. Kæmpe anbefaling herfra – og tak til Finn for en indsats langt ud over, hvad man normalt kan forvente!