Lasersupply Avaliações

2. também em
  3. Fornecedor de compensados
  4. Loja de Produtos em Acrílico

Escrito pela empresa

Hos Lasersupply lagerfører vi forskellige typer af krydsfiner, træfiberplader og akrylplader til både professionelle og hobbyfolk. På vores hjemmeside finder du et stort udvalg i forskellige formater, tykkelser og kvaliteter, som kan anvendes til mange forskellige formål.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Service i verdensklasse

Jeg havde en virkelig god oplevelse med LaserSupply – og især Finn fortjener stor ros for servicen.

Jeg bestilte nogle materialer mandag, men allerede tirsdag morgen kontaktede Finn mig og fortalte, at der desværre var sket en fejl i lagersystemet, så varen alligevel ikke var på lager. Han forsøgte med det samme at finde alternative materialer, men da de ikke kunne bruges til mit projekt, gik han i stedet i gang med at finde en anden løsning.

Finn fik hastebestilt materialerne hjem med planen om at sende dem videre samme dag. Desværre blev leveringen forsinket hos hans leverandør og ankom først dagen efter.

Her kunne historien egentlig være sluttet – men Finn valgte i stedet personligt at køre over 100 km for at levere materialerne til mig, fordi han vidste, at jeg stod og skulle bruge dem.

Fejl kan ske, men det er måden, de bliver håndteret på, der virkelig viser niveauet af en virksomhed.Takket være Finn nåede jeg det hele til tiden.

Det er sjældent, man oplever den form for personlig service og vilje til at finde en løsning. Kæmpe anbefaling herfra – og tak til Finn for en indsats langt ud over, hvad man normalt kan forvente!

16 de setembro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtig service og gode produkter

Virkelig hurtig service - bestilte mine vare onsdag over middag, og torsdag kl 10 var det til afhentning i min lokale pakkeshop.

Produkterne er yderst tilfredsstillende. Jeg bestilte blandt andet deres samplebox og jeg elsker den - udvalget er fyldestgørende i forhold til deres produkter på hjemmesiden - både i forhold til finerplader og akryl.

3 de setembro de 2026

Sjit de er hurtige

Sjit de er hurtige - bestilte fredag morgen ved 7 tiden. Klokken 8 fik jeg besked om det var pakket og på vej. Jeg kunne hente det lørdag eftermiddag i min brugs :-O
Seriøs god service - tak for det, jeg kommer til at handle ved jer fremover da i også har de bedste priser på MDF plader som jeg bruger.

11 de janeiro de 2025

Hurtig og venlig service

Bestilte lidt træ og får ordre bekræftelsen kl 7.13 Allerede Kl 7.40 tikker en mail ind om at ordren er klar til afsendelse. Det er sku hurtig service, hverken første eller sidste gang jeg bestiller.

Jeg synes fragtprisen er lidt krydret, men sammenlagt er det stadig de bedste produkter til prisen jeg har fundet.

21 de fevereiro de 2024

Superduper

Billig pris og hurtig fragt. Jeg blev meget overrasket over den gode kvalitet på de fineret birkekrydsfiner jeg har købt. Vil fremover kun købe træ til mine projekter fra lasersupply, for jeg har simpelthen været så tilfreds med forløbet.

9 de janeiro de 2023

Altid 5 stjerner fra mig

Altid 5 stjerner fra mig. Lynhurtig til at pakke og sende samme dag og lynhurtig levering. Jeg er så glad for at jeg fandt denne hjemmeside. Super tilfreds :-)

30 de agosto de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition men altid dyr fragt

En fin butik med et specialiseret udvalg til lave priser. Sendte hurtigt så jeg fik mine varer dagen efter. Så for den del er der topkarakter. Grunden til at jeg kun er delvist tilfreds, er, at der foroven på siden står "Altid billig fragt". I mit tilfælde var det 72,50 kr for en lille let pakke, som ville koste 50 kr at købe som privatperson hos Postnord. Dette er IKKE billigt. Endvidere får man først oplyst fragten meget sent i købsforløbet, så først efter at man har brugt tid på at sammensætte en ordre, finder man ud af, at det med den billige fragt var salgsgas. Efter at have afsøgt nettet og ikke fundet et bedre tilbud, måtte jeg jo så acceptere fragten, og ser man bort fra det, var det en god oplevelse at handle hos Lasersupply.

9 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lasersupply er der altid, altid god service og hurtig levering
De kan varmt anbefales herfra
Mvh
Michael

3 de novembro de 2021

Kanon service!

Jeg har købt flere forskellige finerprodukter hos lasersupply.dk og kvaliteten er helt super!
Der er en snedker som ejer hjemmesiden og altså en person som ved hvad han taler om!
Jeg synes service og produkt er helt i top og derfor også 5 stjerner! Jeg har ikke handlet her for sidste gang!

15 de outubro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais