Scammers
Scammers! Once you buy their shitty product for 249 kroner, they'll start taking 749 kroner from your account each month, without your consent! Do not recommend!

Resposta da Lashly
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Lashly
Jeg kjøpte ett stykke, og den neste måneden mottok jeg en faktura på 700 kr, sjokkerende.🤬

Resposta da Lashly
Svindel. Styr unna denne nettbutikken. Det kommer ikke klart fram at du binder deg til et abonnement. Uklar markedsføring på et produkt. Jeg misforstod og trodde det var mascara. Hvordan kan serum forlenge øyevipper? Jeg bare stiller spørsmålet…

Resposta da Lashly
har betalt men fikk jeg en regning og får ikke noe kontakt med forhandler.

Resposta da Lashly
Svindel!! Kjøpte en rimelig vippeserum og fikk plutselig regning på 700 kr på et abonemang. Ønsket ikke delta og sendte pakken i retur, uåpnet!!! Men fikk den i retur selv!! Fikk utslett av produktet å syns d er dårlig å bli påtvunget mer av det!! På en vanlig butikk får man levere d tilbake å få pengene igjen!!! Mistet mange vipper da jeg stoppet å bruke d!! Betalte 750 kr + frakt på pakken!! Har ikke den eksakte datoen , men dette var før jul i 2025.Dårlig produkt og enda dårligere service!!

Resposta da Lashly
Svindel!! Kjøpte produktet en gang og de sender nytt produkt i posten deretter og du e bundet til et dyrt abonnement

Resposta da Lashly
Ren svindel!!! Lurer deg inn i et kjempedyrt abonnement! Styr unna!!

Resposta da Lashly
Svindel !! Du blir lurt inn i et abonnement «små skrift» Produktet er ren svindel, holder ikke hva det lover

Resposta da Lashly
Meget dårlig produkt. Bør aldri kjøpes

Resposta da Lashly
Brukt Lashly serum i noen uker. fordi jeg ville prøve noe nytt, de andre jeg har hatt synes jeg ikke virker i noe særlig grad. første uka skjedde det ikke så mye, men i midten av ca uke 3 så begynte jeg å se forskkjell, også ble det bare bedre og bedre😃. Supert produkt som holder det som det lover! ogsåmå jeg bare si at Celine på kundeservice er helt super, var noe tull med adressen min som hun fikset raskt og sendte meg ny pakke så veldig fornøyd 🥰

Resposta da Lashly
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.