Lastexperten Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett professionellt bemötande och smidigt köp. Köpte en Variant släpvagn av Lastexperten. Utnyttjade ett erbjudande med släp, grindar och kapell för ett rabatterat paketpris. Gick smidigt att hämta u... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Släpet fyller helt klart sin funktion! Däremot var stödhjulet lite ”svajigt”. Försökte få lite stöd från Lastexperten som kanske inte var jättetillmötesgående. Får försöka fixa det själv. Plåten som h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var på er anläggning i Bjärred och fick mycket bra hjälp av en trevlig säljare. Han visade de olika modellerna och hjälpte mig med vilken som passade mina behov. Beställde och allt var klart för... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Revenda de reboques
  2. Loja de Acessórios Automotivos
  3. Concessionária de ciclomotores

Lastexperten erbjuder dig ett av Sveriges bredaste sortiment av Släpvagnar: Bilsläp, EU-släp, Skåpsläp, Maskinsläp, Båttrailers & Mycket mer! ✓ Konkurrenskraftiga priser ✓ Smidiga leveranser ✓ Proffsig kundsupport!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

347 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allt gick mycket snabbt och smidigt

Allt gick mycket snabbt och smidigt. Ett par timmar efter min beställning var släpet registrerat och redo att hämta. Dock saknades säkerhetskoppling. Därför blev det bara en fyra – annars hade det varit en klockren femma.

21 de setembro de 2020

Montagetips

Om man monterar kåpan och lås själv skulle det vara bra om man fick lite tips, för grejerna passar inte exakt som dom ska. Annars jättenöjd.

22 de agosto de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leveranstiden var ok, men....

Leveranstiden var ok. Jag kommer resten av mina dagar undra mig över varför att den "platta" jag beställd låg slängt på bara jorden utanför - när företaget råder över en enorm, totalt tom hal på tusentals kvadratmeter!

18 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde ett galler och DHL lastar av…

Beställde ett galler och DHL lastar av på 10 sekunder ser direkt att det finns en transportskada men hinner inte meddela chauffören innan han åkt iväg.
Meddelar lastexperten detta direkt och får till svar att vi kan få betala hela skadan. Vi åberopar även ångerrätt då det blev fel galler.
De ska kontakta oss ang reklamationen mot DHL och först efter det skicka en returlapp. De tar nästan 1000kr i frakt som ska avräknas mot fakturan. Vi får inte ens skicka tillbaka den med vårat egna avtal på DHL som har 50% lägre pris. Hör verkar det som de vill tjäna pengar på returfrakten rejält.

Vi beställde rätt galler och har nu fått faktura på båda sändningarna till fullt pris även om den ena är ångerrätt.

Svar: för det första är det DHL som leverat och inte DSV.
Varför kan inte vi skicka tillbaka det med vårat avtal som är betydligt bättre förhandlat?
Ni svarade heller inte på varför vi fick en faktura på hela beloppet nu fast ni skriver i ett mail att fakturan ska redigeras mot retur med avdrag för returfrakt.

7 de julho de 2020
logotipo da Lastexperten

Resposta da Lastexperten

Hej. tack för ditt omdöme. Tråkigt att du ej håller dig till sanningen, du anmälde ej vid mottagandet och då måste vi låta DSV göra sin utredning. Vi har varken sagt det ena eller det andra och återkommer så fort utredningen av dsv är klar. Fraktavtalet är som det är iom att det ej är stapelbart gods och då är det det den kostnaden vi betalar. Mvh Lastexperten.se

Svar: Du får gärna maila till oss istället för att inte hålla dig till sanningen här. Ja det är rätt att det var dhl. Fakturan korrigeras om reklamationen blir godkänd. Men när du ej fullgjort din skyldighet så måste vi låta ärendet ha sin gång. I nuläget har vi ej något svar. När allt är klart så agerar vi utefter det som kommer ut av utredningen. Mvh Lastexperten.se

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Här är man inte noggranna!!!!

Jag besökte Lastexperten i mellandagarna för att titta på ett släp. Vid besöket bad jag att få köpa ett identiskt släp som det jag tittat på.

Släpet var ett Debon C300
Lasöglor
Sidodörr

Efter några turer fram och tillbaka och vi närmade oss en leverans som var helt avgörande för vår verksamhet fick jag ett leveransbesked där det stod: Ingen påbyggnad.

Diskuterade med dem vad det betydde och det visade sig att det betydde; ingen sidodörr och om jag ville ha det så kunde de inte leverera förrän långt senare. Helt otänkbart eftersom vi hade leveranser på företaget som var beroende av släpet och förutbestämt leveransdatum.

Vi struntade i sidodörren och tog leverans av släpet eftersom det för oss är helt otänkbart att inte hålla vad vi lovar våra kunder när det gäller leverans.

När jag hämtar släpet finns inga lastöglor..... Inget sätt för oss att spänna fast vår utrustning när vi skall ut till kund.

Monterade isär handsken idag. En vecka efter leverans, en helt sönderrostad elkontakt.

I övrigt ett jättebra släp men företaget lämnar en del övrigt att önska.
De är slarviga och har dåliga rutiner.

16 de janeiro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skulle få leverans v45

Skulle få leverans v45, v46 måndag skriver jag och efterlyser grejerna. Då har man inte ens skickat iväg beställningen pga att en sak inte finns i lager.

14 de novembro de 2019