Ett professionellt bemötande och smidigt köp. Köpte en Variant släpvagn av Lastexperten. Utnyttjade ett erbjudande med släp, grindar och kapell för ett rabatterat paketpris. Gick smidigt att hämta u... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Släpet fyller helt klart sin funktion! Däremot var stödhjulet lite ”svajigt”. Försökte få lite stöd från Lastexperten som kanske inte var jättetillmötesgående. Får försöka fixa det själv. Plåten som h... Ver mais
Var på er anläggning i Bjärred och fick mycket bra hjälp av en trevlig säljare. Han visade de olika modellerna och hjälpte mig med vilken som passade mina behov. Beställde och allt var klart för... Ver mais
Allt gick mycket snabbt och smidigt. Ett par timmar efter min beställning var släpet registrerat och redo att hämta. Dock saknades säkerhetskoppling. Därför blev det bara en fyra – annars hade det var... Ver mais
Detalhes da empresa
Lastexperten erbjuder dig ett av Sveriges bredaste sortiment av Släpvagnar: Bilsläp, EU-släp, Skåpsläp, Maskinsläp, Båttrailers & Mycket mer! ✓ Konkurrenskraftiga priser ✓ Smidiga leveranser ✓ Proffsig kundsupport!
Informações de contato
Tubavägen 1, 237 42, Bjärred, Suécia
- 0406288861
- info@lastexperten.se
- lastexperten.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Bra information
Bra information, bemötande och hjälpsamma.
Har gått 3v å inte fått mitt minneskort…
Har gått 3v å inte fått mitt minneskort än

Resposta da Lastexperten
Helt nöjd
Helt nöjd, även om DHL strulade lite med leveransen.
Bra kundservice och snabba leveranser.
Hasse tar hand dig
Fungerade hur bra som helst,
Satsen innehåll var oklart
Satsen innehåll var oklart. Det innehöll inte det jag förvänade mig.
Det saknades ett skydd, som var med när jag köpt satsen tidagare. Hos annan leverantör
Är väldigt nöjd med dom lastramperna
Är väldigt nöjd med dom lastramperna, fungerar perfekt!😃😃😃👍👍👍
jag har beställt varannan och betalt…
jag har beställt varannan och betalt fick inte en det har gått 15 dagar
Bra hjälp att lägga beställningen
Bra hjälp att lägga beställningen, men de kan inte ge besked på förväntat leveransdatum.
Leveranstidsmiss
Mycket bra förutom miss med leveranstiden. Levererades från centrallager först efter kontakt med Lastexpertens kundavdelning.
Otrevlig och spydig människa.
Lång leveranstid, dock är det inte det som är värst.
Det var/är en defekt på vår vara. En hundbur.
Då vi inte kan sätta ihop den så vill vi ej ha varan.
Vi hade mailkontakt men personen verkade inte förstå vårt önskemål att lämna tillbaks varan då denne gång på gång skrev att han skulle skicka reservdel.
Vi ringde upp och denne herre svarade.
Han var så otroligt otrevlig och spydig, avbröt mig i meningar och allmänt sur.
Nej tack, även om lastexperten har det bästa priset eller den ende som har det jag söker så skulle jag avstå. Helt seriöst.
Förstår inte hur en människa med den attityden kan jobba med kundkontakt.
Snabb och enkel leverans av släp och…
Snabb och enkel leverans av släp och trevlig personal, Niclas
Helt enkelt bra!
Great service and product…
Great service and product recommendation 👍👍
Snabb leverans o bra produkt
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabb service och släpen ser bra ut.