op een zondag geprobeerd een reis te boeken met een creditkaart, deze betaling had problemen, via de Whatsapp contact gezocht en kreeg direct antwoord en assistentie. uiteindelijk is de betaling geluk... Ver mais
Het duurde wat langer voordat we een review plaatsen, maar wilde eerst afwachten de reis naar hotel afwachten. Het reisbureau was bij ons niet bekend, maar het is ontzettend goed bevallen. Het boeken... Ver mais
Omdat we met onze complete familie, bestaande uit 13 personen, tergelegenheid van ons huwelijks jubileum, een week naar Spanje wilde bleek het moeilijk om kamers te boeken omdat we voor maximaal 8 pe... Ver mais
Jullie zijn een geweldig reisbureau waar je altijd goed geholpen wordt. Ik kan dit zeggen omdat we ivm zieke echtgenoot vaak een beroep op jullie hebben moeten doen. Het was nooit teveel jullie ston... Ver mais
Bij Lavida Travel boek je voordelig en vertrouwd jouw zonvakantie naar populaire bestemmingen. Wij werken samen met onder andere TUI, Corendon en Alltours en hanteren een Laagsteprijsgarantie op al deze merken. ✔ ANVR & SGR-garantie ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ Geen boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met iDEAL Kijk op lavidatravel.nl voor het complete aanbod of maak een afspraak met één van onze reisadviseurs.
Laan op Zuid 196, 3071AA, Rotterdam, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Lavida Travel
Lavida travel is voor mij echt het beste reisbureau dat er bestaan, gewoon om dat ze de beste zijn, altijd rechtstreeks te bereiken en altijd heel snel antwoord op een mail of telefoontje. De dames die ik gesproken heb zijn allemaal bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Echt een geweldig team daar. Bedankt voor jullie hulp, al 10 jaar lang

Resposta da Lavida Travel
fijn concept, gebruiksvriendelijk als het gaat om het opbouwen van de reis. Lastig om reis te vinden, om de reis in te laden in de app, veel mails na het boeken van de verschillende instanties waardoor overzicht beperkter wordt

Resposta da Lavida Travel
Als vanouds kregen weer perfecte en op maat gesneden advies van Petra Zwart!

Resposta da Lavida Travel
veel aanbod vaker geboekt bij deze site goede prijzen

Resposta da Lavida Travel
Eerste boeking met Lavida Travel. Website werkt vlot. Scherpe prijzen voor de aangeboden reizen / hotels. Betaling voorschot verloopt gemakkelijk. In de boekingsbevestiging was de inbegrepen transfer van luchthaven naar hotel en omgekeerd opeens niet meer inbegrepen. Na enkele mails wordt dit rechtgezet.

Resposta da Lavida Travel
De reis kunnen we nog niet beoordelen. Wel was de website overzichtelijk. Van de eerste zoektocht tm de boeking

Resposta da Lavida Travel
Geen vraag is te lastig, geen verzoek is teveel. Je reis wordt gemaakt zoals jij wilt. Wil je iets moois met een blijvende herinnering, boek dan hier. Je vakantie droom komt uit 💜

Klantvriendelijkheid
Denken bijzonder goed mee met de klant en zoeken naar oplossingen.
Niets is te veel.

Resposta da Lavida Travel
Voor het eerst geboekt bij jullie.
Wat ik wel miste is duidelijkheid en goede uitleg en informatie over de geboekte reis. Ik moest alles zelf uitzoeken hoe en wat.

Resposta da Lavida Travel
Supersnelle offerte en bevestiging na het boeken via de mail.

Overzichtelijke website
Word goed en snel geholpen met vragen via telefoon of mailcontact
Ik raad Lavida Travel zeker aan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zeer tevreden over lavidatravel. Alles ontzettend snel en professioneel geregeld. De communicatie was duidelijk, vragen werden direct beantwoord en het hele boekingsproces verliep soepel en zorgeloos. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is. Dankzij hun goede service konden wij met een gerust gevoel uitkijken naar onze vakantie. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en klantvriendelijk reisbureau!

Resposta da Lavida Travel
Nou jullie snelle en duidelijke reactie op vragen en hulp is heel fijn. Hopelijk gaat het op de vakantie straks allemaal goed!

Resposta da Lavida Travel
Ruim aanbod en goede prijzen. Je wordt goed op de hoogte gehouden.
Contact met klantenservice is altijd vriendelijk en correct.

Resposta da Lavida Travel
Duidelijke website en erg vriendelijke behulpzame medewerksters.