Lavos Reiniging BV Avaliações 107

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elk jaar hebben wij een familieweekend in ons vakantiehuis. Kort ervoor ontdekte we een muffe geur wat duidelijk schimmel culturen waren. Het personeel van Lavos BV is een dag na ons telefoontje direc... Ver mais

Detalhes da empresa

O TrustScore é 4 de um total de 5

107 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Absolute aanrader!

Absolute aanrader, uiterst kundige vakmensen, super vriendelijk en beleefd. Ze hebben bij mijn ouders een pittig probleem opgelost zodat zij nog jaren van hun woning samen kunnen genieten! Rob (eigenaar dacht ik), super vriendelijk en recht door zee. De werknemers (voor ons waren dat Nuno en Nairon, sorry als ik het verkeerd schrijf)...TOPGASTEN. GOUD WAARD!

15 de abril de 2026

Beste heer/mevrouw Christiaansen,
Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor! Het doet ons goed om te horen dat we je ouders hebben kunnen helpen met een lastig probleem en dat zij nu weer met een gerust hart kunnen genieten van hun woning.

We geven je mooie woorden met plezier door aan Rob, Nuno en Nairon, zij zullen dit enorm waarderen. Bedankt voor je vertrouwen en je enthousiaste aanbeveling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service wederom wij zijn zeer…

Goede service wederom wij zijn zeer tevreden vandaag hebben ze onze wTw vervangen en onze badkamer sschimmel vrijgemaakt zeker aanrader

10 de abril de 2026

Beste Violeta,
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je opnieuw tevreden bent over onze service. Mooi dat de WTW-installatie is vervangen en de badkamer weer schimmelvrij is, precies zoals het hoort.

Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbetrouwbaar. Niet aan te raden!

Wij hebben binnen één week tweemaal dezelfde factuur ontvangen. Daarnaast is er op de afgesproken dag niemand verschenen. Tijdens de daaropvolgende afspraak gaf de monteur telefonisch aan niet te weten of hij kwam voor een reparatie of voor het opstellen van een offerte.
Wij hebben aangegeven dat wij deze gang van zaken als onprofessioneel ervaren, mede omdat het ons een vrije dag heeft gekost. Hierop werd weinig begripvol gereageerd. Vervolgens hebben wij besloten af te zien van de eerder geaccepteerde offerte. Ook dit zou nog intern besproken moeten worden, maar sindsdien hebben wij niets meer vernomen. Al met al niet aan te raden.

3 de março de 2026

Beste Diederik,
Dank je wel voor je eerlijke feedback. Het spijt ons om te horen dat dit traject zo is verlopen — dit is niet de ervaring die wij willen bieden.

We begrijpen dat dubbele facturatie, onduidelijkheid rondom de afspraak en het uitblijven van communicatie voor frustratie zorgen, zeker als dit je ook een vrije dag heeft gekost. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we nemen dit serieus.

We kijken dit graag intern voor je na om duidelijkheid te krijgen over wat er is misgegaan en om dit netjes met je af te ronden. Als je dat goed vindt, kun je contact met ons opnemen via 035 205 7002 zodat we dit direct samen kunnen oplossen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lavos heeft ons verlost van schimmel en…

Lavos heeft ons verlost van schimmel en vocht veroorzaakt door te hoog grondwater.
Komen afspraken na en werken zelfs op zaterdag!
Complimenten aan de nazorg, ruimen alles netjes op er is aan het einde van de werkzaamheden niet te zien dat ze iets hebben geboort.
Heeft u schimmel? Of vocht? Bij Lavos lossen ze het op!

7 de março de 2026

Beste Willem,

Je zult het niet geloven, maar ons team wordt blij van schimmel en vocht. En al helemaal als het na onze behandeling allemaal verdwenen is. Top dat je onze inzet weet te waarderen en dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 3 weken nog steeds geen offerte…

Na 3 weken nog steeds geen offerte binnen gekregen na meerdere verzoeken zijn wij er klaar mee! Lavos hoeft bij ons niet meer te komen. Zeer onbetrouwbaar!

9 de fevereiro de 2026

LS,

Bedankt dat u uw ervaring heeft gedeeld. Dit zorgt ervoor dat wij onze processen kunnen verbeteren. Erg vervelend dat de offerte nog niet is aangekomen. Deze versturen we normaal gesproken binnen 1 werkdag. Wellicht dat er iets mis is gegaan met de mail. Zou u onze klantenservice kunnen contacten zodat we dit direct op kunnen lossen? Ons team is te bereiken op 035-2057002. Alvast bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige maand ben ik keurig geholpen…

Vorige maand ben ik keurig geholpen door de medewerkers van Lavos. Er moest behoorlijk wat gebeuren in mijn woning: van renovatiewerkzaamheden tot het opnieuw stucen nadat er schimmel was geconstateerd.

De werkzaamheden zijn professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Er werd duidelijk gecommuniceerd over wat er moest gebeuren en alles werd netjes achtergelaten. Daarnaast is er ook mechanische ventilatie geplaatst om toekomstige problemen te voorkomen.

Vandaag de dag is alles nog steeds droog en ziet het er mooi afgewerkt uit. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de service. Zeker een aanrader!

2 de março de 2026

Beste Bastiaan,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat we je bij dit traject van begin tot eind goed hebben kunnen begeleiden, van renovatie en stucwerk tot het oplossen van het schimmelprobleem en het plaatsen van ventilatie.

We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en netjes te werken, dus het is mooi dat dit zo is ervaren. Geweldig om te horen dat alles nog steeds droog is en er strak afgewerkt uitziet.

Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige service en snel geholpen wij…

Geweldige service en snel geholpen wij hadden last van een nare mufe geur vanuit de kruipruimte en veel water wij kwamen via internet bij lavosreiniging terecht en werden netjes te woord gestaan en geholpen wij hebben nu een dranaige in de kruipruimte en de schimmels os verwijderd en de nare geur is weg ook hebben we direct de vloer en bodem laten isoleren door hun wij hebben deze service als zeer pretig ervaren en het zijn echte vak mensen die alleen maar werken gelukkig hebben ze wel even koffie gedronken en alles uitgelegd top service bedankt

27 de fevereiro de 2026

Beste Fleur,

Wat een geweldige en uitgebreide review, hartelijk dank! We begrijpen hoe vervelend een muffe geur en vochtproblemen in de kruipruimte kunnen zijn, dus fijn om te horen dat dit nu goed is opgelost.

Mooi dat de drainage, schimmelverwijdering en isolatie samen voor een blijvend resultaat zorgen. En natuurlijk goed om te horen dat er ook tijd was voor uitleg (en een kop koffie).

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden over ons team!

Uitstekende Service

Ik ben op 7 februari 2026 uitstekend geholpen met het verwijderen van schimmel in mijn badkamer. Hele goede service, uitstekend advies vooraf gekregen en zij hebben de bron van de schimmel vorming ook achterhaald in mijn woning 🏠. Een niet goed werkende ventilatie systeem was de oorzaak. Ook deze hebben zij uitstekend geïnstalleerd. Super tevreden 🤩👍🤝

7 de fevereiro de 2026

Beste Vincent,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat we niet alleen de schimmel hebben kunnen verwijderen, maar ook de oorzaak hebben aangepakt door het ventilatiesysteem te verbeteren.

We vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen het probleem zelf, zodat het ook in de toekomst wegblijft. Geweldig dat je zo tevreden bent met het resultaat en onze service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kelder uitstekend van wateroverlast en schimmel verlost

We hadden al jaren wateroverlast en schimmel in de kelder nadat het nabijgelegen waterleidingbedrijf met het oppompen van water was gestopt en ook het tegenover ons liggende bedrijf Stork na verhuizing dus stopte met het oppompen van water. Na hevige regen was ik dagen en soms wekenlang bezig met het wegpompen van water.
Lavos heeft de kelder zeer goed behandeld en mooi afgewerkt en sindsdien hebben we geen last van water en schimmel in de kelder gehad. De medewerkers werkten hard en snel. Elk keer dat we nu in de kelder komen genieten we van het mooie resultaat. We hadden dit jaren eerder moeten doen.
Ook de communicatie met de klantendienst was zeer goed en het oplossen van twee kleine uitvoering probleempjes was zeer snel en adequaat. Zelden meegemaakt dat door een klantenservice zo goed en snel gecommuniceerd en actie ondernomen werd.
We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen .

1 de abril de 2025

Resposta de Lavos Reiniging BV

Dank voor deze uitgebreide en mooie review, meneer Kangur.

Fijn om te lezen dat de kelder nu volledig verlost is van wateroverlast en schimmel, en dat u het resultaat elke keer weer met plezier ziet. Juist bij langdurige problemen zoals u beschrijft, is het extra waardevol dat de oorzaak goed wordt aangepakt en het resultaat blijvend is.

Ook uw complimenten over onze medewerkers en de communicatie met de klantendienst stellen we zeer op prijs. Het snel en zorgvuldig oplossen van kleine aandachtspunten hoort daar wat ons betreft vanzelfsprekend bij.

Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Lavos Totaalservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very good and professional job

Very good and professional job, decent price

3 de novembro de 2025

Resposta de Lavos Reiniging BV

Thank you for your review, Mr. Dmo.

Good to hear that you experienced our work as professional and fairly priced. We appreciate your feedback and your trust in our services.

If we can be of any help in the future, please feel free to contact us.

Yours sincerely,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service alles werd goed…

Goede service alles werd goed uitgevoerd wij hebben eindelijk na velen jaren weer een droge kelder ze werken netjes en waren zeer beleefd en werkten erg hard

17 de novembro de 2025

Resposta de Lavos Reiniging BV

Hartelijk dank voor uw review, meneer Brilman.

Fijn om te horen dat u na zoveel jaren eindelijk weer een droge kelder heeft. Mooi dat u onze service, de nette werkwijze en de inzet van onze medewerkers zo waardeert. Dat is precies waar we voor staan.

Dank voor het vertrouwen en de fijne woorden. Mocht u ons in de toekomst nog nodig hebben, dan helpen we u graag verder.

Lavos Totaalservice

Goede communicatie, snelle handelingen

Tijdens de renovatie van huis kwamen we erachter dat er door een oude lekkage schimmel was ontstaan achter de bekleding van het schuine dak. Lavos via google gevonden en makkelijk via de whatsapp de informatie kunnen delen. Na een gratis adviesbezoek aan huis kwamen de mannen langs om de schimmel te doden. Namen zelfs een extra stukje in de douche mee. Nu is ons huis weer schimmelvrij en kunnen we door met de renovatie, bedankt!

25 de setembro de 2025

Resposta de Lavos Reiniging BV

Bedankt Sabine, voor je mooie woorden en het vertrouwen in Lavos Totaalservice! Fijn om te horen dat alles weer schimmelvrij is en jullie de renovatie zorgeloos konden vervolgen. We wensen jullie veel woonplezier in het vernieuwde huis!

Top!

Simpele en transparante website,
Dmv een klantcontactformulier een aanvraag met foto's ingezonden, zoals beloofd correct binnen de 4 beloofde uurtjes werd er contact met me opgenomen, fotos waren bekeken en leek om schimmel te gaan!
Ze boden mij wat mogelijke datums aan voor een ( vrijblijvende ) afspraak op locatie eventueel met offerte. Bij afspraak bleek er veel ( zwarte ) schimmel aanwezig te zijn ( had de sleutels vd woning pas 2 dagen )
Na uitleg en service van Lavos, overeengekomen tegen betaling een rapport op te laten stellen, afgesproken wat er eventueel gedaan MOET worden om de schimmel weg te krijgen, en dit allemaal op een transparant, maar duidelijk rapport!

Van mij, maximaal aantal sterren!!

21 de agosto de 2025

Resposta de Lavos Reiniging BV

Bedankt Roxanne voor je uitgebreide en positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je onze transparante werkwijze en snelle opvolging hebt ervaren zoals we beloven. We vinden het belangrijk om altijd eerlijk en duidelijk advies te geven, zodat je precies weet wat er speelt en wat er nodig is om het probleem op te lossen. Goed dat we je hiermee hebben kunnen helpen in je nieuwe woning. Veel succes gewenst en mocht je nog vragen hebben, we staan altijd voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geholpen en alle schimnel is…

Snel geholpen en alle schimnel is verwijderd dikke 10 zeker aanrader ze hebben ook de ventilatie vervangen echt Vakmensen

7 de agosto de 2025

Resposta de Lavos Reiniging BV

Bedankt voor uw positieve beoordeling, Any! Wat goed om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is opgelost en dat de ventilatie nu ook weer in orde is. We geven uw compliment graag door aan onze collega’s.

Het team van Lavos

afspraken nakomen !!

begin februari had ik via rob zijn advertentie op MP een overeenkomst om een dure verfspuit van hem te kopen , vandaag 16 mei heb ik nog steeds niets aangekregen . 50 mails en berichten gestuurd ,jaja alles komt goed zegt hij maar ik wacht nog steeds , heel treurige zaak
intussen schuift hij alles door naar een 2dehandswinkel , daar zou blijkbaar de fout zitten maar dat klopt niet

ps : op MP adverteert deze zaak onder de naam Lavos reiniging + Almarowinkel !!
heel raar

16 de maio de 2025

Beste René,

Dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring zo negatief is verlopen. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij zaken willen doen en wij begrijpen uw frustratie volledig.

Uw situatie verdient onze serieuze aandacht. Omdat u verwijst naar een advertentie via Marktplaats en een samenwerking met een tweedehandswinkel, willen we graag samen met u uitzoeken waar dit is misgegaan en hoe we dit alsnog netjes kunnen oplossen.

Wij verzoeken u vriendelijk om direct contact met ons op te nemen via klantenservice@lavosreiniging.nl of telefonisch op 035-2057002. We nemen deze klacht serieus en willen het graag met u afronden.

Lavos Reiniging

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer onprettig bedrijf niet…

Zeer onprettig bedrijf niet klantvriendelijk en laten je gewoon zitten.

9 de maio de 2025

Beste Rokebrand,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij met onze klanten om willen gaan. Wij vinden het belangrijk om samen tot een oplossing te komen en leren graag van uw feedback. Wij kunnen uw naam helaas niet vinden in ons klantenbestand.

Zou u contact met ons willen opnemen zodat we dit kunnen uitzoeken en rechtzetten? U kunt ons bereiken via info@lavostotaalservice.nl of telefonisch op 035-2057002.

We hopen alsnog tot een goede afronding te komen.

Lavos Totaal Service

Schimmel in de badkamer

De mannen waren keurig op de afgesproken tijd, ze hebben heel netjes gewerkt en de service is prima!

28 de março de 2025

Beste Riny,

Bedankt dat je het Lavos team hebt ingeschakeld om de schimmel in jouw badkamer te verwijderen. Top dat je jouw waardering uitspreekt door ons 5 sterren te geven!

prutsers

teveel om te noemen en niet waard dat er tijd ingestoken wordt , hoi robke , één ding : niet goed bezig

14 de março de 2025

Beste Ludwig,

Vervelend om te lezen dat je geen fijne ervaring hebt opgedaan. Ik kan op dit moment geen afspraak in onze agenda vinden op de naam 'Ludwig'. Weet je zeker dat je ons hebt ingeschakeld? We worden helaas wel eens vaker door elkaar gehaald met andere schimmelspecialisten.

Neem gerust snel contact met ons op zodat we dit op kunnen lossen. In ieder geval bedankt voor je feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lavos was mooi op tijd en heeft de...

Lavos was mooi op tijd en heeft de woning super schoon achter gelaten! Petje af!

6 de março de 2025

Beste Gerta,

Bedankt voor deze mooie review. 5 sterren, yes!

Team Lavos

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.