Et firma der lover kort levering på…
Et firma der lover kort levering på hvidevare. Men har to gang fået udsat leveringen med flere uger, og beskeden kommer først på leveringsdatoen.
lavprishvidevarer.dker en web-shop med lave billige konkurrence dygtige priser på køkkener hårde hvidevarer bordplader vvs fliser gulve og meget mere.
Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det bedste sted at handle hvidevare🙏🏼
….af flere årsager. God produktvejledning og hvis der er noget galt efterfølgende, er servicen i top. TAK for en fantastisk service.
Har købt en LG vaskemaskine på tilbud som roses for deres gode vaskeevne og ikke mindst byggekvalitet. Imidlertid er maskinen ikke pænt samlet og lever ikke op til hvad man kan forvente. Jeg får en mail fra Lavprishvidevarer som ønsker en anmeldelse af produktet jeg har købt hos dem. Jeg sender en anmeldelse hvor jeg skriver om maskinens positive sider, men også omkring en sjusket samlekvalitet. Jeg kan ikke forstå at anmeldelsen ikke kommer på, når nu de selv har bedt om den. Jeg henvender mig for at høre til det, og får det svar, at de desværre ikke har plads til anmeldelsen, da de modtager mange anmeldelser. Lavprishvidevarer har omkring 150 vaskemaskiner på hjemmesiden hvoraf ca 14 er anmeldt, så den med manglende forstår jeg ikke helt. Ved anmeldelser må man tage det ure med det søde, og ikke komme med søforklaringer om manglende plads. USERIØST !
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.