www.lavprishvidevarer.dk Avaliações

3.666
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en transportabel klimaanlæg. Leveringen gik hurtigt og problemfrit. Da vi modtog den levede den ikke op til forventningerne og det medfølgende beslag passede ikke til vores brug af den.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte et køleskab som kom som aftalt. Så ud med det gamle. Da vi pakkede det nye ud viste det sig at have et par mindre buler i fronten og på siden. Jeg ringede straks og havde en fin snak o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte køleskab hos Lavprishvidevarer, da de havde klar og tydelig anvisning på køleskabets reelle størrelse - og prisen var god. De ringede, da de blev klar over, at leveringen ville blive fors... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service. Vi bestilte et klimaanlæg, men da vi fik det pakket ud, kunne vi se, at det alligevel ikke fungerede i vores hjem. Lavprishvidevarer ringede selv og koordinerede en fragtmand, som... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos

Escrito pela empresa

Lavprishvidevarer.dk har mere end 10 års erfaring med salg af hårde hvidevarer på internettet. Vi har altid lagt vægt på gode konkurrencedygtige priser og rigtig god kundeservice. Det skal være en god oplevelse at handle hvidevarer hos os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.666)

109 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kundeservice besvarer ikke mails angående returning

Jeg udfyldte derfor returnering og afventede fragtlabel. Først da jeg skrev til dem, svarede de, at det godt kunne lade sig gøre, jeg skulle blot skrive, hvornår fragtmanden skulle afhente.

Herefter besvarer lavprishvidevarer ikke mailen, og efter at have ventet halvanden uge på svar og gensendt mailen hver eneste dag, er der stadigvæk ingen besvarelse fra dem.

Det virker useriøst, at man tilbyder returnering, men derefter ikke sender fragtlabel eller info om afhentning, når firmaet har godkendt returneringen.

14 de agosto de 2026

God oplevelse på trods..

Vi bestilte et køleskab som kom som aftalt. Så ud med det gamle.
Jeg ringede straks og havde en fin snak og gik derefter ind og reklamerede. Vi besluttede os derfor for at vi nok kunne leve med det og for at stille det nye op - det gamle lå jo allerede i indkørslen...
Vi fik en hurtig tilbagemelding og en aftale om nedslag i prisen.
På trods af at vi selvfølgelig blev en smule nedslået til at starte med, havde vi en god professionel følelse af at blive taget seriøst, hvilket gjorde hele forløbet til en rigtig god oplevelse.

3 de julho de 2026

Pas på ved returnering!

Vi køber en Qlima MS-AC 5002 aircondition hos dem. Der står at den kan effektivt nedkøle rum på 20 m2, og at den kan køre stille med 39 dB. Ingen af delene passer. Den larmer voldsomt, og den kan køle 11 m2 ned med blot 1 grad C. Vi ønsker derfor at sende den retur. Efter snak med firmaet får vi mulighed for at returnere eller reparere. Det sidste er gratis. Men jeg tvivler på, at anlægget kan repareres fordi det sandsynligvis er som det nu er - og der kommer faktisk kold luft ud af det. Det er bare noget bras, som firmaet nu ikke engang tilbyder længere!? Så vi skal åbenbart betale fragten plus 10-60% i et slags ibrugtagningsgebyr, får vi at vide. Da vi kun har åbnet pakken og brugt anlægget i et døgn og alt står som nyt, forventer vi nærmere de 10%. Men firmaet beholder så halvdelen af vores penge. Derfor kun 1 stjerne. Vi kan ikke anbefale at handle med dette firma.

21 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt er forløbet som det bør og skal…

Alt er forløbet som det bør og skal gøre når man handler ved en online virksomhed.

Jeg modtaget mit produkt lige som jeg skulle - dog viste der sig en mislyd, som jeg selvfølgelig reklamerede.

De skulle lige vende det med producenten, og kort tid efter fik jeg at vide at jeg bare kunne få den ombyttet eller pengene retur - dette uden at jeg havde vedhæftet noget billede eller lignende (der skulle en video til hvis det var, og den kunne man ikke vedhæfte der) De tog altså min beskrivelse for gode vare uden at være skeptiske eller noget som helst.

Service lige som det bør være hurtigt, smertefrit og med kunden i fokus - så fyld I blot indkøbskurven. 👍 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de julho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Manglende respons på henvendelse

Bestille en reservedel torsdag aften, men fandt ud af jeg ikke kunne bruge den alligevel og skrev så før kl 08:00 næste dag at jeg gerne ville annullere min bestilling. Hørte så ikke noget før 6 timer senere hvor jeg fik en besked om at nu var min pakke afsendt med GLS, det er der ikke meget kundeservice over.

26 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais