Buiten de schuld van Ledstripkoning om werd mijn bestelling gedropt op een afleverpunt en was daarna spoorloos verdwenen. Het contact met de klantenservice was buitengewoon goed, hele snelle teru... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Door omstandigheden konden we een cadeau (lampen) pas na 2 maanden overhandigen. De lampen hadden daardoor wat opstartproblemen, maar samen met de klantenservice zijn we eruit gekomen. Zij reageerden... Ver mais
Onze ledstrip viel onlangs uit. Na controle bleek de stroomadapter stuk te zijn. We hebben dit aan de servicedesk gemeld en op hun verzoek enkele foto’s doorgestuurd van de aansluiting. Ledkoning heef... Ver mais
Voor mezelf een trapverlichting set aangeschaft welke volgens afspraak geleverd werd. In de set zaten alle onderdelen die benodigd waren voor een correcte installatie. Deze zijn dan ook gelabeld... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Prachtige set trapverlichting
Prachtige set trapverlichting, met sensor, afstandbediening en app bediening besteld. Bij installatie ging het even mis, gebeld en zeer snel en vakkundig via tel en app geholpen. In 5 min alles in de lucht. Ledstrip koning is daarmee een aanrader voor led oplossingen!
Als het goed is, moet het ook gezegd
Ledstripkoning.nl is een top bedrijf, mocht ik al een paar keer ervaren. De levering komt iets later dan beloofd (2-tal dagen), maar voor mij was dat geen probleem. Deze keer bestelde ik een warm-witte ledslinger op solar. Een competitieve prijs. Wat meer is: dit artikel dat in alle winkels slechts rond Kerst te verkrijgen is, is hier doorheen het jaar wel te koop. En ik ben er erg mee geholpen. Sfeervol licht, geleverd met handleiding in meerdere talen. Het kartonnen doosje rond de ledslinger, was nog eens verpakt in een grotere kartonnen doos.
Levertijden niet betrouwbaar
Overal op de website wordt heel duidelijk vermeld volgende dag geleverd indien besteld voor 23.45. Dat kunnen ze dus niet garanderen. Slap verhaal dat het wel is overgedragen aan PostNL en "dat het uit hun handen is".
Dat begrijp ik, maar vermeld dat er dan duidelijk bij. Ben dan eerlijk en zeg: we dragen het over aan PostNL, maar we garanderen helemaal niks. Want nu pak je uit met de USP dat het volgende dag in huis is, maar in werkelijkheid weet je dat je dit niet kunt garanderen.
En ik begrijp dat jullie zoiets hebben van: die paar procent die te laat wordt geleverd heeft pech. Maar die paar procent zit wel met de gebakken peren...

Top service!
Top service!! Snelle levering, goed bereikbaar. Denken mee via whatsapp. Stuurt meteen links van de producten die ik nodig heb. Aanrader!
De service is super
De service is super! Bezorging volgende dag. Maar helaas plakt de dubbelzijdig plakband die op de ledstrip zit voor geen meter.
Das pech 24 euro weg.

Super product en service
Super product, duidelijke en heel degelijke klantenservice, via chat gedaan, snel, vriendelijk en heel efficiënt. Top!
snelle en eerlijke reactie gekregen,
snelle en eerlijke reactie gekregen,
Snelle reactie en prima service
Goede service!
De service bij Ledstripkoning is top geregeld. Duidelijke communicatie en erg behulpzaam. Ook de levering is goed geregeld. Kortom, als je spullen nodig hebt om ledstrips te installeren zou ik zeker hier kijken.
Topbedrijf
Supervriendelijk! Snel! Geduldig!
Professioneel! Kortom: Sharona (en haar collega’s) heeft/hebben me echt heel erg goed geholpen!
Ruime retourpolicy
Door een hele grote verbouwing met veel spullen overal werd pas laat gezien dat een deel van de bestelling was overgebleven. Ledstripkoning is hierin heel meedenkend geweest en heeft een zeer ruime retourpolicy gehanteerd en alles netjes alsnog gecrediteerd. Ze werken snel en fijn.
Alles perfect geleverd en uit gelegd via chat
Alles perfect geleverd en uit gelegd ook al was het product niet voorradig werd het nadien op de beloofde datum geleverd echt top kwaliteit en service. Ook tijdens de installatie via de site en chat de nodige informatie gekregen door vriendelijke mensen. Top.
ledstrip besteld
ledstrip besteld
Snel ontvangen en mooie verlichting in m’n tuin
Uitstekende klantenservice
Ik heb voor een project veel kontakt gehad met de klantenservice. Ik ben super goed geholpen. Zelfs na meedere vragen, steeds netjes antwoord. Er wordt meegedacht en oplossingen geboden. Materiaal moet nog in gebruik worden genomen, maar dit deel is super goed. Alles netjes en snel geleverd.
De klantvriendelijkheid en de service…
De klantvriendelijkheid en de service is super hier al jaren een tevreden klant
Onvriendelijke klantenservice
De levering was snel en de strips waren prima, dus wat dat betreft geen klachten. Helaas had ik een minder goede ervaring met de klantenservice. Ik belde voor advies over een nieuwe afstandsbediening die ik van plan was te kopen, maar de medewerker was erg onvriendelijk en kortaf. In plaats van hulp te bieden, werd mij simpelweg verteld dat ik het zelf maar op de website moest uitzoeken. Dit vond ik behoorlijk teleurstellend en niet de service die je mag verwachten.

Resposta da Ledstripkoning
Geweldige service gehad bij dit…
Geweldige service gehad bij dit bedrijf. Garantie wordt zeker geleverd 👌🏻
Ook vriendelijke klantenservice.
Een absolute aanrader!
Zéér tevreden over de kwaliteit van de…
Zéér tevreden over de kwaliteit van de ledverlichting aangekocht bij Ledstripkoning.
Er was wat onduidelijk na de levering.
Na het sturen van een mailtje had ik al snel het antwoord gekregen.
Probleem opgelost
Perfect!
Snel in huis, mooie kwaliteit en mega simpel te installeren. Super!